Блокировка регистрации НН/РК (частина 2️⃣)

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
Moka
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 150 разів
Подякували: 209 разів

Повідомлення Moka »

Aleks01 писав:маємо ситуацію, що відіслані скарги ще 12 листопада, але ДФС їх тупо не отримує на пошті, Що буде з цими заблокованими ПН? Розумної відповіді від тих "скотиняк" з ДФС годі чекати і як поступати в цьому разі ? зрозуміло що відмовлять як по шаблону і мабуть далі тільки суд. Ще з 15.12. нововведення - при сумах позову більше 160 тис. грн. представляти інтереси в суді може кепівник чи адвокат, тобто звичайний юрист вже не проходить, маємо покращення, мабуть колегія адвокатів "занесла" взятку куди потрібно .
Обратитесь к омбудсмену с тем что не забирают ваши скарги. Нам помогло, забрали в тот же день когда омбудсмен взял к рассмотрению наше жалобу. А так лежали 27 дней на почте.

Moka
Оракул
Оракул

Повідомлення Moka »

Юлия 08 писав:Доброго ранку!
Підкажіть колеги подала таблицю даних, передзвонили з дфс рішення прийнято про її прийняття, як і де мені це рішення побачити? в кабінет у вхідних немає, можливо через якийсь запит?
должна быть квитанция №2 во входящих/исходящих в єл.кабинете. Тоже ее жду, но не работает сейчас у меня кабинет(

Юлия 08
Просвещенный
Просвещенный
Дякував (ла): 52 рази
Подякували: 8 разів

Повідомлення Юлия 08 »

Квитанція 2 є. Але в ній " ... не враховано автоматично, передано на розгляд комісії, рішення протягом 5 днів" От саме це рішення мені й потрібне. я с/г підприємство

Аурелия
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 170 разів
Подякували: 332 рази

Повідомлення Аурелия »

Добрый день коллеги! Ну такого у меня еще не было - регистрирую я налоговые и расчеты корректировок (а их у меня до 20тисч) все на конечного потребителя и на само предприятие наше (код 15 - превышение себестоимости) - и к моему удивлению на 1 расчет корректировки приходит - Регистрацию зупинено - а именно на РК с кодом 15 на сумму 159,00 грн))) #g_crazy# (ну просто смешно)

Moka
Оракул
Оракул

Повідомлення Moka »

Отклонили очередной раз додаток, только что зашла в эл. кабинет чтобы подать новую, а там нет бланков ни Додатка ни Повидомлення#search#

Moka
Оракул
Оракул

Повідомлення Moka »

Юлия 08 писав:Квитанція 2 є. Але в ній " ... не враховано автоматично, передано на розгляд комісії, рішення протягом 5 днів" От саме це рішення мені й потрібне. я с/г підприємство
Мы тоже с/г, но "без галочки". токого не было. Решения никогда по таблице не получали, исключительно только по квитанции №2 ориентируемся (враховано или не враховано).
Попробуйте может подать еще раз. Правда, я только что попыталась это сделать, но там нет бланков(

Oska1302
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 403 рази
Подякували: 326 разів

Повідомлення Oska1302 »

Buhgalteria писав:Коллеги, что-то я не понимаю. Отправляла РК на регистрацию, отклонили по причине дублирования строк, переделала по новым правилам, снова отклонили, причина:
Виявлені помилки:
Документ з реквізитами 399087126571 #639// 08.12.2017 не прийнято, як такий що подано повторно
Відправник: Автоматизована система "Єдине вікно подання електронних документів" ДФС України, версія 2.2.16.25

Подавать заново, но с новым номером? Кто сталкивался?
у меня такое было: скопировала и поменяла номер. В итоге все принялось

marina11
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 621 раз
Подякували: 1519 разів

Повідомлення marina11 »

Підкажіть колеги подала таблицю даних, передзвонили з дфс рішення прийнято про її прийняття, як і де мені це рішення побачити? в кабінет у вхідних немає, можливо через якийсь запит?
Вам телефонуввали з центральної комісії з Києва?!!!#sigh# Тоді Ви точно щасливчик. Швидше за все, телефонували все ж з обласної комісії, рішення якої не остаточне. Через 2 дні після прийняття рішення обласною комісією документи розглядає центральна, і лише після цього надходить відповідь Вам.

Юлия 08
Просвещенный
Просвещенный
Дякував (ла): 52 рази
Подякували: 8 разів

Повідомлення Юлия 08 »

Я подавала скаргу через пульс, звідти телефонували!

Moka
Оракул
Оракул

Повідомлення Moka »

marina11 писав:
Вам телефонуввали з центральної комісії з Києва?!!!#sigh# Тоді Ви точно щасливчик. Швидше за все, телефонували все ж з обласної комісії, рішення якої не остаточне. Через 2 дні після прийняття рішення обласною комісією документи розглядає центральна, і лише після цього надходить відповідь Вам.
Я как поняла, у них уже есть квитанция №2

Закрито

Повернутись до “Податкова накладна”