Корректировка НН
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 2170 разів
- Подякували: 4361 раз
Да, РК датой возврата товара (или денег покупателю если отпущенный ранее товар был полностью оплачен).
-
- Знаток
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 1 раз
Допоможіть, дуже терміново потрібна допомога, 01.03.12 була оплата від клієнта, виписали податкову по першій події під № 5, яку сьогодні і зареєструва в ЄРПН, щойно ж помітили що ПН № 5 виписана на іншого клієнта (назва однатова, тільки там тов а там лтд). Після ПН №5 уже зареєстрована ПН №7 виписана на зовсім іншого клієнта (виписана правильно). Я виписала коригування сьогодні під №10 але 01.03.12 датою та виписала уже правильну ПН № 13 01.03.12 (щоб порушити правило першої події) - в результаті збилась нумерація ПН в реєстрі. Директор категорично проти того щоб збивалась нумерація в реєстрі. ЩО РОБИТИ????
-
- Знаток
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 1 раз
ХЕЛП!!! ДОПОМОЖІТЬ, ДАЙТЕ ВІДПОВІДЬ НА МОЇ ПИТАННЯ#cray# #cray# #cray#Shasha&Anna писав:Допоможіть, дуже терміново потрібна допомога, 01.03.12 була оплата від клієнта, виписали податкову по першій події під № 5, яку сьогодні і зареєструва в ЄРПН, щойно ж помітили що ПН № 5 виписана на іншого клієнта (назва однатова, тільки там тов а там лтд). Після ПН №5 уже зареєстрована ПН №7 виписана на зовсім іншого клієнта (виписана правильно). Я виписала коригування сьогодні під №10 але 01.03.12 датою та виписала уже правильну ПН № 13 01.03.12 (щоб порушити правило першої події) - в результаті збилась нумерація ПН в реєстрі. Директор категорично проти того щоб збивалась нумерація в реєстрі. ЩО РОБИТИ????
Люди, сос!!! допоможіть, благаю-ююююююю
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 137 разів
- Подякували: 231 раз
И снова здравствуйте!#help# оформляю возврат к НН за март 2011, экспортирова из 1С в ОПЗ НН на бланке который был дейстительный на тот момент - F1201003, проверила - все корректно, но когда открыла в Бесте № договора стоит "-" прочерк. Вот сижу и думаю, шо ж його робить?#dntknw# Да xml через блокнот открывала № дог нормально прописан
-
- Акула НКУ
Объясните директору, что сбой номеров в реестре - не самая страшная беда. Главное, что РК и правильная налоговая накладная были выписаны по первому событию, т.е. 01.03.12. Налоговые обязательства с вас не снимут, а вот у покупателя могут выкосить налоговый кредит, если налоговикам покажется, что НН выписана с нарушением (т.е. не привязана к первому событию)Shasha&Anna писав:Допоможіть, дуже терміново потрібна допомога, 01.03.12 була оплата від клієнта, виписали податкову по першій події під № 5, яку сьогодні і зареєструва в ЄРПН, щойно ж помітили що ПН № 5 виписана на іншого клієнта (назва однатова, тільки там тов а там лтд). Після ПН №5 уже зареєстрована ПН №7 виписана на зовсім іншого клієнта (виписана правильно). Я виписала коригування сьогодні під №10 але 01.03.12 датою та виписала уже правильну ПН № 13 01.03.12 (щоб порушити правило першої події) - в результаті збилась нумерація ПН в реєстрі. Директор категорично проти того щоб збивалась нумерація в реєстрі. ЩО РОБИТИ????
-
- Мыслитель
- Дякував (ла): 9 разів
- Подякували: 5 разів
03.03 послучили на р/с предоплату, сегодня 05.03 вернули согласно письма, как ошибочный платеж. Нужно выписывать НН и корректирвку ( товар импортный, еще все это надо и через медок провести). Как быть?
-
- Акула НКУ
А я в таких случаях выписываю налоговую и корректировку, продавец обязан по первому событию выписать налоговую накладнуюю. Я думаю лучше все соблюсти, что б не создавать лишний повод для придирок.Лесик писав:03.03 послучили на р/с предоплату, сегодня 05.03 вернули согласно письма, как ошибочный платеж. Нужно выписывать НН и корректирвку ( товар импортный, еще все это надо и через медок провести). Как быть?