Покупець надає згоду використовувати персональні дані надані Постачальнику з метою реалізації державної політики в сфері захисту персональних даних та відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» №2297-VI від 01.06.2010р.
я бы написала что то такое мутное, сегодня співробітник один завтра другой. не успевать буду вносить изменения.
База персональных данных
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 3704 рази
- Подякували: 2325 разів
Нормальное слово. Это все подходит к договорам купли-продажи. А как с договорами на услуги, где указано ФИО дира, место работы и т.д. Такая формулировка тоже годится?Наталья__1982 писав:мне слово задіяні вообще не нравится, как-то косо выглядит
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 997 разів
- Подякували: 1247 разів
Да, тоже вариант, мне нравитсяАря писав:или как вариант: Покупець добровільно надає свою безумовну згоду на обробку Постачальником будь-яких персональних даних покупця, які стали відомими в результаті правових відносин. Обробка включає, але не обмежується, збиранням, реєстрацією, накопиченням, зберіганням, адаптуванням, поновленням, використанням і поширенням (включаючи передачу), знищенням персональних даних, які обробляються Постачальником, будь-якою особою, пов’язаною з Постачальником відносинами контролю, з метою ведення глобальної бази даних контрагентів. Покупець погоджується, що Постачальник не зобов’язаний отримувати жодної додаткової згоди Покупця для передачі персональних даних Покупця до будь-якої особи, пов’язаної з Постачальником відносинами контролю. Покупець зобов’язується при зміні його персональних даних надавати у найкоротший термін відповідальній особі Постачальника уточнену інформацію та подавати оригінали відповідних документів для внесення його нових особистих даних до бази персональних даних контрагентів.
А как быть и что писать, если ко мне ходят дети. И у меня есть только их имена и фамилии. Родителей не всегда даже знаю. Что делать?Провожу частные уроки с детьми.
Помогите, пожалуйста.
Помогите, пожалуйста.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 997 разів
- Подякували: 1247 разів
тоже верно, я уже и не знаю как его правильно и граммотно написатьaniri писав:Покупець надає згоду використовувати персональні дані надані Постачальнику з метою реалізації державної політики в сфері захисту персональних даних та відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» №2297-VI від 01.06.2010р.
я бы написала что то такое мутное, сегодня співробітник один завтра другой. не успевать буду вносить изменения.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 401 раз
- Подякували: 1233 рази
хорошая формулировка на все случаи #rtfm# чем длиннее тем меньше людей будит ее читать.Наталья__1982 писав:Да, тоже вариант, мне нравитсяАря писав:или как вариант: Покупець добровільно надає свою безумовну згоду на обробку Постачальником будь-яких персональних даних покупця, які стали відомими в результаті правових відносин. Обробка включає, але не обмежується, збиранням, реєстрацією, накопиченням, зберіганням, адаптуванням, поновленням, використанням і поширенням (включаючи передачу), знищенням персональних даних, які обробляються Постачальником, будь-якою особою, пов’язаною з Постачальником відносинами контролю, з метою ведення глобальної бази даних контрагентів. Покупець погоджується, що Постачальник не зобов’язаний отримувати жодної додаткової згоди Покупця для передачі персональних даних Покупця до будь-якої особи, пов’язаної з Постачальником відносинами контролю. Покупець зобов’язується при зміні його персональних даних надавати у найкоротший термін відповідальній особі Постачальника уточнену інформацію та подавати оригінали відповідних документів для внесення його нових особистих даних до бази персональних даних контрагентів.
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 2170 разів
- Подякували: 4361 раз
Меня устраивает, даже очень... Хочу посмотреть на реакцию покупателя, когда я ему єто подсуну.Наталья__1982 писав:Да, тоже вариант, мне нравитсяАря писав:или как вариант: Покупець добровільно надає свою безумовну згоду на обробку Постачальником будь-яких персональних даних покупця, які стали відомими в результаті правових відносин. Обробка включає, але не обмежується, збиранням, реєстрацією, накопиченням, зберіганням, адаптуванням, поновленням, використанням і поширенням (включаючи передачу), знищенням персональних даних, які обробляються Постачальником, будь-якою особою, пов’язаною з Постачальником відносинами контролю, з метою ведення глобальної бази даних контрагентів. Покупець погоджується, що Постачальник не зобов’язаний отримувати жодної додаткової згоди Покупця для передачі персональних даних Покупця до будь-якої особи, пов’язаної з Постачальником відносинами контролю. Покупець зобов’язується при зміні його персональних даних надавати у найкоротший термін відповідальній особі Постачальника уточнену інформацію та подавати оригінали відповідних документів для внесення його нових особистих даних до бази персональних даних контрагентів.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 401 раз
- Подякували: 1233 рази
я думаю реакция будит #swoon# или так#snooks#Бюгюльмэ писав:Меня устраивает, даже очень... Хочу посмотреть на реакцию покупателя, когда я ему єто подсуну.Наталья__1982 писав:Да, тоже вариант, мне нравитсяАря писав:или как вариант: Покупець добровільно надає свою безумовну згоду на обробку Постачальником будь-яких персональних даних покупця, які стали відомими в результаті правових відносин. Обробка включає, але не обмежується, збиранням, реєстрацією, накопиченням, зберіганням, адаптуванням, поновленням, використанням і поширенням (включаючи передачу), знищенням персональних даних, які обробляються Постачальником, будь-якою особою, пов’язаною з Постачальником відносинами контролю, з метою ведення глобальної бази даних контрагентів. Покупець погоджується, що Постачальник не зобов’язаний отримувати жодної додаткової згоди Покупця для передачі персональних даних Покупця до будь-якої особи, пов’язаної з Постачальником відносинами контролю. Покупець зобов’язується при зміні його персональних даних надавати у найкоротший термін відповідальній особі Постачальника уточнену інформацію та подавати оригінали відповідних документів для внесення його нових особистих даних до бази персональних даних контрагентів.
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 3704 рази
- Подякували: 2325 разів
100% думаю, это еще круче, чем у Натальи_1982. Особенно: "добровільно надає свою безумовну згоду", "і поширенням (включаючи передачу)", "надавати у найкоротший термін відповідальній особі Постачальника уточнену інформацію та подавати оригінали відповідних документів"Бюгюльмэ писав:Меня устраивает, даже очень... Хочу посмотреть на реакцию покупателя, когда я ему єто подсуну.Наталья__1982 писав:Да, тоже вариант, мне нравитсяАря писав:или как вариант: Покупець добровільно надає свою безумовну згоду на обробку Постачальником будь-яких персональних даних покупця, які стали відомими в результаті правових відносин. Обробка включає, але не обмежується, збиранням, реєстрацією, накопиченням, зберіганням, адаптуванням, поновленням, використанням і поширенням (включаючи передачу), знищенням персональних даних, які обробляються Постачальником, будь-якою особою, пов’язаною з Постачальником відносинами контролю, з метою ведення глобальної бази даних контрагентів. Покупець погоджується, що Постачальник не зобов’язаний отримувати жодної додаткової згоди Покупця для передачі персональних даних Покупця до будь-якої особи, пов’язаної з Постачальником відносинами контролю. Покупець зобов’язується при зміні його персональних даних надавати у найкоротший термін відповідальній особі Постачальника уточнену інформацію та подавати оригінали відповідних документів для внесення його нових особистих даних до бази персональних даних контрагентів.
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 2170 разів
- Подякували: 4361 раз
Фамилии детей без указания места проживания, №св-ва о рождении (за неимением у них кодов и паспортов) не являются данными идентифицирующими. Так что расслабтесь.fedormar писав:А как быть и что писать, если ко мне ходят дети. И у меня есть только их имена и фамилии. Родителей не всегда даже знаю. Что делать?Провожу частные уроки с детьми.
Помогите, пожалуйста.