nachfin писав:нет, вы за них деньги платили не для того, чтобы кому попало их по факсу рассылать
А як їх чемно послати на Сибір, Бо вона мені казала, що податкова має право перевіряти правильність нарахування податку...... Податкового та бухобліку може й да, але ліміти???????
сейчас есть лимиты/нет лимитов не влияет на размер платы за размещение.
Это в докодексные времена вроде была кратность.
У тех, кого нет производства, т.е. отходы только бытовые, у тех вообще лимиты не получаются.
Как послать зависит от многих факторов.
К примеру: "Она послала меня по женски, но все-равно далеко"
Всем тем, кто наивно полагает, что бумеранга не существует, отвечу: "Ещё не долетел!"
Но, похоже, уже на подлете!!!
nachfin писав:сейчас есть лимиты/нет лимитов не влияет на размер платы за размещение.
Это в докодексные времена вроде была кратность.
У тех, кого нет производства, т.е. отходы только бытовые, у тех вообще лимиты не получаются.
Как послать зависит от многих факторов.
К примеру: "Она послала меня по женски, но все-равно далеко"
У мне просто є ліміти на утворення та розміщення відходів . Але в самій таблиці суми стоять тільки ліміти на утворення відходів , а ставила суми на розміщення по відпрацьованим нафтопродуктам і там получається переліміт , але я не знаю чи правильно рахую відпрацьовані нафтопродукти , я беру кількість ту що видала на авто і бензопили хіба це правильно.
Снова я, здравствуйте!
Запрос звучит так: НАми, дальше регалии проводится проверка ТОВ 1 (это мы) з вопросов подтверждения ведомостей, которые были получены от ТОВ 2 за период з 01.01.11 по 31.03.11.
На основании п. 20.1.6 и п.85.8 НКУ, прошу дать объяснения по поводу совершения финансово-хозяйственной деятельности ТОВ 2 з 01.11.2011 по 31.03.2011
1 Какие хоз операц проводились;
Каким способом подписывались и кто разрабытывал, как познакомили , контактные телефоны , адреса и т.д. и т.п.
Вот мой ответ здам завтра через канцелярию в конце рабочего дня.
На ваш запит від 28.11.2012 року без реєстраційного номера, отриманий ТОВ 1 28.11.2012 року, щодо надання пояснень здійснення фінансово-господарської діяльності ТОВ 2 за період з 01.01.2011року по 31.03.2011 року, можемо повідомити наступне:
Хочемо відразу запевнити, що відносини нашого підприємства з органами державної податкової служби будуються на принципах безумовного виконання усіх законних вимог, але у всіх випадках ми змушені орієнтуватися на норми чинного законодавства України та на наші можливості.
ТОВ 1 не має змоги надати пояснення, так як не має доступу до фінансової та господарської діяльності ТОВ 2, посадові особи нашого підприємства не працюють по сумісництву в ТОВ 2.
Крім того запитувані Вами пояснення не пов'язані з дотриманням саме тих вимог законодавства, контроль за дотриманням яких покладений на органи податкової служби. Мається на увазі вимоги щодо персональних даних, а також сфера господарських (комерційних) відносин підприємства в частині підготовки та підписання договорів.
Запевняємо Вас у своїй готовності до співпраці та надання всієї необхідної інформації та копій документів у спосіб та в порядку, передбаченими Податковим кодексом України.
З повагою,