Блокировка регистрации НН/РК (частина 2️⃣)

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
bolya2009
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 10 разів
Подякували: 40 разів

Повідомлення bolya2009 »

А где смотреть решение в Медке ?? в Реестре первынных документив - Выданные ???? статус и типа стоит ВСЕ
оправила повидомлення с додатками 18 декабря и тишина.....

Діна 1977
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 440 разів
Подякували: 271 раз

Повідомлення Діна 1977 »

Постійний читач писав:Всім форумчанам Доброго здоров’я!
Ситуація:
Я негласно на одному невеликому підприємстві допомагаю по різним питанням. Так от у них заблокували ПН, подали повідомлення – прийшла відмова.
Бухгалтер реально не має часу зайнятись підготовкою скарги.
Попросили мене підготовити скаргу та пакет документів. За основу скарги я взяв приклад Андрія Тамошюнаса. Залишивши незмінним вступ на першій сторінці та пару пунктів де пояснюється фіскалам що вони не праві. Так як прохання підготовити це все прозвучало на 9-й день рішення про відмову – то швидко штампував все, щоб встигнути відправити.
Питання:
Скільки можуть коштувати такі послуги?
Може хтось комусь платив за допомогу?
Хоч від і до?
А то навіть поняття не маю за суму, хоча з шаблону скарги з 8 сторінок тексту в мене залишилось 7, при цьому реально 2 сторінки шаблон Андрія Тамошюнаса, інші 5 – мій текст.
Нам готував документи і скарги юрист на 5 пн. За підготовку документів і написання скарг за всі 5 пн взяв 2500 грн. Але він сам завозив в податкову. Далі у нас була домовленість, якщо позитивне рішення по скаргам , то 1% від суми з пдв.

marina11
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 621 раз
Подякували: 1519 разів

Повідомлення marina11 »

bolya2009 писав:А где смотреть решение в Медке ?? в Реестре первынных документив - Выданные ???? статус и типа стоит ВСЕ
Квитанція № 2 про реєстрацію має приєднатися до самої заблокованої ПН після реєстрації.

Moka
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 150 разів
Подякували: 209 разів

Повідомлення Moka »

Zhuravlik писав:
marina11 писав:
Zhuravlik писав:
Скрытый текст
Да всего заблокированных на сумму 649099,89 грн - тогда все сходится.
просто чего испугалась, в колонке лимит показывает 42000,00 грн.
а превышении колонка 649 100,00 грн.
Та все добре.##wink# # Заспокойтеся. #drinks# Коли заблоковані ПН розблокують і зареєструють - сума "перевищення" зменшиться, і Ви можете реєструвати нові ПН на суму ПДВ 41999 грн.
спасибо! так эта нервотрепка надоела :( . отправила запроси на разблокировку 18.12 - сегодня 27 е а ответа нет. Отправила вчера на регистрацию налоговые, сегодня ответа тоже нет......сижу как на пороховой бочке :( ни новогоднего настроения ни желания так работать - нет.#cray# [/quote]
У нас тоже: отправили на регистрацию НН вчера - глухоо сию минуту. Отправили повторно.. тоже никаких движений

Zhuravlik
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 12 разів

Повідомлення Zhuravlik »

marina11 писав:
bolya2009 писав:А где смотреть решение в Медке ?? в Реестре первынных документив - Выданные ???? статус и типа стоит ВСЕ
Квитанція № 2 про реєстрацію має приєднатися до самої заблокованої ПН після реєстрації.
я тоже отправила 18го, сегодня сначала получила положительное решение в Электронном кабинете, а чуть позже в 1сЗвите - вместо надпись "реестрація зупинена" - появилась надпись - зареестровано в ЄРПН. Счастью нет предела! НН на сумму 3 млн. теперь пошла ка я красить свою седину#g_witch# - которая появилась за Эти 5 жней ожидания.....

bolya2009
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 10 разів
Подякували: 40 разів

Повідомлення bolya2009 »

а где в кабинете смотреть решение ????

marina11
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 621 раз
Подякували: 1519 разів

Повідомлення marina11 »

bolya2009 писав:а где в кабинете смотреть решение ????
А прочитати відповідь? І зараз маю окремо "рішення" у первииних виданих.

voko
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 219 разів
Подякували: 323 рази

Повідомлення voko »

Що ж, колеги, даю вам коротенький звіт про реальну ситуацію на прикладі невеликого сільськогосподарського підприємства

Було заблоковано дві ПН - у вересні та жовтні. Одну розблоковано за результатами розгляду скарги, другу розблоковано без повідомлення причини. Таблицю платника податку подавав у різних варіантах, жодна не була прийнята, остання від 21.11.2017 досі перебуває на розгляді. Наступні спроби, звісно ж, відхиляються.

Але.

Реалізація (з ПДВ) у грудні склала 1,48 млн. грн., з них 250 тис. - неплатникам. Усі ПН, а також плюсові та мінусові РК були зареєстровані без застережень.

Гадаю, причина у тому, що:

- десь там у них таки закріпилась інформація про сільськогосподарську діяльність,

- показник D склав 0,0388, а Р < Рм х 1,3 був на мінус 73 тисячі, що відповідає Критеріям оцінки ступеня ризиків у редакції від 09.11.2017 р.

Бажаю вам веселих свят і гарного нового року. Здоров’я, витривалості, позитивних емоцій! Дякую всім, хто ділився роздумами і знаннями. Хай усім вам щастить.

vitaser
Мастер
Мастер
Дякував (ла): 35 разів
Подякували: 10 разів

Повідомлення vitaser »

27.12.2017 Закон підписано Головою Верховної Ради України

Закон направлено на підпис Президенту
http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webp ... 3511=62878

TOSHKA_VIKA
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 187 разів
Подякували: 78 разів

Повідомлення TOSHKA_VIKA »

natasha_0777 писав:
FyDD писав:Дополнения к Закону о Антиблокировке подписали ?
что слышно ?
На сегодня Парубий еще не подписал.Тянут с***ки

подписал сегодня, "Передано на підпис Президенту"

интересно, до НГ подпишет? #wall#

Закрито

Повернутись до “Податкова накладна”