Отчет по ЕСВ (часть-2)

Питання по ЄСВ
blize
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 2057 разів
Подякували: 611 разів

Повідомлення blize »

Nadiy писав:
цветок писав:Підскажіть будь-ласка. У вересні працівник вийшла з декретної відпустки після 3-х років. Як її показати в додатку 5, вона ж не звільнялась, а приступила до роботи в середині місяця?
- в місяць закінчення відпустки : в графі 7 - категорію особи "5", в графі 11 "дата закінчення" - дату останнього дня відпустки у зв'язку з вагітністю та пологами згідно з листком непрацездатності (з урахуванням листка непрацездатності, який був виданий на продовження такої відпустки, якщо відпустка подовжувалася).
Код категорії 5 - особи, яким надано відпустку по вагітності і пологах,
а вам потрібен код 6 - особи, яким надано відпустку по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку.
Дата закінчення - дата закінчення відпустки.

Татьяна ТС
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 370 разів
Подякували: 1089 разів

Повідомлення Татьяна ТС »

blize писав:
Nadiy писав:
цветок писав:Підскажіть будь-ласка. У вересні працівник вийшла з декретної відпустки після 3-х років. Як її показати в додатку 5, вона ж не звільнялась, а приступила до роботи в середині місяця?
- в місяць закінчення відпустки : в графі 7 - категорію особи "5", в графі 11 "дата закінчення" - дату останнього дня відпустки у зв'язку з вагітністю та пологами згідно з листком непрацездатності (з урахуванням листка непрацездатності, який був виданий на продовження такої відпустки, якщо відпустка подовжувалася).
Код категорії 5 - особи, яким надано відпустку по вагітності і пологах,
а вам потрібен код 6 - особи, яким надано відпустку по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку.
Дата закінчення - дата закінчення відпустки.
Не забудьте, що в день народження дитини працівниця повинна вийти на роботу- це робочий день

Lara_zp
УченикУченик
Дякував (ла): 4 рази

Повідомлення Lara_zp »

Вопрос многим покажется глупым, но я растерялась, прошу помощи.
Открыли новую фирму в августе, подали о принятии на работу директором ( он же учредитель) по совместительству, написали приступить к работе 01.09. Фирма не работает до сих пор, только получили ндс с 01.10.
вопрос: подавать есв отчет ( без начислений, а только с принятием на работу по совместительству) или подавать уточненку на принятие на работу, что не приступил к работе?
Я В НЕПОНИМАНИИ.... ПРОШУ ПОМОЩИ!!!

-Latka-
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 10 разів
Подякували: 1256 разів

Повідомлення -Latka- »

Lara_zp писав:Вопрос многим покажется глупым, но я растерялась, прошу помощи.
Открыли новую фирму в августе, подали о принятии на работу директором ( он же учредитель) по совместительству, написали приступить к работе 01.09. Фирма не работает до сих пор, только получили ндс с 01.10.
вопрос: подавать есв отчет ( без начислений, а только с принятием на работу по совместительству) или подавать уточненку на принятие на работу, что не приступил к работе?
Директор принят на работу 01.09, ему нужно было начислять хоть какую ту зарплату, при отсутствии денег оплатить налоги налом, то что у фирмы нет сделок не означает что она не работает. Если возможность есть то конечно изменить отчет о принятии директора на работу.

Polly
Гений
Гений
Дякував (ла): 274 рази
Подякували: 88 разів

Повідомлення Polly »

Lara_zp писав:Вопрос многим покажется глупым, но я растерялась, прошу помощи.
Если есть приказ о приеме на работу, значит обязательно начислять з/п - можно по совместительству неполный рабочий день.
Можете уволить директора 02.09. - а 01.09 - отпуск за свой счет - отразите это все в отчете есв.

Dolores
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 2 рази

Повідомлення Dolores »

Добрый день. Сотрудница выходит из отпуска по уходу за ребенком до 3- х лет. Как, я понимаю я должна отразит в таб. 5. Но тут же пишет заявление на отпуск за свой счет на три месяца. Где я должна это отразить.

klubni4ka
ПрофиПрофи
Дякував (ла): 31 раз
Подякували: 2 рази

Повідомлення klubni4ka »

.

Ksushka
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 26 разів
Подякували: 1 раз

Повідомлення Ksushka »

1.Допоможіть будь-ласка, якщо працівник прийнятий на 0,25 ставки і це є основне місце роботи, Єсв донараховую з мінімалки? 2.Якщо по графіку він працює 5 днів на неділю по 2 години, яку кількість днів відображати в графі 15, додатку 6 звіту по єсв за жовтень? 31 день? 3.В графі 24 ознака неповного робочого часу потрібно ставити 1?

marinesko
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 741 раз
Подякували: 1787 разів

Повідомлення marinesko »

Ksushka писав:1.Допоможіть будь-ласка, якщо працівник прийнятий на 0,25 ставки і це є основне місце роботи, Єсв донараховую з мінімалки? 2.Якщо по графіку він працює 5 днів на неділю по 2 години, яку кількість днів відображати в графі 15, додатку 6 звіту по єсв за жовтень? 31 день? 3.В графі 24 ознака неповного робочого часу потрібно ставити 1?
1.да. 2.31день. 3.да.

marinesko
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 741 раз
Подякували: 1787 разів

Повідомлення marinesko »

Dolores писав:Добрый день. Сотрудница выходит из отпуска по уходу за ребенком до 3- х лет. Как, я понимаю я должна отразит в таб. 5. Но тут же пишет заявление на отпуск за свой счет на три месяца. Где я должна это отразить.
на каком основании 3 мес.,? Отпуск по уходу за ребёнком до 6 лет?

Закрито

Повернутись до “Єдиний соціальний внесок”