Спасибо большое!Nadiy писав:страховку на 39, техосмотр на 92Yuliaso писав:А страховку на 39 счёт?Дарция писав:
Авто на предприятии
- Natalenna
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 3872 рази
- Подякували: 3194 рази
Добрий день! І знову я зі своїм баранами. Влітку купили ми автомобіль. Прийшла осінь і купили ми зимові шини. Літні шини були на машині і окремо не обліковувалися. а як тепер правильно вести облік обох пар шин. Читала матеріали на ту тему і напевно потрібно мені людське пояснення...
Наше життя встелене граблями (с) Із творів ЗНО
Бухгалтерський облік - це мистецтво
- Natalenna
- Светоч Мысли

Підкажіть, будь ласка, як ви списуєте шини? Як правильно ведеться облік зимових і літніх шин?Natalenna писав:Добрий день! І знову я зі своїм баранами. Влітку купили ми автомобіль. Прийшла осінь і купили ми зимові шини. Літні шини були на машині і окремо не обліковувалися. а як тепер правильно вести облік обох пар шин. Читала матеріали на ту тему і напевно потрібно мені людське пояснення...
-
Маруся10
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 686 разів
- Подякували: 1967 разів
я списываю шины по пробегу, на каждую марку установлено тис км, например Мерс 60000км должен проехать, а потом списываем 6 шт колес, понятно что у нас на самом деле не так, чаще получается, но по закону,,,,Natalenna писав:Підкажіть, будь ласка, як ви списуєте шини? Як правильно ведеться облік зимових і літніх шин?Natalenna писав:Добрий день! І знову я зі своїм баранами. Влітку купили ми автомобіль. Прийшла осінь і купили ми зимові шини. Літні шини були на машині і окремо не обліковувалися. а як тепер правильно вести облік обох пар шин. Читала матеріали на ту тему і напевно потрібно мені людське пояснення...
-
-Latka-
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 10 разів
- Подякували: 1256 разів
Есть карточка учета по шинам (может не совсем так название но карточка точно). так вот,когда вы снимаете летние шины, создайте для них карточку, там и записывают, когда шина установлена , сколько км проехала, в ней и укажете где она хранится. когда установите на машину опять сделаете запись и так пока она не пробежит свои положенные км.Маруся10 писав:я списываю шины по пробегу, на каждую марку установлено тис км, например Мерс 60000км должен проехать, а потом списываем 6 шт колес, понятно что у нас на самом деле не так, чаще получается, но по закону,,,,Natalenna писав:Підкажіть, будь ласка, як ви списуєте шини? Як правильно ведеться облік зимових і літніх шин?Natalenna писав:Добрий день! І знову я зі своїм баранами. Влітку купили ми автомобіль. Прийшла осінь і купили ми зимові шини. Літні шини були на машині і окремо не обліковувалися. а як тепер правильно вести облік обох пар шин. Читала матеріали на ту тему і напевно потрібно мені людське пояснення...
- Natalenna
- Светоч Мысли

Літні шини куплялися з автомобілем і не мають відокремленої вартості. Як це можна в 1с зробити? Зимові шини так і будуть висіти на 20 рах., поки не буде достатній пробіг?-Latka- писав:Есть карточка учета по шинам (может не совсем так название но карточка точно). так вот,когда вы снимаете летние шины, создайте для них карточку, там и записывают, когда шина установлена , сколько км проехала, в ней и укажете где она хранится. когда установите на машину опять сделаете запись и так пока она не пробежит свои положенные км.Маруся10 писав:я списываю шины по пробегу, на каждую марку установлено тис км, например Мерс 60000км должен проехать, а потом списываем 6 шт колес, понятно что у нас на самом деле не так, чаще получается, но по закону,,,,Natalenna писав: Підкажіть, будь ласка, як ви списуєте шини? Як правильно ведеться облік зимових і літніх шин?
-
Маруся10
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 686 разів
- Подякували: 1967 разів
Правильно, вы ставите авто себе на организацию и считаете пробег(ну я так делаю когда командировки разношу) и отталкивайтесь от той даты, пробежал 75 тисяч - списываю шины, пробежал 30000 - "сижу жду" окончательного пробегаNatalenna писав:Літні шини куплялися з автомобілем і не мають відокремленої вартості. Як це можна в 1с зробити? Зимові шини так і будуть висіти на 20 рах., поки не буде достатній пробіг?-Latka- писав:Есть карточка учета по шинам (может не совсем так название но карточка точно). так вот,когда вы снимаете летние шины, создайте для них карточку, там и записывают, когда шина установлена , сколько км проехала, в ней и укажете где она хранится. когда установите на машину опять сделаете запись и так пока она не пробежит свои положенные км.Маруся10 писав: я списываю шины по пробегу, на каждую марку установлено тис км, например Мерс 60000км должен проехать, а потом списываем 6 шт колес, понятно что у нас на самом деле не так, чаще получается, но по закону,,,,
- Елена_П
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 800 разів
- Подякували: 3799 разів
посмотрите, там вроде все расписано.Natalenna писав: Літні шини куплялися з автомобілем і не мають відокремленої вартості. Як це можна в 1с зробити? Зимові шини так і будуть висіти на 20 рах., поки не буде достатній пробіг?
добрый день!
может кто-то недавно изчучал вопрос покупки авто по безналу, поделитесь информацией.
интересует покупка б/у авто у физлица или площадок, которые продают б/у траспорт, насколько проблематична такая покупка с точки зрения оформления, оплаты и т.д.
спасибо
может кто-то недавно изчучал вопрос покупки авто по безналу, поделитесь информацией.
интересует покупка б/у авто у физлица или площадок, которые продают б/у траспорт, насколько проблематична такая покупка с точки зрения оформления, оплаты и т.д.
спасибо