Якщо тільки генераторна пільга, то розподіл пдв не потрібно робити.
Підкажіть, де про це можна почитати, щодо того що не треба вести розподіл при генераторній пільзі.
в декл ПДВ про льготи треба заповнювати табл 2дод 5?
Якщо тільки генераторна пільга, то розподіл пдв не потрібно робити.
Підкажіть, де про це можна почитати, щодо того що не треба вести розподіл при генераторній пільзі.
в декл ПДВ про льготи треба заповнювати табл 2дод 5?
В цій групі, попередня сторінка, мій пост від 10.01 посилання на розяснення дпс
Дод5 заповнювати
Колеги, хто торгує товаром з кодом 8504
Зокрема в мене є такий код 8504 40 55 00
В основному це "Пускозарядні пристрої" та просто "Зарядний пристрій"
В порядку 224 в переліку "Інше" є вказаний 8504 - Трансформатори , інвертори
В мене один постачальник продає без ПДВ, а інший з ПДВ
Дилема якась..
Доброго дня! Можливо хтось розібрався з питанням заповнення Додатку 5)
По пільговим товарам перерахували аванс постачальнику по Україні і отримали аванс від покупця (відвантаження не було) - чи потрібно враховувати такі операції в Дод.5 табл.2 в розд. "Обсяги операцій з придбання товарів/послуг**"
Доброго дня. Чи є хто продає товар з кодом 8537? В Постанові пульти, панелі, розподільні щити, ми продаємо системи управління котлами, товар імпортний, завозимо з ПДВ. Виходить після того, як вступили в дію Закони 2836 і 2837, код при імпорті підлягає звільненню від мита та ПДВ, оскільки чітко прописали в кодексі. При продажу цього товару - орієнтуємось на Постанову 224, де код і назва. Назва, звичайно, не ідентична назві в постанові, за своїм призначенням - це система (панель), що керує роботою котла. Як хто виходить з ситуації? Ми наразі і імпортуємо з ПДВ, і продаємо з ПДВ. дякую
Колеги, хто торгує товаром з кодом 8504
Зокрема в мене є такий код 8504 40 55 00
В основному це "Пускозарядні пристрої" та просто "Зарядний пристрій"
В порядку 224 в переліку "Інше" є вказаний 8504 - Трансформатори , інвертори
В мене один постачальник продає без ПДВ, а інший з ПДВ
Дилема якась..
Мій постачальник виписав з ПДВ Джерело безперебійного живлення. Я зним згідна, бо переліку пільгових товарів по коду 8504 вказано найменування-трансформатори. І, я так розумію, тільки трансформатори з кодом 8504 можуть бути без ПДВ, а увесь інший товар повинен бути під 20%. У іншого постачальника саме зарядний пристрій з кодом таким точно, як у вас, і він теж з ПДВ.
Податки-це зло, неохідне, але все-таки зло, і чим менше їх у нас, тим краще. У. Черчилль 1907р
Добрий день.
Якщо були коригування на мінус по пільговим операціям, іх показують окремою строчкою в додатку 5 деки?
Може, хто заповнював вже деку з коригуваннями?
допоможіть)
Добрий день.
Якщо були коригування на мінус по пільговим операціям, іх показують окремою строчкою в додатку 5 деки?
Може, хто заповнював вже деку з коригуваннями?
допоможіть)
Не бачу в Д5 як можна окремо заповнити ....
Я б або подавала УР до того періоду який коригувався... ну або все врахувала в поточній деці в одному рядку... імхо
роз"яснень нормальних не бачила поки.