А если "зміна номенклатури" на товар, а на услугу "зміна ціни"?Asia Svetlova писав:Я бы написала "Виправлення помилок", так как "Змина килькости" на мой взгляд к данной ситуации не подходит
Корректировка НН (часть 2)
-
- Оракул
- Дякував (ла): 106 разів
- Подякували: 32 рази
Доброго дня, колеги. Допоможіть виправити помилку: 23.06 була отримана передоплата в розмірі 607грн за товар, який 24,06 відвантажено і виписано видаткову. Коли реєструвала ПН від 23.06 через медок чи то вивантаження з 1С заглючило, чи медок, чи я не додивилася, але зареєструвала ПН з помилково заниженою ціною, тобто загальною сумою на 450грн. Сьогодні це виявили - проблема наступна: як виписати коригування. На гар.лінії ДПА "відповідь про коригування вартісних і кількісніх показників відсутня". Я от думаю над наступним:
1. дата коригування 23,06 (дата отримання авансу) чи 30,06-так щоб попасти в один звітній період і встигнути зареєструвати
2. причина коригування: "зміна ціни" чи "виправлення помилки"
3. і як заповнити саму табличну частину коригування: чи завнювати Коригування вартості (ст.9 і ст.10) на різницю ціни або ж зісторнувати весь рядок з невірною ціною і наступним рядком вказати "повне правильне відвантаження".
А можливо потрібно взагалі то все інакше провести???
Буду вдячна за допомогу
1. дата коригування 23,06 (дата отримання авансу) чи 30,06-так щоб попасти в один звітній період і встигнути зареєструвати
3. і як заповнити саму табличну частину коригування: чи завнювати Коригування вартості (ст.9 і ст.10) на різницю ціни або ж зісторнувати весь рядок з невірною ціною і наступним рядком вказати "повне правильне відвантаження".
Буду вдячна за допомогу
- Tasa
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1931 раз
- Подякували: 6619 разів
- Контактна інформація:
Робите РК на "зміну ціни" - заповнюєте тільки в колонці "коригування вартості" різницю в ціні...KrysyaSto писав:Доброго дня, колеги. Допоможіть виправити помилку: 23.06 була отримана передоплата в розмірі 607грн за товар, який 24,06 відвантажено і виписано видаткову. Коли реєструвала ПН від 23.06 через медок чи то вивантаження з 1С заглючило, чи медок, чи я не додивилася, але зареєструвала ПН з помилково заниженою ціною, тобто загальною сумою на 450грн. Сьогодні це виявили - проблема наступна: як виписати коригування. На гар.лінії ДПА "відповідь про коригування вартісних і кількісніх показників відсутня". Я от думаю над наступним:
Буду вдячна за допомогу
У вас по одній позиції ?
РК якби можна робити датою виявлення помилки, але я бувши б покупцем настоювала на даті 1-ї події- тобто у вас це 23.06...
Сума у вас невеличка, тому б я не заморлчувалась.
3.По вказаному вами 3 пункту у вас просто не пройде РК - перевірила на власному досвіді.
Дякую. Якщо чесно, то моя логіка теж найбільше приймає такий варіант: Коригування від 23.06 у колонках "Коригування вартості" в моєму випадку вписую різницю, на яку ціна збільшилася та проставляю свою фактичну кількість, яка не змінилася. Єдине, ще вагаюся чи не написати в причині "виправлення помилки". Бо зміна ціни я вичитала що проставляється при наявності дод. угоди, а в мене то таки перший є аванс, а це направду помилка?!Tasa писав:Робите РК на "зміну ціни" - заповнюєте тільки в колонці "коригування вартості" різницю в ціні...KrysyaSto писав:Доброго дня, колеги. Допоможіть виправити помилку: 23.06 була отримана передоплата в розмірі 607грн за товар, який 24,06 відвантажено і виписано видаткову. Коли реєструвала ПН від 23.06 через медок чи то вивантаження з 1С заглючило, чи медок, чи я не додивилася, але зареєструвала ПН з помилково заниженою ціною, тобто загальною сумою на 450грн. Сьогодні це виявили - проблема наступна: як виписати коригування. На гар.лінії ДПА "відповідь про коригування вартісних і кількісніх показників відсутня". Я от думаю над наступним:
Буду вдячна за допомогу
У вас по одній позиції ?
РК якби можна робити датою виявлення помилки, але я бувши б покупцем настоювала на даті 1-ї події- тобто у вас це 23.06...
Сума у вас невеличка, тому б я не заморлчувалась.
3.По вказаному вами 3 пункту у вас просто не пройде РК - перевірила на власному досвіді.
Добрый день. Подскажите, пожалуйста, каким числом должен быть выписан РК к НН. Оплата за товар 01.06.2016 ,отгрузка товара 15.06.2016 г. возврат товара 30.06.2016 г. Возврата денег за товар не было. Дата РК 30.06.2016 г или на дату возврата денег ( июль 2016г.) ? Спасибо
- Tasa
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1931 раз
- Подякували: 6619 разів
- Контактна інформація:
По даті повернення товару, як ви і написали - 30.06.16, реєструє покупецьLysia писав:Добрый день. Подскажите, пожалуйста, каким числом должен быть выписан РК к НН. Оплата за товар 01.06.2016 ,отгрузка товара 15.06.2016 г. возврат товара 30.06.2016 г. Возврата денег за товар не было. Дата РК 30.06.2016 г или на дату возврата денег ( июль 2016г.) ? Спасибо
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 442 рази
- Подякували: 77 разів
получила нулевую рк орт поставщика - коригування номерклатури - как мне ее отразить в деке теперь?
яя в 1с ее внесла вручную. сама она в деку не попадает. кто сталкивался, подскажите как правильно с ней поступить? спасибо
яя в 1с ее внесла вручную. сама она в деку не попадает. кто сталкивался, подскажите как правильно с ней поступить? спасибо
-
- Оракул
- Дякував (ла): 106 разів
- Подякували: 32 рази
Вы ее в декларации не показываете, суммы не меняются.Катрина писав:получила нулевую рк орт поставщика - коригування номерклатури - как мне ее отразить в деке теперь?
- rubin
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 2353 рази
- Подякували: 1790 разів
на дату возврата денегLysia писав:Добрый день. Подскажите, пожалуйста, каким числом должен быть выписан РК к НН. Оплата за товар 01.06.2016 ,отгрузка товара 15.06.2016 г. возврат товара 30.06.2016 г. Возврата денег за товар не было. Дата РК 30.06.2016 г или на дату возврата денег ( июль 2016г.) ? Спасибо
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 442 рази
- Подякували: 77 разів
но поставщик ее регил, точно не нужно ее отражать в д1?есть еще мнения или из практические знания?спасибоПоля-Полина писав:Вы ее в декларации не показываете, суммы не меняются.Катрина писав:получила нулевую рк орт поставщика - коригування номерклатури - как мне ее отразить в деке теперь?