Податкова декларація з ПДВ

декларація, уточнення, виправлення помилок
павелл
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 107 разів
Подякували: 41 раз

Повідомлення павелл »

Sniper писав:
Valudser писав:
павелл писав: Так
Я так розумію що, якщо подаєте на бюдж відшкодування, то у вас не може у дод2 графі 6 бути 0
Щось я таке чула, що відшкодовують сумму не меньшу ніж вкузану у графі 6 дод.2
Зараз пошукаю нормативку. Але, можливо я помиляюсь
естественно дод. 3 должен идти с графой 6 дод.2, ведь к возмещению можно заявить только оплаченный НДС. в дод. 3 можно поставить сумму меньшую, чем в гр. 6 дод.2, но никак не большую....
Але, я так розумію, в дод.2 в гр.6 ми розшифромуємо кінцеву строку 21 вже враховуючи подані на відшколування суми.Так чи ні??

ylia1111
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 227 разів
Подякували: 16 разів

Повідомлення ylia1111 »

Люди я сейчас с ума сойду с этой НДС , куда переносить знчение за декабрь строка 24 , камеральной проверке нет в ОПЗ , совсем запуталась

Nadiy
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 447 разів
Подякували: 1989 разів

Повідомлення Nadiy »

павелл писав:
Valudser писав:
павелл писав:Прошу допомоги. Медок видає помилка дод.2 графа 6 має дорівнювати рядок 2 дод.3. Чому??? Як вийти з положення?????
В дод.2 графа 5 розшифровуємо ряд.21 він неоплачений,тобто в гр.6 ставлю 0. А до чого тут дод.3?????
ДОПОМОЖІТЬ розібратися.Дякую.
Ви робите бюджетне відшкодування?
Так
заявити бюджетне відшкодування ви можете в межах суми розрахованої згідно з пунктом 200.1 у сумі податку, фактично сплаченій отримувачем товарів/послуг у попередніх та звітному податкових періодах постачальникам таких товарів/послуг або до Державного бюджету України,
тобто податковий кредит повинен бути оплачений, а якщо у вас графа6=0, то і заявити БВ не можна
ст.200.4 пку

Sniper
Гений
Гений
Дякував (ла): 116 разів
Подякували: 187 разів

Повідомлення Sniper »

tamara.t13 писав:
ЗОСЯ69 писав:
ZHNS писав: В налоговой говорят поставщиков писать, чтоб историю было видно, а , что толку со своего ИНН, типа издатель ошибся.
Добрый вечер!
Извините,а если поставщик НЕМЕЦ,то какой номер его писать в г.2 дод.2????
Была сегодня на семинаре Фрунзенской налоговой г.Харькова. Говорят пишите СВОЙ ИНН в дод 2. И точка! Пишите свой ИНН только рапишите по периоду возникновения этого минуса
А если минус тянется еще с 2009 года, то тоже его нужно расписать? Или таки можно одной строчкой в рядок: Залишок суми помилково та/або надміру сплачених грошових зобов'язань з податку на додану вартість станом на 01 липня 2015 року, на яке відповідно до підпункту 3 пункту 34 підрозділу 2 розділу ХХ Кодексу було збільшено значення реєстраційної суми, визначеної пунктом 200 1.3 статті 200 1 розділу V Кодексу, та на яке було збільшено суму від'ємного значення, сформовану за результатами звітного (податкового) періоду за липень 2015 року / III квартал 2015 року?

Valudser
Гений
Гений
Дякував (ла): 173 рази
Подякували: 134 рази

Повідомлення Valudser »

павелл писав: Але, я так розумію, в дод.2 в гр.6 ми розшифромуємо неоплачену строку 21.Так чи ні??
Да, і ще ця гр 6 дод 2 говорить про максимальну суму , яку вам можуть відшкодувати.
Цитую:
"сумa заявленого бюджетного відшкодування нe може перевищувати сумy ПДВ, сплачену в склaді ціни придбання такиx необоротних активів." тобто гр 6 додатку 2

tamara.t13
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 59 разів
Подякували: 80 разів

Повідомлення tamara.t13 »

Sniper писав:
Valudser писав:
павелл писав: Так
Я так розумію що, якщо подаєте на бюдж відшкодування, то у вас не може у дод2 графі 6 бути 0
Щось я таке чула, що відшкодовують сумму не меньшу ніж вкузану у графі 6 дод.2
Зараз пошукаю нормативку. Але, можливо я помиляюсь
естественно дод. 3 должен идти с графой 6 дод.2, ведь к возмещению можно заявить только оплаченный НДС. в дод. 3 можно поставить сумму меньшую, чем в гр. 6 дод.2, но никак не большую....
Не согласна.дод. 3 НЕ должен идти с графой 6 дод.2 Это совершенно разные показатели. В дод 3 вы показываете что сейчас просите на возмещение а в дод 2 показываете ваш минусовой НДС который вы может быть запросите на возмещение а может и нет в будущем. Возможно это ошибка в Медке. В налоговой посоветовали отключить автоматический расчет и сдать так как вы считаете правильным (А еще лучше подождать может быть исправят ошибку)

Наташа_75
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 73 рази
Подякували: 80 разів

Повідомлення Наташа_75 »

ylia1111 писав:Люди я сейчас с ума сойду с этой НДС , куда переносить знчение за декабрь строка 24 , камеральной проверке нет в ОПЗ , совсем запуталась
ст 16.1 і 16

павелл
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 107 разів
Подякували: 41 раз

Повідомлення павелл »

Nadiy писав:
павелл писав:
Valudser писав: Ви робите бюджетне відшкодування?
Так
заявити бюджетне відшкодування ви можете в межах суми розрахованої згідно з пунктом 200.1 у сумі податку, фактично сплаченій отримувачем товарів/послуг у попередніх та звітному податкових періодах постачальникам таких товарів/послуг або до Державного бюджету України,
тобто податковий кредит повинен бути оплачений, а якщо у вас графа6=0, то і заявити БВ не можна
ст.200.4 пку

Але, я так розумію, в дод.2 в гр.6 ми розшифромуємо кінцеву строку 21 вже враховуючи подані на відшколування суми.Так чи ні??

Popen
Гигант Мысли
Гигант Мысли
Дякував (ла): 2116 разів
Подякували: 10410 разів

Повідомлення Popen »

ylia1111 писав:Люди я сейчас с ума сойду с этой НДС , куда переносить знчение за декабрь строка 24 , камеральной проверке нет в ОПЗ , совсем запуталась
16 и 16.1

Valudser
Гений
Гений
Дякував (ла): 173 рази
Подякували: 134 рази

Повідомлення Valudser »

NP писав:Подскажите, пожалуйста, по поводу таблицы 3 додатка 5, не могу найти. Если у нас не кассовый метод, его нужно заполнять? Неужели обзванивать поставщиков и расписывать по периодам 07-12.2015? Спасибо
Если у вас не кассовый метод, то вы не заполняете

Відповісти

Повернутись до “Звітність з ПДВ”