Податкова декларація з ПДВ

декларація, уточнення, виправлення помилок
Татьяна ТС
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 370 разів
Подякували: 1089 разів

Повідомлення Татьяна ТС »

Popen писав:
Valudser писав:
ЗОСЯ69 писав: Добрый вечер!
Извините,а если поставщик НЕМЕЦ,то какой номер его писать в г.2 дод.2????
У меня поставщик КОРЕЕЦ, я написала свой инн.
Кореец северный или южный ? #g_crazy#
Говорят, что если кореец северный, то нужно писать ИНН Ким Чен Ына...
Дякую Popen за юмор #g_haha# , а то вже мозг закипає

Я трохи раніше сьогодні писала: "Вчора здала деку з додатком 2, імпорт, вказала свій ІПН, все пройшло, є квитанція 2.
Сьогодні дзвонить інспектор і загрожуючим тоном вимагає перездати додаток 2 вказавши постачальників.
На моє питання - дайте індивідуальний номер митниці, відповідь - дзвоніть на гарячу лінію.
Я навіть не збираюсь нічого переробляти, система пропустила, а там буде видно "

Все ж таки проконсультувалась з іншим інспектором, і вона сказала писати номер ГТД.
Я спробувала, але ж номер занадто великий, наприклад 101060000/2015/012962. При внесенні такого номера Медок свариться. Спробувала писати останні цифри без нулів 12962. Медок мовчить. Відправила деку з додатком 2 з номерами ГТД і вже прийшла квитанція 2. #yahoo#

павелл
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 107 разів
Подякували: 41 раз

Повідомлення павелл »

tamara.t13 писав:
Sniper писав:
Valudser писав: Я так розумію що, якщо подаєте на бюдж відшкодування, то у вас не може у дод2 графі 6 бути 0
Щось я таке чула, що відшкодовують сумму не меньшу ніж вкузану у графі 6 дод.2
Зараз пошукаю нормативку. Але, можливо я помиляюсь
естественно дод. 3 должен идти с графой 6 дод.2, ведь к возмещению можно заявить только оплаченный НДС. в дод. 3 можно поставить сумму меньшую, чем в гр. 6 дод.2, но никак не большую....
Не согласна.дод. 3 НЕ должен идти с графой 6 дод.2 Это совершенно разные показатели. В дод 3 вы показываете что сейчас просите на возмещение а в дод 2 показываете ваш минусовой НДС который вы может быть запросите на возмещение а может и нет в будущем. Возможно это ошибка в Медке. В налоговой посоветовали отключить автоматический расчет и сдать так как вы считаете правильным (А еще лучше подождать может быть исправят ошибку)
100% з Вами згоден. Це різні показники і пов'язувати їх ну ніяк не можна.Бо в дод.2 можуть бути неоплачені навіть вся сума, а в дод.3 ми вказуємо до відшкодуваняя вже оплачені суми.Дякую.
Взяв відправив в ДПІ. В Медку світиться ЧЕРВОНИЙ дод2 і дод3. Прийшла Кв.2 прийняли.Але чому вот така дурна увязка?????

Valudser
Гений
Гений
Дякував (ла): 173 рази
Подякували: 134 рази

Повідомлення Valudser »

Татьяна ТС писав: Я трохи раніше сьогодні писала: "Вчора здала деку з додатком 2, імпорт, вказала свій ІПН, все пройшло, є квитанція 2.
Сьогодні дзвонить інспектор і загрожуючим тоном вимагає перездати додаток 2 вказавши постачальників.
На моє питання - дайте індивідуальний номер митниці, відповідь - дзвоніть на гарячу лінію.

Все ж таки проконсультувалась з іншим інспектором, і вона сказала писати номер ГТД.
Я спробувала, але ж номер занадто великий, наприклад 101060000/2015/012962. При внесенні такого номера Медок свариться. Спробувала писати останні цифри без нулів 12962. Медок мовчить. Відправила деку з додатком 2 з номерами ГТД і вже прийшла квитанція 2. #yahoo#
Я теж вчора здала зі своїм іпн, мої податківці поки що мовчать...... Дурдом-веселка! #g_haha#

Popen
Гигант Мысли
Гигант Мысли
Дякував (ла): 2116 разів
Подякували: 10410 разів

Повідомлення Popen »

Татьяна ТС писав:Я трохи раніше сьогодні писала: "Вчора здала деку з додатком 2, імпорт, вказала свій ІПН, все пройшло, є квитанція 2.

Не верьте инспекторам! Есть нормативный док-т, прошедший Минюст. И если там написано "Покупець", то это не описка, а истина!!! И так тому и быть ... до внесения изменений в соотв. Наказ (о форме и содержании деки).

Nadiy
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 447 разів
Подякували: 1989 разів

Повідомлення Nadiy »

павелл писав:
Nadiy писав:
павелл писав: Так
заявити бюджетне відшкодування ви можете в межах суми розрахованої згідно з пунктом 200.1 у сумі податку, фактично сплаченій отримувачем товарів/послуг у попередніх та звітному податкових періодах постачальникам таких товарів/послуг або до Державного бюджету України,
тобто податковий кредит повинен бути оплачений, а якщо у вас графа6=0, то і заявити БВ не можна
ст.200.4 пку

Але, я так розумію, в дод.2 в гр.6 ми розшифромуємо кінцеву строку 21 вже враховуючи подані на відшколування суми.Так чи ні??
так, розшифровуємо за мінусом рядка 20.2, я думаю можна в додатку 2 зазначити періоди в яких сума оплачена, таким чином заповнити гр6,
згідно роз"яснення
Додаток 3 «Розрахунок суми бюджетного відшкодування (Д3)»

Таблицю цього додатка узгодили з оновленими із 01.01.2016 р. нормами ПКУ. Пригадаймо: починаючи з декларації з ПДВ за січень (І квартал) 2016 року стаж платника ПДВ й обсяг оподатковуваних операцій значення не мають. Адже з ПКУ виключили п. 200.5 ПКУ, котрий установлював такі обмеження.

Тож тепер сума бюджетного відшкодування не може перевищувати:

реєстраційної суми, обчисленої за п. 2001.3 ПКУ на момент подання податкової декларації, за вирахуванням суми, зарахованої в зменшення суми податкового боргу з ПДВ;
суми від’ємного ПДВ, фактично сплаченої в попередніх і звітному (податкових) періодах постачальникам товарів/послуг або до Державного бюджету України.

Розрахована в рядку 3 цієї таблиці сума бюджетного відшкодування переноситься до рядка 20.2 декларації з ПДВ.

svitlass
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 252 рази
Подякували: 1128 разів

Повідомлення svitlass »

павелл почитайте на стор 49
я вже здала
Учетчица пишет:
Valudser пишет:
Учетчица пишет:
Неужели ни у кого не было такой проблемы со сдачей отчета?
"Рядок 2(Додатка 3) повинен дорівнювати Рядку "Усього" графи 6 Додатка 2"

Так вроде ж он и должен дорівнювати. У вас они разные чтоли?

В Додатке 2 в колонке 5 отражен НДС не оплаченный поставщикам в январе 2016г. Оплаченного там нет вообще и показывать в колонке 6 нечего.
В Додатке 3 в строке 2 отражен НДС оплаченный в январе поставщикам, который мы имеем право возместить из бюджета.
Таким образом, мой отрицательный НДС за январь делится на две суммы - не оплаченный в Додатке 2 и оплаченный в Додатке 3.

в мене така помика
навіть допомагав Ігор-спеціаліст Медок
відправила дод2 і 3 помилковий
прийшла вже квит 2 - дека прийнята без помилок і зауважень (квит 1 і квит 2 помилок не виявлено)

здавайте
не бачила чи Учетчица выдписалася

rubin
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 2353 рази
Подякували: 1790 разів

Повідомлення rubin »

не ну и бредятина выходит с этой новой декой... ПОЧЕМУ????????????????? те кто ее придумали сразу же не написали инструкцию к ее заполнению? Неужели это так сложно или как???????????????ПОЧЕМУ все бухгалтера страны бьются башкой об стенку что бы понять куда какую циферку написать... и в ответ тишина от тех кто это наворотил..#wall# #wall# #wall# #wall# #wall# #wall# #wall# убить бы их тапками...#hunter#

tamara.t13
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 59 разів
Подякували: 80 разів

Повідомлення tamara.t13 »

Popen писав:
Татьяна ТС писав:Я трохи раніше сьогодні писала: "Вчора здала деку з додатком 2, імпорт, вказала свій ІПН, все пройшло, є квитанція 2.

Не верьте инспекторам! Есть нормативный док-т, прошедший Минюст. И если там написано "Покупець", То это не описка, а истина и так тому и быть ... до внесения изменений в соотв. Наказ (о форме и содержании деки).
У меня ситуация сложнее. Отрицательный НДС образовался за счет возврата оплаты покупателем т.е был расчет корректировки. Если дословно читать "Покупець" то я должна была его ИНН указать. Я решила все же указать свой ИНН (просто разбила его по периодам) Надоело мучаться. В крайнем случае просто сдадим уточненки

павелл
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 107 разів
Подякували: 41 раз

Повідомлення павелл »

svitlass писав:павелл почитайте на стор 49
я вже здала
Учетчица пишет:
Valudser пишет:
Учетчица пишет:
Неужели ни у кого не было такой проблемы со сдачей отчета?
"Рядок 2(Додатка 3) повинен дорівнювати Рядку "Усього" графи 6 Додатка 2"

Так вроде ж он и должен дорівнювати. У вас они разные чтоли?

В Додатке 2 в колонке 5 отражен НДС не оплаченный поставщикам в январе 2016г. Оплаченного там нет вообще и показывать в колонке 6 нечего.
В Додатке 3 в строке 2 отражен НДС оплаченный в январе поставщикам, который мы имеем право возместить из бюджета.
Таким образом, мой отрицательный НДС за январь делится на две суммы - не оплаченный в Додатке 2 и оплаченный в Додатке 3.

в мене така помика
навіть допомагав Ігор-спеціаліст Медок
відправила дод2 і 3 помилковий
прийшла вже квит 2 - дека прийнята без помилок і зауважень (квит 1 і квит 2 помилок не виявлено)

здавайте
не бачила чи Учетчица выдписалася
Велике ДЯКУЮ.Здав все пройшло,але мене мучить все таки питання до чого тут ота привязка гр 6 дод2 до стр.2 дод.3??????? Може є якісь думки, бо в мене вже голова відиовляється це все приймати.Ще раз дякую.#wall#

ylia1111
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 227 разів
Подякували: 16 разів

Повідомлення ylia1111 »

Наташа_75 писав:
ylia1111 писав:Люди я сейчас с ума сойду с этой НДС , куда переносить знчение за декабрь строка 24 , камеральной проверке нет в ОПЗ , совсем запуталась
ст 16.1 і 16

люди а у меня в медке не проставляются эти суммы , тупо убирает строки 16 и 16.1 , что делать #g_cray2# #g_cray2# #g_cray2#

Відповісти

Повернутись до “Звітність з ПДВ”