Є #blush# , здебільшого мала моя займається, питайте, чим зможу допоможу.tunika писав:Давно хотела спросить, есть аквариумисты на форуме?
ЖИВОЙ УГОЛОК форумчан: кошаки, собаки, птички, тараканы и тыды
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 7078 разів
- Подякували: 1728 разів
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 1966 разів
- Подякували: 3127 разів
Мне аквариум достался в готовом виде со всем оборудованием и рыбками, я пока не разбираюсь особо.LyudMila76 писав:Є #blush# , здебільшого мала моя займається, питайте, чим зможу допоможу.tunika писав:Давно хотела спросить, есть аквариумисты на форуме?
Среди рыбок есть 1 телескоп, так вот он "вылинял" - был почти весь черный, а сейчас стал рыжим, черные только "очки" вокруг глаз и полоска на спине (ирокез получился #g_crazy# )
Страшилище вобщем. Вот не знаю, беспокоиться или нет, может это болячка, а может он уже старенький и это нормально?
-
- Светоч Мысли
Окрім того, що "вилиняв", є якісь зміни? Скільки йому років? Скоро мала прийде зі школи, я в неї розпитаю, і відпишуся. А інші риби нормально себе почувають. А телескоп не схуднув?tunika писав: Среди рыбок есть 1 телескоп, так вот он "вылинял" - был почти весь черный, а сейчас стал рыжим, черные только "очки" вокруг глаз и полоска на спине (ирокез получился #g_crazy# )
Страшилище вобщем. Вот не знаю, беспокоиться или нет, может это болячка, а может он уже старенький и это нормально?
-
- Светоч Мысли
Телескопу примерно 2-2,5 года, вроде не похудел. За пару месяцев отошли в мир иной несколько маленьких рыбок (гурами и еще какая-то, не помню название), а крупные - золотые, скалярии, сомики - без изменений.LyudMila76 писав:Окрім того, що "вилиняв", є якісь зміни? Скільки йому років? Скоро мала прийде зі школи, я в неї розпитаю, і відпишуся. А інші риби нормально себе почувають. А телескоп не схуднув?
-
- Светоч Мысли
Я думаю, що це вікові зміни.О, так у Вас добротні рибки. А гурамі не було жарко, я маю на увазі вода не дуже тепла. До вечора напишу, по можливості, за кожин з видів риб,які Ви написали.tunika писав:Телескопу примерно 2-2,5 года, вроде не похудел. За пару месяцев отошли в мир иной несколько маленьких рыбок (гурами и еще какая-то, не помню название), а крупные - золотые, скалярии, сомики - без изменений.LyudMila76 писав:Окрім того, що "вилиняв", є якісь зміни? Скільки йому років? Скоро мала прийде зі школи, я в неї розпитаю, і відпишуся. А інші риби нормально себе почувають. А телескоп не схуднув?
-
- Светоч Мысли
Кстати, действительно может быть гурами жарко, температура в аквариуме под тропических рыбок - 25-27 градусов.LyudMila76 писав:Я думаю, що це вікові зміни.О, так у Вас добротні рибки. А гурамі не було жарко, я маю на увазі вода не дуже тепла. До вечора напишу, по можливості, за кожин з видів риб,які Ви написали.
Насчет информации о рыбках - спасибо, буду благодарна. В интернете куча информации, но много нестыковок, рекомендации по уходу отличаются, не знаю чему верить.
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 2195 разів
- Подякували: 3439 разів
у меня живут хищные циклиды. Креветками кормлюtunika писав:Давно хотела спросить, есть аквариумисты на форуме?
-
- Светоч Мысли
Незнакомое название, погуглила - выдало очень много видов. А какие конкретно? Интересно просто #smile3#Берса писав:у меня живут хищные циклиды. Креветками кормлю
Вот такие были на моей прошлой работе у директора

Сожрали всех остальных рыбок и меня один раз за палец грызанули
-
- Светоч Мысли
Значить докладаю, обов'язкова наявність компресора, вода повинна відсотоюватись від 4 до 7 днів. Телескоп в середньому живе 6-8 років, що могло вплинути, це корм і ще він любить багато води від 50 до 100л, за золоту сказала, що це карась на нього 10-15л. води, коли не великий. Скалярія - десь живе 10-15 років, на одну рибину -10л.води, сомики- невибагливі. Так ще було б краще якби написали різновиди риб. Для кожної рибини потрібен свій температурний режим. Хвороб буває до 150 видів. А ще не зловживати вітамінним кормом, від нього риби гинуть. Будуть питання пишіть, дитя роскаже мені все, а я Вам #smile3# . Говорить, кому це потрібно, да кажу тьоті бухгалтеру, а вона, ну й коли вона за ними буде дивиться, вони ж хуже чим малі діти #wink#, від них одні стреси.
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 2195 разів
- Подякували: 3439 разів