???Marlboro писав:Кроме того смотрите ЗУ "О благотв.д-ти", там вроде не все виды помощи под нее попадают.
Не правильная формулировка
- nachfin
- Акула НКУ

- Дякував (ла): 326 разів
- Подякували: 5931 раз
Всем тем, кто наивно полагает, что бумеранга не существует, отвечу: "Ещё не долетел!"
Но, похоже, уже на подлете!!!
-
Романтика
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 1353 рази
- Подякували: 936 разів
138.10.6. інші витрати звичайної діяльності (крім фінансових витрат), не пов'язані безпосередньо з виробництвом та/або реалізацією товарів, виконанням робіт, наданням послуг, зокрема:nachfin писав:???Басти писав:В расходы по перечню только бюджетникам 4% от прибыли прошлого года можно включать.
а) суми коштів або вартість товарів, виконаних робіт, наданих послуг, добровільно перераховані (передані) протягом звітного року до Державного бюджету України або бюджетів місцевого самоврядування, до неприбуткових організацій, визначених у статті 157 цього розділу в розмірі, що не перевищує чотирьох відсотків оподатковуваного прибутку попереднього звітного року;
- nachfin
- Акула НКУ

я не понял, почему "только бюджетникам")))
статус неприбыльности можно подтвердить 4-ОПП или копией решения о внесении получателя в Реестр неприбыльных учреждений и организаций (додаток 2 к
т.е., если в прошлом году была налоговая прибыль, то 4% ее размера можно перечислить (и учесть в расходах по прибыли) при наличии подтверждения, неприбыльности получателя
статус неприбыльности можно подтвердить 4-ОПП или копией решения о внесении получателя в Реестр неприбыльных учреждений и организаций (додаток 2 к
т.е., если в прошлом году была налоговая прибыль, то 4% ее размера можно перечислить (и учесть в расходах по прибыли) при наличии подтверждения, неприбыльности получателя
Всем тем, кто наивно полагает, что бумеранга не существует, отвечу: "Ещё не долетел!"
-
Альона1
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 789 разів
- Подякували: 1308 разів
Рішення про внесення релігійної організації до реєстру неприбуткових я взяла. тільки мене вже блуд взяв стосовно"що не перевищує 4% оподатковуваного прибутку попереднього звітного року" підприємства. це який рядочок декларації той що до оподаткування чи той що вже до сплати.
- nachfin
- Акула НКУ

По памяти - 11я. Чуть позже посмотрю точнее. Однозначно сумма до взятия % налога, т.е. сама прибыль, а не сумма к перечислению налога на прибыль
-
Альона1
- Светоч Мысли

Все то добре , але все таки, як краще сформулювати призначення платежу??????
- nachfin
- Акула НКУ

т.е., остальное Вы знаете, а вся проблема в формулировке.Как хотите, лишь бы было видно, что это безвозмездно и безвозвратно.Альона1 писав:Все то добре , але все таки, як краще сформулювати призначення платежу??????
-
Альона1
- Светоч Мысли

Більш менш знаю. Але завжди перпитаю у своїх колег, як кажуть одна голова добре, а дві ще краще. А раптом , я щось забуду чи пропущу, вважаю за краще ще раз обговорити питання. Адже в дискусії народжується істина!!!! Всім хто відгукнувся дуже дякую за підтримку!!!!