Подскажу... С 01.01.12 - на ЕН 5%. Деятельности нет , ЕН = 0. ЕСВ придется платить минвзнос. Пущай 1/2 годика так перекантуется, а потом - на общую. Деятельности нет, ПДФО = ЕСВ = 0.delfy писав: Нам достатньо буде 1 підприємця (оборот до 1000000), іншого переводимо на загальну систему поки-що. В консультаційному відділі податкової, сказали, питання віднесення витрат (з спрощеної на загальну систему по ПП) - спірне, тому хочу краще розібратись.
А щодо реєстрації платником ПДВ підскажіть???7 (не хоче він реєструватись) що йому буде?????
Переход ФОП ОС на единый налог
- Popen
- Гигант Мысли
- Дякував (ла): 2117 разів
- Подякували: 10410 разів
І тут проблема....не хоче платити мінімальний внесок в ПФ, і на загальній системі не хоче реєструватись платником ПДВ (каже нічого вони мені не нарахують!) Ми вже подали заяву (відмова від єд. под. і перехід на загальну).popen писав:Подскажу... С 01.01.12 - на ЕН 5%. Деятельности нет , ЕН = 0. ЕСВ придется платить минвзнос. Пущай 1/2 годика так перекантуется, а потом - на общую. Деятельности нет, ПДФО = ЕСВ = 0.delfy писав: Нам достатньо буде 1 підприємця (оборот до 1000000), іншого переводимо на загальну систему поки-що. В консультаційному відділі податкової, сказали, питання віднесення витрат (з спрощеної на загальну систему по ПП) - спірне, тому хочу краще розібратись.
А щодо реєстрації платником ПДВ підскажіть???7 (не хоче він реєструватись) що йому буде?????
Звонила в податкову знову з приводу витрат, кажуть в єдиній базі податкових знань є в перехідних положеннях до заг. системи або до спрощеної, відповідь про те що не можна включати ті витрати до мого доходу в січні.....але не можу я її знайти....біда!!!!!
- Popen
- Гигант Мысли
- Дякував (ла): 2117 разів
- Подякували: 10410 разів
"Скупой платит дважды" В итоге: не очень слабо трахнут по НДС, но сэкономит на ЕСВ.delfy писав:І тут проблема....не хоче платити мінімальний внесок в ПФ, і на загальній системі не хоче реєструватись платником ПДВ (каже нічого вони мені не нарахують!) Ми вже подали заяву (відмова від єд. под. і перехід на загальну).popen писав:Подскажу... С 01.01.12 - на ЕН 5%. Деятельности нет , ЕН = 0. ЕСВ придется платить минвзнос. Пущай 1/2 годика так перекантуется, а потом - на общую. Деятельности нет, ПДФО = ЕСВ = 0.delfy писав: Нам достатньо буде 1 підприємця (оборот до 1000000), іншого переводимо на загальну систему поки-що. В консультаційному відділі податкової, сказали, питання віднесення витрат (з спрощеної на загальну систему по ПП) - спірне, тому хочу краще розібратись.
Звонила в податкову знову з приводу витрат, кажуть в єдиній базі податкових знань є в перехідних положеннях до заг. системи або до спрощеної, відповідь про те що не можна включати ті витрати до мого доходу в січні.....але не можу я її знайти....біда!!!!!
Кстати, эту едбазу, я называю не иначе как "Единая база околовсяческих знаний"...
-
- Ученик
- Дякував (ла): 31 раз
Здравствуйте!
Подскажите пожалуйста, если ФОП ОС решил с 01.01.2012 года работать на едином налоге, и подает заявление согласно переход.полож. до 25.01.12, то с какого момента он работает как ФОП ЕН? с 01.01.12, со дня получения свидетельства, с 01.02.12? #dntknw#
Спасибо.
Подскажите пожалуйста, если ФОП ОС решил с 01.01.2012 года работать на едином налоге, и подает заявление согласно переход.полож. до 25.01.12, то с какого момента он работает как ФОП ЕН? с 01.01.12, со дня получения свидетельства, с 01.02.12? #dntknw#
Спасибо.
-
- Профи
el-emerald писав:Здравствуйте!
Спасибо.
C 01/01/2012 это написано в самом Законе: а також юридичні і фізичні особи - підприємці, які були платниками інших податків і зборів, встановлених Податковим кодексом України, та прийняли рішення з 1 січня 2012 року перейти на спрощену систему оподаткування відповідно до норм цього Закону і відповідають вимогам статті 291 Податкового кодексу України, подають відповідну заяву не пізніше 25 січня 2012 року.
Ключевые слова "прийняли рішення з 1 січня 2012 року перейти на спрощену систему оподаткування"