в мене була ситуація, коли ТОВ отримало від засновника-фіз особи поворотну фін.допомогу, яку я від імені ТОВ повернула засновнику на зарплатну картку ПравексNATA888 писав:я так хотіла повертати фін.допомогу мені сказали в банку що не пропустять тому що це зовсім інші цілі а карточка зарплатна ...svitlass писав:1 фін доп поступила від засновника-ФОПа чи від засновника-фіз особи?Viktoriia_ писав:Підскажіть будь-ласка, чи має право ТОВ повернути готівкою засновнику, який є приватним підприємцем на загальній системі оподаткування, отриману від нього поворотну фінансову допомогу, якщо сума перевищує 10000,00 грн.? Якщо ні, то як це можна зробити? ДЯКУЮ!!!
2 повернути фін доп неготівкою - перерахувати на карточку, якщо фіз особі, то й на зарплатну можна /сама робила/, а ФОПу, то він повинен мати рахунок чи як мінімум карточку
Підприємцю повернено фін. допомогу готівкою
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 64 рази
- Подякували: 147 разів
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1061 раз
- Подякували: 4945 разів
так потрібно:Waljam писав:Подскажите пожалуйста- предприниматель на едином налоге без РРО, должен соблюдать лимит расчетов с контрагентами наличными - в 10 000 грн?????
-
- Гуру
- Дякував (ла): 18 разів
- Подякували: 27 разів
Скажите, пожалуйста, когда делаешь, считаешь, что правильно. А потом после прочтения мыслей других начинаешь сомневаться. Выдавала из кассы возврат фин. помощи учредителю свыше 10 тыс. Он зарегистрирован ФЛП на ЕН. Но учредитель же он у меня как физ. лицо? Распространяется в этом случае ограничение или нет?
-
- Гуру
- Дякував (ла): 18 разів
- Подякували: 27 разів
У меня в договоре написано, что заимодавец ФИО, который является гражданином Украины и учредителем ООО..и т.д. Этого хватит? Или что-то еще добавить?