Ви знате , я і почала поновляти програми тепер сама тільки через те , що після кожного поновлення програмістом у мене не йшла головна книга , пропадала функція клієнт банку, пропадала функція виплата зарплати через банк , назви робіт , послуг ТМЦ наполовину скорочувались і таке інше. #search# І кожного разу пила валідол.5_kopeek писав:Можно, но потом придется изменения, внесенные ранее, заново вносить в код. Собственно, при обновлении программисты и деньги берут за то, чтобы Вам не приходилось самостоятельно анализировать новшества и изменения конфигурации, которые необходимо совместить при обновленииАльона1 писав:Так от у мене так само "1. При последующем обычном обновлении все изменения затрутся, их нужно будет или вводить заново, или обновлять с учетом сделанных изменений.. Щоб цього не сталося я вимушена не заміщати конфігурацію , а об'єднувати. Цікаво можна ще якось обновити конфігурацію , щоб не пропадала функція виплата через банк. От зараз буду поновлювати на 292 реліз , там зміни у документі виплата зарплати , якщо я її заміщу, то виплата через банк пропаде.
Зарплата в 1С
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 789 разів
- Подякували: 1308 разів
-
- Профи
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 8 разів
Ооо, це не припустимо для кваліфікованого програміста! Співчуваю. Або Вам не пощастило, або надто дешевий програміст був #smile3# Можливо, варто змінити програміста або і надалі робити поновлення власноруч. Хоча я прихильник версії, що кожен має займатися своєю справою: лікарі -- лікуванням, бухгалтери -- веденням обліку, а програмісти -- програмуванням.Альона1 писав: Ви знате , я і почала поновляти програми тепер сама тільки через те , що після кожного поновлення програмістом у мене не йшла головна книга , пропадала функція клієнт банку, пропадала функція виплата зарплати через банк , назви робіт , послуг ТМЦ наполовину скорочувались і таке інше. #search# І кожного разу пила валідол.
-
- Светоч Мысли
Я теж прихильник того, що кожен має займатися своєю справою. тим більше , що з цими змінами у законодавстві в бухгалтера і не так багато часу . А мене обслуговує юридична фірма офіційний представник 1 С, яка стояла ще у самих витоків впровадження у нашій області програмування бухгалтерського обліку.Я купувала в них програму, і повірте у нашому регіоні її послуги не із дешевих, не кожен собі дозволить. І 1с 7.7 зараз вони не хочуть обслуговувати.5_kopeek писав:Ооо, це не припустимо для кваліфікованого програміста! Співчуваю. Або Вам не пощастило, або надто дешевий програміст був #smile3# Можливо, варто змінити програміста або і надалі робити поновлення власноруч. Хоча я прихильник версії, що кожен має займатися своєю справою: лікарі -- лікуванням, бухгалтери -- веденням обліку, а програмісти -- програмуванням.Альона1 писав: Ви знате , я і почала поновляти програми тепер сама тільки через те , що після кожного поновлення програмістом у мене не йшла головна книга , пропадала функція клієнт банку, пропадала функція виплата зарплати через банк , назви робіт , послуг ТМЦ наполовину скорочувались і таке інше. #search# І кожного разу пила валідол.
-
- Профи
О, так Ви з Рівного? #good# Тісний світ #smile3# Якщо не секрет, що за фірма?Альона1 писав: Я теж прихильник того, що кожен має займатися своєю справою. тим більше , що з цими змінами у законодавстві в бухгалтера і не так багато часу . А мене обслуговує юридична фірма офіційний представник 1 С, яка стояла ще у самих витоків впровадження у нашій області програмування бухгалтерського обліку.Я купувала в них програму, і повірте у нашому регіоні її послуги не із дешевих, не кожен собі дозволить. І 1с 7.7 зараз вони не хочуть обслуговувати.
-
- Светоч Мысли
Нажаль, назву фірми я не буду озвучувати, я так зрозуміла Ви теж з Рівного.5_kopeek писав:О, так Ви з Рівного? #good# Тісний світ #smile3# Якщо не секрет, що за фірма?Альона1 писав: Я теж прихильник того, що кожен має займатися своєю справою. тим більше , що з цими змінами у законодавстві в бухгалтера і не так багато часу . А мене обслуговує юридична фірма офіційний представник 1 С, яка стояла ще у самих витоків впровадження у нашій області програмування бухгалтерського обліку.Я купувала в них програму, і повірте у нашому регіоні її послуги не із дешевих, не кожен собі дозволить. І 1с 7.7 зараз вони не хочуть обслуговувати.
-
- Профи
Розумію. Так. Оскільки розмова вийшла за межі теми форуму, пропоную її продовжити поза форумом, аби його не захаращувати.Альона1 писав: Нажаль, назву фірми я не буду озвучувати, я так зрозуміла Ви теж з Рівного.
-
- Гений
- Подякували: 52 рази
Як на мене проблема, яку підняла шановна Альона1, має велике значення - офіційні представники компанії 1С не можуть забезпечити адекватне поновлення типової конфігурації, яка була змінена під потреби клієнта..... Хоча продукти компанії позиціонуються на ринку як такі, що лгко адаптуються під кожного замовника
-
- Профи
Проблема серьезная, но она не совсем относится к теме "Зарплата 1С". И, собственно, есть смысл оглашать недобросовестных представителей, если они действительно таковыми являются, а если молчать, то такое будет случаться и впредь. Возможно, был заключен договор на обновление типовой конфигурации, что и проводили. В общем, нужно знать детали.capitoshko писав:Як на мене проблема, яку підняла шановна Альона1, має велике значення - офіційні представники компанії 1С не можуть забезпечити адекватне поновлення типової конфігурації, яка була змінена під потреби клієнта.....
Эта позиция касается не доработок, сделанных в программе, а того, что любую, необходимую бухгалтеру, операцию он может отразить в ПО 1С, даже если для этого не предусмотрен специальный документ. Вопрос с выплатой через банк также решается -- просто нужно вводить много строк в БВ. А вот вопрос, насколько быстро и удобно это реализуется, к легкой адаптации не относится. Как удобство обновления доработанного продукта.capitoshko писав: Хоча продукти компанії позиціонуються на ринку як такі, що лгко адаптуються під кожного замовника
-
- Мыслитель
- Дякував (ла): 5 разів
- Подякували: 25 разів
Какая разница: доработки или не доработки.
При постановке задачи программерам, правильно ставьте требования...
Идя по более легкому пути программисты дописывают процедуры и функции в тело стандартной конфигурации, естественно при обновлении код обновится или блокируются дописанные фрагменты.
Требуйте написания обособленных модулей, форм, обработок или внешними модулями и тогда никакое обновление Вам не страшно.
При постановке задачи программерам, правильно ставьте требования...
Идя по более легкому пути программисты дописывают процедуры и функции в тело стандартной конфигурации, естественно при обновлении код обновится или блокируются дописанные фрагменты.
Требуйте написания обособленных модулей, форм, обработок или внешними модулями и тогда никакое обновление Вам не страшно.
-
- Светоч Мысли
Скажіть будь ласка , у когось у конфігурації створені два документи Нарахування зарплати ? Один за 2010 рік інший просто без року.#g_cray2#