Спецрежим НДС с/х

Розділ V ПКУ
НатальяСив
Мастер
Мастер
Дякував (ла): 19 разів
Подякували: 13 разів

Повідомлення НатальяСив »

voko писав:
НатальяСив писав:а как вы вообще относитесь к тому: что значение с вытяга одно...а деклараций у нас две....считаю вообще маразумом заполнение окошка 22,1...как его делить? если втулить все в общую деку...и что оно даст...полный бред...поэтому вообще не заполняю то окошко...Пусть сначала вспомнят что у сг-шников ДВЕ ДЕКИ! И ДВА ОКОШКА!!!
Якщо ви спецрежимник, то дані з витягу переносите лише у спецдекларацію.
а где про это почитать? что именно так надо заполнять? дайте ссылку

Alixandra
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 7 разів

Повідомлення Alixandra »

Добрый день!

В отчете за декабрь 2014 г. не провела НК по НН в сумме 13043 грн. Помогите разобраться с уточненкой к спецдекларации.

В декларации за 12.2014
стр. 19 3157 (должно быть 16200)
стр. 20.2 3157 (должно быть 16200)
стр. 21 6000
стр. 22 6000
стр. 24 6000

Уточненку хочу сделать как додаток к декларации за май 2015 г.

Как правильно заполнить раздел 3 уточненки?
И куда потом в декларации 0121 поставить эту разницу в 13043 грн? В стр. 29 нельзя, т.к. с/х предприятия не заполняют 4-ый раздел декларации.

voko
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 219 разів
Подякували: 323 рази

Повідомлення voko »

НатальяСив писав:
voko писав:
НатальяСив писав:а как вы вообще относитесь к тому: что значение с вытяга одно...а деклараций у нас две....считаю вообще маразумом заполнение окошка 22,1...как его делить? если втулить все в общую деку...и что оно даст...полный бред...поэтому вообще не заполняю то окошко...Пусть сначала вспомнят что у сг-шников ДВЕ ДЕКИ! И ДВА ОКОШКА!!!
Якщо ви спецрежимник, то дані з витягу переносите лише у спецдекларацію.
Дійсно, прочитати про це нема де. Але й обгрунтовано розділити суму другого рядка витягу на спецрежимну та загальну ви також не можете. Інспектор податкової радить ставити всю суму у спецдекларацію. Не бог, звичайно, але прислухатись варто :)

Alixandra
ЗнатокЗнаток

Повідомлення Alixandra »

Коллеги, у кого-то был НДС, перечисленный авансом в счет будущих платежей, на начало года? Вам на него уменьшали в 2015 году НДС, подлежащий к оплате?

У меня на 01.05.15 г. по лицевому счету числиться 400 тыс.грн. переплаты (перечисляли в 2014 г. на спецсчет авансом по мере необходимости).
Сейчас по результату декларации за май 2015 г. к перечислению на спецсчет (стр.25.2) 600 тыс.грн.
Мне нужно перечислить на эл.счет 200 тыс.?

hleboprodukt
ЗнатокЗнаток
Подякували: 6 разів

Повідомлення hleboprodukt »

Бабушка писав:
AlexGedz писав:
Бабушка писав:Добрий день! читала , що за результатами декларації за червень будемо писать заяву до податкової , з проханням внести цю суму до формули , податківці в ручному режимі повинні це зробити, а от при цьому обовязкове проведення перевірки суми з графи 24 ?, незрозуміла . В Раді лежить законопроект на відкладення розрахунку за формулою з 01.01.2016р будемо розраховувати на прийняття цьго закону

А можно взнати де Ви про це прочитали або силку?[/quo

Добрий день! Вибачте не маю звички робити закладки , точно не можу дати ссилку ,а приблизно ел. розсилці журналу "Бухгалтер 911" №23 от 05.06.2015 г.
Мушу Вас розстроїти,сьогодні була на сайті ВР, законопроект №2960 відкликано.

hleboprodukt
ЗнатокЗнаток

Alixandra писав:Коллеги, у кого-то был НДС, перечисленный авансом в счет будущих платежей, на начало года? Вам на него уменьшали в 2015 году НДС, подлежащий к оплате?

У меня на 01.05.15 г. по лицевому счету числиться 400 тыс.грн. переплаты (перечисляли в 2014 г. на спецсчет авансом по мере необходимости).
Сейчас по результату декларации за май 2015 г. к перечислению на спецсчет (стр.25.2) 600 тыс.грн.
У меня тоже переплата, я обратилась с таким вопросом в налоговую, если вы не перечислите всю суму по декларации, у вас будет непогашенная задолженность и в дальнейшем вам все равно прийдется ее заплатить так как она зависнет в казначействе, хоть у вас и есть переплата, согласно что полный абсурд и возмущена до предела.

hleboprodukt
ЗнатокЗнаток

voko писав:
НатальяСив писав:
voko писав: Якщо ви спецрежимник, то дані з витягу переносите лише у спецдекларацію.
Дійсно, прочитати про це нема де. Але й обгрунтовано розділити суму другого рядка витягу на спецрежимну та загальну ви також не можете. Інспектор податкової радить ставити всю суму у спецдекларацію. Не бог, звичайно, але прислухатись варто :)
А я взагалі не відображаю таких даних, декларація заповнюється за повний місяць, а до 20 числа у витягу є зареєстровані податкові і за наступний місяць, який сенс ставити якісь показники.

Alixandra
ЗнатокЗнаток

Повідомлення Alixandra »

hleboprodukt писав:
Alixandra писав:Коллеги, у кого-то был НДС, перечисленный авансом в счет будущих платежей, на начало года? Вам на него уменьшали в 2015 году НДС, подлежащий к оплате?

У меня тоже переплата, я обратилась с таким вопросом в налоговую, если вы не перечислите всю суму по декларации, у вас будет непогашенная задолженность и в дальнейшем вам все равно прийдется ее заплатить так как она зависнет в казначействе, хоть у вас и есть переплата, согласно что полный абсурд и возмущена до предела.
Мне сегодня тоже самое сказали #wall#
а еще удивились, как у спец.режимника может быть переплата #secret#

hleboprodukt, подскажите, как проверить зашли ли деньги на счет в Казначействе, а то мне завтра перечислять им сотни тысяч, страшно без проверки.
Перекинула им предварительно 100 грн, а как узнать зашли они или нет, не знаю #blush#

voko
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 219 разів
Подякували: 323 рази

Повідомлення voko »

hleboprodukt писав:
voko писав:
НатальяСив писав: а где про это почитать? что именно так надо заполнять? дайте ссылку
А я взагалі не відображаю таких даних, декларація заповнюється за повний місяць, а до 20 числа у витягу є зареєстровані податкові і за наступний місяць, який сенс ставити якісь показники.

Я теж не відображав би, але інспектор податкової наполягає, щоб було саме так.

fgr123
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 3 рази

Повідомлення fgr123 »

НатальяСив писав:
hleboprodukt писав:
hleboprodukt писав: Я зверталася з таким питанням до ФС, для бюджетних пдв передбачено, що ПК попереднього року буде враховано і занесено до електроного рахунку, а колгоспників як завжди кинули. Податкова дала відповідь, що для сільхозників ця норма ПКУ не передбачена. Написала лист до ГФС в Київ через місяць прийшла відповідь - лист спустили в область, ще через місяць область спустить на район, а район відповідь уже давав, ось таке замкнуте коло. От і виходить, що бухрахунок з електроним не співпадають, а з 01.07. потрібно буде перерахувати кошти, щоб зареєструвати ПЗ. У мене кошти близько 750 тис., от таке петруха.
Відбулося незнане чудо мені дала відповідь обласна ФС, в якій налила води, але останій абзац звучить так:
Крім того, повідомляємо, що дія п.34 п.2 ХХ перехідних положень кодексу розповсюджується на сільськогосподарські підприємства - субєкти спецрежиму оподаткування, які визначені ст.209 кодексу.
Будемо надіятися що це буде дійсно так, але яким чином нам зарахують переплату та ПК невідомо.
hleboprodukt, каждый день слежу за вашими продвижениями в поиске ответа на ВСЕХ нас интересующий вопрос...перенесется ли остаток по строке 24 сг деки в формулу....Ждем вместе с ВАМИ когда же наши верхи проснуться и увидят что проблема то есть...и ее надо решать...
У мене така сама ситуація - не можу зрозуміти чи зарахують відємне значення по спец-декларації до збільшення суми реєстрації ПН на 01.07.2015р.? по отриманих витягах іде мінус. В ДПІ не змогли дати відповідь на це питання.

Відповісти

Повернутись до “ПДВ”