строительная лицензия

LyudMila76
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 7078 разів
Подякували: 1729 разів

Повідомлення LyudMila76 »

Королева в пальто писав: Кто может поделиться сканом лицензии на 1-с 7.7 ?
[/b] Пусть даже от уже несуществующей фирмы ... Буду должна , как земля колхозу !!! #help#
У мене нормальна 1-С 7.7 (лізензійна), напишіть, що треба відсканувать я скину.
Тепер по первірці, в мене питання, так що дівчата взагалі повинні переірити, що в них в напрвленні написано, я думала наявність сертифіката у кошторисника.

Королева в пальто
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 2984 рази
Подякували: 2357 разів

Повідомлення Королева в пальто »

LyudMila76 писав:
Королева в пальто писав: Кто может поделиться сканом лицензии на 1-с 7.7 ?
[/b] Пусть даже от уже несуществующей фирмы ... Буду должна , как земля колхозу !!! #help#
У мене нормальна 1-С 7.7 (лізензійна), напишіть, що треба відсканувать я скину.
Тепер по первірці, в мене питання, так що дівчата взагалі повинні переірити, що в них в напрвленні написано, я думала наявність сертифіката у кошторисника.
Они требуют документ , подтверждающий лицензионность программы . Не знаю , что это иогло бы быть . А проверяют все - на момент оформления лицензии наличие заявленных работников (приказы о принятии и увольнении , трудовые книжки , Положение об охране труда и утверждающий его приказ , Хурнал инструктажа , должностные инструкции (причем сверяют названия должностей) , приказ об утверждении и "Забезпечення вимог по охороні навколишнього середовища згідно ДСТУ ІSO 14001, ДСТУ ІSO 14004, ДСТУ ІSO 14010, ДСТУ ІSO 14011, ДСТУ ІSO 14012." , Приказ обь утверждении и "СИСТЕМА ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ ПРИ ВИКОНАННІ БУДІВЕЛЬНО-МОНТАЖНИХ РОБІТ" , Договор с аккредитированной лабораторией (читают внимательно , на что именно договор), программы и лицензии на них , технику (коипьютерную и прочую ) . Вот как-то так .

Королева в пальто
Светоч Мысли
Светоч Мысли

#g_cray2# #wall# #wall# #wall#

LyudMila76
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Ви не нервуйте, яка потрібна допомога?

Королева в пальто
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Мне нужен документ , подтверждающий лицензионность программы . Не знаю , что это могло бы быть . Прграмма у меня ломанная , предупреждаю сразу . Буду признательна . Обещаю на будущих выходных создать темку в разделе "Бухгалтер для бухзгалтера" для нуждающихся именно по этой теме с учетом опыта проверки . Указаный выше док обещаю не выкладывать без разрешения .

LyudMila76
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Королева в пальто писав:Мне нужен документ , подтверждающий лицензионность программы . Порграмма у мепня ломанная , предупреждаю сразу . Не знаю , что это могло бы быть. Буду признательна . Обещаю на будущих выходных создать темку в разделе "Бухгалтер для бухзгалтера" для нуждающихся именно по этой теме с учетом опыта проверки . Указаный выше док обещаю не выкладывать без разрешения .
Ну я так розумію, тоді коли ми придбавали програму 1-С, ну наприклад, я, в мене є рахунок , накладна, корбка з усілякими голограмами, я так розумію, я ж не скачала її з нета, якщо саме це потрібно, то я Вам скину, пориюсь завтра на роботі, що там ще в тій коробкі є.

Королева в пальто
Светоч Мысли
Светоч Мысли

поднимаю тему #sigh#

LyudMila76
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Ну є в мене установочний диск на ньому реєстраціний номер, потім на коробкі так як я і писала вчора , голограма з якимись кодами, книжка руководсто по введенню, що треба вишлю.

Королева в пальто
Светоч Мысли
Светоч Мысли

LyudMila76 писав:Ну є в мене установочний диск на ньому реєстраціний номер, потім на коробкі так як я і писала вчора , голограма з якимись кодами, книжка руководсто по введенню, що треба вишлю.

Пожалуйста , книжку !!! #handshake адрес poltava1@ukr.net #hi#

nachfin
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 326 разів
Подякували: 5931 раз

Повідомлення nachfin »

Сильно много они хотят проверить, даже то, то не входит в их полномочия.
Постановление КМ Украины "Об утверждении Порядка осуществления государственного архитектурно-строительного контроля" № 553 от 23.05.2011
Повноваження посадових осіб інспекцій
11. Посадові особи інспекцій під час здійснення державного архітектурно-будівельного контролю мають право:
1) безперешкодного доступу на місце будівництва об'єкта, або місцезнаходження суб'єкта господарювання, який провадить господарську діяльність, пов'язану з будівництвом об'єкта архітектури, який за складністю архітектурно-будівельного рішення та (або) інженерного обладнання належить до IV і V категорії складності;
2) складати протоколи про вчинення правопорушень та акти перевірок, і накладати штрафи у межах повноважень, передбачених законом;
3) видавати обов'язкові для виконання приписи щодо:
усунення порушення вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності, будівельних норм, державних стандартів і правил;
зупинення підготовчих та будівельних робіт, які виконуються без повідомлення, реєстрації декларації про початок їх виконання або дозволу на виконання будівельних робіт;
4) проводити перевірку відповідності виконання підготовчих та будівельних робіт вимогам будівельних норм, державних стандартів і правил, затвердженим проектним вимогам, рішенням, технічним умовам, своєчасності та якості проведення передбачених нормативно-технічною і проектною документацією зйомок, замірів, випробувань, а також ведення журналів робіт, наявності у передбачених законодавством випадках паспортів, актів та протоколів випробувань, сертифікатів та іншої документації;
5) проводити перевірку стану дотримання суб'єктами містобудівної діяльності, будівельних норм, державних стандартів і правил, в тому числі під час застосування будівельної продукції;
6) здійснювати контроль за додержанням суб'єктами господарювання ліцензійних умов провадження господарської діяльності, пов'язаної з будівництвом об'єкта архітектури, який за складністю архітектурно-будівельного рішення та (або) інженерного обладнання належить до IV і V категорії складності;
7) залучати до проведення перевірок представників центральних і місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, експертних та громадських організацій (за погодженням з їх керівниками), фахівців галузевих науково-дослідних та науково-технічних організацій, які пройшли професійну атестацію;
(підпункт 7 пункту 11 у редакції постанови
 Кабінету Міністрів України від 27.02.2012 р. N 148)
8) отримувати в установленому законодавством порядку від органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій, фізичних осіб інформацію та документи, необхідні для здійснення державного архітектурно-будівельного контролю;
9) вимагати у випадках, передбачених законодавством, вибіркового розкриття окремих конструктивних елементів будинків і споруд, проведення зйомки і замірів, додаткових лабораторних та інших випробувань будівельних матеріалів, виробів і конструкцій;
10) забороняти за вмотивованим письмовим рішенням керівника відповідної інспекції чи його заступника експлуатацію закінчених будівництвом об'єктів, не прийнятих в експлуатацію;
11) здійснювати фіксування процесу проведення перевірки з використанням аудіо- та відеотехніки.

Посадовим особам інспекції забороняється вимагати інформацію та документи, не пов'язані із здійсненням державного архітектурно-будівельного контролю.
как лицензия на 1С может быть связана с архитектурой? НИКАК.
Всем тем, кто наивно полагает, что бумеранга не существует, отвечу: "Ещё не долетел!"
Но, похоже, уже на подлете!!!

Відповісти

Повернутись до “Перевірки, штрафи”