А з мене витребували копіі техпаспортів на транспортні засоби...

А з мене витребували копіі техпаспортів на транспортні засоби...
Подаєте по місцю реєстрації (Кривий Ріг)Елена_2009 писав: ↑09 березня 2023, 12:49Добрий день. Перший раз заблокували ПН за першу половину лютого. Подавала пояснення, спочатку не приймали : Документ не може бути прийнятий - документ в електронному вигляді не відповідає затвердженому формату (стандарту) через відсутність заявлених у пакеті пов'язаних документів (порушено цілісність пакету). Тому, що підписувати треба Директор - Печатка, а я підписала Бухгалтер-Печатка. Довелось в налаштуваннях Медка змінювати підписи документів. Підкажіть куди подавати пояснення? Наприклад, ми зареєстровані в 0486 (Кривий Ріг), а я подала в 0436 (Дніпро). Чи це невірно?
Мені відповили з Дніпра в кв.№2: Повідомлення від 07.03.2023 № 1 про подання пояснень та копій документів щодо податкових накладних/розрахунків коригування, реєстрацію яких зупинено, прийнято до розгляду.zoltan писав: ↑09 березня 2023, 13:13Подаєте по місцю реєстрації (Кривий Ріг)Елена_2009 писав: ↑09 березня 2023, 12:49Добрий день. Перший раз заблокували ПН за першу половину лютого. Подавала пояснення, спочатку не приймали : Документ не може бути прийнятий - документ в електронному вигляді не відповідає затвердженому формату (стандарту) через відсутність заявлених у пакеті пов'язаних документів (порушено цілісність пакету). Тому, що підписувати треба Директор - Печатка, а я підписала Бухгалтер-Печатка. Довелось в налаштуваннях Медка змінювати підписи документів. Підкажіть куди подавати пояснення? Наприклад, ми зареєстровані в 0486 (Кривий Ріг), а я подала в 0436 (Дніпро). Чи це невірно?
Таблицю теж подаєте туда де Вас приймають і хотятьЕлена_2009 писав: ↑09 березня 2023, 13:21Мені відповили з Дніпра в кв.№2: Повідомлення від 07.03.2023 № 1 про подання пояснень та копій документів щодо податкових накладних/розрахунків коригування, реєстрацію яких зупинено, прийнято до розгляду.zoltan писав: ↑09 березня 2023, 13:13Подаєте по місцю реєстрації (Кривий Ріг)Елена_2009 писав: ↑09 березня 2023, 12:49Добрий день. Перший раз заблокували ПН за першу половину лютого. Подавала пояснення, спочатку не приймали : Документ не може бути прийнятий - документ в електронному вигляді не відповідає затвердженому формату (стандарту) через відсутність заявлених у пакеті пов'язаних документів (порушено цілісність пакету). Тому, що підписувати треба Директор - Печатка, а я підписала Бухгалтер-Печатка. Довелось в налаштуваннях Медка змінювати підписи документів. Підкажіть куди подавати пояснення? Наприклад, ми зареєстровані в 0486 (Кривий Ріг), а я подала в 0436 (Дніпро). Чи це невірно?
Не чекаючи відповіді про розблокування/не розблокування надіслати ще в свою податкову? Вірно? Вибачте за дурні запитання. Таблицю теж за місцем реєстрації подавати?
Моё мнение : НИ ЧЕМ!qwerty2023 писав: ↑10 березня 2023, 22:24Подскажите пожалуйста чем чревато не заниматься разблокировой НН, которую ошибочно отправили на регистрацию и которая была заблокирована (ошибка даты)?
Ваш контрагент не одержить кредитqwerty2023 писав: ↑10 березня 2023, 22:24Подскажите пожалуйста чем чревато не заниматься разблокировой НН, которую ошибочно отправили на регистрацию и которая была заблокирована (ошибка даты)?
Теж нічого не робили, але прийшов запит з податкової, то надали їм пояснення.qwerty2023 писав: ↑10 березня 2023, 22:24Подскажите пожалуйста чем чревато не заниматься разблокировой НН, которую ошибочно отправили на регистрацию и которая была заблокирована (ошибка даты)?
Поясняти будете, що ПН помилкова. ДПИ ВАМ пришле лист., а поясняєте, що то помилкаАндрій61 писав: ↑13 березня 2023, 16:00Моё мнение : НИ ЧЕМ!qwerty2023 писав: ↑10 березня 2023, 22:24Подскажите пожалуйста чем чревато не заниматься разблокировой НН, которую ошибочно отправили на регистрацию и которая была заблокирована (ошибка даты)?
Повернутись до “Податкова накладна”