Питаннячко: а що означає "потім донесете"? Просто у мене у трьох ФОПів не правильно заповнювали Книги обліку, я тепер думаю, як швидко мені треба їх перезаповнити. Чи можуть влаштувати перевірку у зв"язку з переходом на нову форму книги.оляля писав:Львів уже приймає заяви. Питаю, а як книжки? Відповідь: потім донесете.........................................
Книга учета доходов и расходов?
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 1458 разів
- Подякували: 1168 разів
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1061 раз
- Подякували: 4945 разів
я не знаю, сама впала в ступор, а поки виходила - трубку кинули. А потім вже не змогла додзвонитися.
А як Ви збираєтесь перезаповнювати книжку? я вже говорила, книжки не здавалися. У мен були перевірки по ФОПах, то їх просто перевіряли, але не здавали інкуди
А як Ви збираєтесь перезаповнювати книжку? я вже говорила, книжки не здавалися. У мен були перевірки по ФОПах, то їх просто перевіряли, але не здавали інкуди
-
- Светоч Мысли
У мене ФОПи ведуть діяльність з кінця 2008 року. І у книзі заповнені лише суми за квартали. Одним числом, без дати, без номера документа та всього іншого. Витрати не писали взагалі. І усе це дійство займає півтори сторіночки. Думаємо, просто перекреслити ці записи, і заповнити її правильно...
Тому й задаю питання, бо якщо податкова захоче зі зміною книги обліку подивитись стару...-будуть штрафи! Тому й питаю, чи можливі перевірки при змінах книг...
Тому й задаю питання, бо якщо податкова захоче зі зміною книги обліку подивитись стару...-будуть штрафи! Тому й питаю, чи можливі перевірки при змінах книг...
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1061 раз
- Подякували: 4945 разів
Cитуація, звичайно. Я б переписала. А що великі обороти, є щоденні поступлення? Зовсім недоречно зараз, коли стільки роботи, перепиусвати#dntknw#
-
- Светоч Мысли
Ні, на щастя, обороти не дуже великі, але справді справ багаченько:) навіть дуже... але хіба маємо вибір? #g_dance#оляля писав:Cитуація, звичайно. Я б переписала. А що великі обороти, є щоденні поступлення? Зовсім недоречно зараз, коли стільки роботи, перепиусвати#dntknw#
Мусимо виправляти чужі помилки...