СТЕНА ПЛАЧА (природа плача, радости или горести, значения не имеют)

Розмови на різні теми
ob
ПрофиПрофи
Дякував (ла): 17 разів
Подякували: 6 разів

Повідомлення ob »

LLM писав:Заборгоованість по зар.платі 4 місяці це в мене в гол.буха, в робітників не має, бо вони працюють, а ти не знаєш за який звіт потрібно братися, за 2011 рік в мене помінялося 8 бухгалтерів, не змогли догодити керівнику, а я наче та вчителька учу, учу, напевно потрібно йти на викладацьку роботу, а взагалі так сумно, і твоя бухгалтерія кроме самої тебе нікогоооооооо не обходить P.S. главней всего погода в доме, і так добре, що чоловік з мозгами в доброму розумінні і потихненьку все те відходить на другий план, і взагалі треба змінювати свої погдяди і переконання на деякі речі, якби не було , а життя прекрасне #g_dance#
совет: "Сказать директору или з/п за 4 мес. и я делаю годовые отчеты или гудбай") проверено на себе - помогло!!
была в такой же ситуации, от работы руки опускались, особенно когда думала что за свой труд не получаю деньги.#smile3#

ua_margo
Мастер
Мастер
Дякував (ла): 11 разів
Подякували: 9 разів

Повідомлення ua_margo »

не бойтесь бросить такую работу. а если еще и директор не понимает сущности работы главного бухгалтера, однозначно надо бросить эту фирму. почаще напоминайте ему, что он на свободе благодаря профессионализму бухгалтера. лучше с умным потерять, чем с дураком найти.

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1061 раз
Подякували: 4945 разів

Повідомлення оляля »

Реально плачу: мені так сьогодні потрібна була допомога, а ніхто не відзвався......

IrinkaSvetl
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1696 разів
Подякували: 3006 разів

Повідомлення IrinkaSvetl »

оляля писав:Реально плачу: мені так сьогодні потрібна була допомога, а ніхто не відзвався......
Простите, что не отозвалась..к сожалению этого я не знаю#dntknw# подождите еще..может кто из светочей бухгалтерской премудрости отозвется

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ

Повідомлення оляля »

та ні, дівчатка, все нормально: видно тре6а було виплакатися, дуже багато всього накотилося, дістало все неймовірно, а тут і причина підвалила (6441), ну як підвалила, сльози вже були нагорі, от і вирвались. Я взагалі рідко плачу, а тут.... поплакала, полегшало. Дякую, Наталю, що є де! Дай тільки Бог, щоб розмови тут були такі ж легкі , як і сьогодні зранку, я й сама більш радо веселі розмови підтримую. Вибачте ще раз.

IrinkaSvetl
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1696 разів
Подякували: 3006 разів

Повідомлення IrinkaSvetl »

Если разрываетесь между выплакаться или передержать в себе, то лучше таки выплакаться... выплеснуть негатив иначе он будет накапливаться и разрушать изнутри#g_cray# уже наукой это доказано.. женщины ведь дольше живут потому, что легче справляются со стресами просто выплакивая их... мужчины ж стесняются плакать, им приходиться искать другие методы разрядки)

vilena
Гений
Гений
Дякував (ла): 51 раз
Подякували: 73 рази

Повідомлення vilena »

Зашла на эту тему первый раз. Просмотрела всё.
Работать последнее время очень тяжело, #g_cray2# постоянно новшества законод. или персональные ГНИ.
Всем спасибо за поднятие настроения#g_crazy# шутками, роликами#g_haha# .

aniri
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 401 раз
Подякували: 1233 рази

Повідомлення aniri »

день меня не было, а тут такая тема.#ok# #good#
не стоит работа моих слез, но было. каждый раз пытаюсь не брать близко к сердцу, но все равно расстраиваюсь.
бухгалтерия мне нравиться! сейчас все сложности из за так званых новшеств от власти. но и это переживем.

Наталья__1982
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 997 разів
Подякували: 1247 разів

Повідомлення Наталья__1982 »

оляля писав:та ні, дівчатка, все нормально: видно тре6а було виплакатися, дуже багато всього накотилося, дістало все неймовірно, а тут і причина підвалила (6441), ну як підвалила, сльози вже були нагорі, от і вирвались. Я взагалі рідко плачу, а тут.... поплакала, полегшало. Дякую, Наталю, що є де! Дай тільки Бог, щоб розмови тут були такі ж легкі , як і сьогодні зранку, я й сама більш радо веселі розмови підтримую. Вибачте ще раз.
Оленька, ну чего это вы в самом деле, зачем плакать из-за работы, хотя иногда без слез никак не избавишься от негативных эмоций. Выше нос#drinks#

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ

Повідомлення оляля »

Дякую! і за підтримку і за поради, професійні і життеві. Дякую, що ви є!#drinks#

Відповісти

Повернутись до “Розмови про різне”