Ответ на запит налоговой
-
- Гигант Мысли
- Дякував (ла): 252 рази
- Подякували: 4095 разів
З такими методами можуть зняти будь-що, будь у кого, будь коли - незалежно ні від яких обставин. Звичайно ж треба оспорювати - знімати можна тільки по ППР, і тільки по результатам документальної виїзної чи не виїзної перевірки...
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 707 разів
- Подякували: 353 рази
а хіба ж не аргумент що в нас з клієнтами (тільки фіз.особи) усна домовленість і на оплату яка пізно нам приходить і те що факт продажі тільки розхідна накладна їх влаштовує, хіба можуть зняти зобовязання? А на рахунок витрат і кредиту тут ми слідкує мо щоб і договір і акт приймання передачі і всі відповідні документи були.... в чому я помиляюся....#wall#Marlboro писав:З такими методами можуть зняти будь-що, будь у кого, будь коли - незалежно ні від яких обставин. Звичайно ж треба оспорювати - знімати можна тільки по ППР, і тільки по результатам документальної виїзної чи не виїзної перевірки...
-
- Гигант Мысли
- Дякував (ла): 252 рази
- Подякували: 4095 разів
Документальне оформлення правильне, але якщо захочуть - відбиватись тільки в суді.
могу сказать на собственном опыте если есть указания "снять "то не зависимо от того что вы предоставите снимут ВСЕ!!!! до последней рубашки.... согласна с Marlboro отбится сможете только в суде и за "дорого"...
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 240 разів
- Подякували: 509 разів
Мы только начинаем сложный процесс обжалования через суд. На данном этапе ждемс НУРы по никчеме. Я планирую вникать во все процессы суда,вплоть до посещения заседаний. Дир юриста уже нанял, но мой писок все-равно хочет везде влезть. Буду держать в курсе.