Ответ на запит налоговой

декларація, уточнення, виправлення помилок
Marlboro
Гигант Мысли
Гигант Мысли
Дякував (ла): 252 рази
Подякували: 4095 разів

Повідомлення Marlboro »

З такими методами можуть зняти будь-що, будь у кого, будь коли - незалежно ні від яких обставин. Звичайно ж треба оспорювати - знімати можна тільки по ППР, і тільки по результатам документальної виїзної чи не виїзної перевірки...

NATA888
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 707 разів
Подякували: 353 рази

Повідомлення NATA888 »

Marlboro писав:З такими методами можуть зняти будь-що, будь у кого, будь коли - незалежно ні від яких обставин. Звичайно ж треба оспорювати - знімати можна тільки по ППР, і тільки по результатам документальної виїзної чи не виїзної перевірки...
а хіба ж не аргумент що в нас з клієнтами (тільки фіз.особи) усна домовленість і на оплату яка пізно нам приходить і те що факт продажі тільки розхідна накладна їх влаштовує, хіба можуть зняти зобовязання? А на рахунок витрат і кредиту тут ми слідкує мо щоб і договір і акт приймання передачі і всі відповідні документи були.... в чому я помиляюся....#wall#

Marlboro
Гигант Мысли
Гигант Мысли
Дякував (ла): 252 рази
Подякували: 4095 разів

Повідомлення Marlboro »

Документальне оформлення правильне, але якщо захочуть - відбиватись тільки в суді.

ЛадаМ
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 1 раз

Повідомлення ЛадаМ »

могу сказать на собственном опыте если есть указания "снять "то не зависимо от того что вы предоставите снимут ВСЕ!!!! до последней рубашки.... согласна с Marlboro отбится сможете только в суде и за "дорого"...

NatalyD
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 240 разів
Подякували: 509 разів

Повідомлення NatalyD »

Мы только начинаем сложный процесс обжалования через суд. На данном этапе ждемс НУРы по никчеме. Я планирую вникать во все процессы суда,вплоть до посещения заседаний. Дир юриста уже нанял, но мой писок все-равно хочет везде влезть. Буду держать в курсе.

Відповісти

Повернутись до “Звітність з ПДВ”