Замучили встречными проверками

Svtl
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 17 разів

Повідомлення Svtl »

Kenzi писав:Тоже получили запрос на встречку с налоговой. Передали копии ТТН, РН, НН, выписки подтверждающие взаимоотношения. Теперь звонят просят перечень производственных мощностей ( мы производители). Подскажите , как оформить такой перечень - подробно расписывать все осн. фонды , или можно просто указать что на балансе числятся ОФ на сумму такую то. Надо ли копии документов на ОФ? Прикладывать ли осв по остаткам сырья и материалов? #g_crazy# [/quot

я конечно извиняюсь, а что значит звонят и просят??? а их не смущает, что они должны письменный запросы слать с четким перечнем того, что им нужно..и при этом просить только, то, что может относиться к делу..

Svtl
ЗнатокЗнаток

Повідомлення Svtl »

Olga 60 писав:У меня ситуация супер : получили заказным письмом АКТ ПРО РЕЗУЛЬТАТЫ ПРОВЕДЕНИЯ ВСТРЕЧНОЙ СВЕРКИ без всяких запросов и ответов. Что делать? Разве можно подписывать такой акт?
может лучше им все таки написать "петицию"? и указать все нарушения..все таки бумага есть бумага, так сказать доказательство#smile3#

Olga 60
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 9 разів
Подякували: 4 рази

Повідомлення Olga 60 »

Для начала так и думаем, т.к. встречная сверка не является проверкой (НКУ) и должна быть ДОВИДКА , а не АКТ

Svtl
ЗнатокЗнаток

Повідомлення Svtl »

вчера надыбала туже проблему на форуме по проверкам, правда там советуют отписываться и посылать в сад:))))
http://bezproverok.com/forum/sverki/13- ... rkami.html

Ребекка
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 7198 разів
Подякували: 2402 рази

Повідомлення Ребекка »

кого-нибудь просят заполнить при ответе на запрос "повідомлення із внесеними даними"? у меня есть распечатанная такая форма, а хотелось бы электронный вариант, если у кого есть поделитесь viktorija.kosmina@rambler.ru буду очень признательна :).
одним из пунктов запроса просят предоставить информацию по ОС 1группы, т.е. земля, в разрезе названий и остаточной стоимости - они, что НКУ не читали?

Галина_2004
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 195 разів
Подякували: 15 разів

Повідомлення Галина_2004 »

Ребекка писав:кого-нибудь просят заполнить при ответе на запрос "повідомлення із внесеними даними"? у меня есть распечатанная такая форма, а хотелось бы электронный вариант, если у кого есть поделитесь viktorija.kosmina@rambler.ru буду очень признательна :).
одним из пунктов запроса просят предоставить информацию по ОС 1группы, т.е. земля, в разрезе названий и остаточной стоимости - они, что НКУ не читали?
І мені, будь-ласочка, дуже терміново потрібно tgalunka@gmail.com

Альона1
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 789 разів
Подякували: 1308 разів

Повідомлення Альона1 »

Мені теж прийшов лист на зустрічку , просать надати їм завірені належним чином документи за вересень 2011 року по контрагенту . Там не багато одна податкова і дві платіжки. Але за вересень у мене вже пройдена планова перевірка . Мають вони право ще раз проводити перевірку даного періоду???? Я десь читала, що Клименко мав заборонити це, а де ?????

Gella
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 146 разів
Подякували: 685 разів

Повідомлення Gella »

У відповідності до вимог п.85.2 ст.85 ПКУ, платник податків зобов'язаний надати посадовим (службовим) особам органів державної податкової служби у повному обсязі всі документи, що належать або пов'язані з предметом перевірки. Такий обов'язок виникає у платника податків після початку перевірки.
Пункт 85.4 ст.85 визначає, що при проведенні перевірок посадові особи органу державної податкової служби мають право отримувати у платників податків належним чином завірені копії первинних фінансово-господарських, бухгалтерських та інших документів, що свідчать про приховування (заниження) об'єктів оподаткування, несплату податків, зборів (обов'язкових платежів), порушення вимог іншого законодавства, контроль за дотриманням якого покладено на органи державної податкової служби.
Зазначені вимоги ПКУ були нами виконані, а документи, перелічені у Запиті, надавалися ревізорам підчас проведення планової перевірки. Отже, податкова інформація, зазначена у запиті, вже наявна у розпорядженні ДПІ, а потреба у повторному наданні такої інформації відсутня.

Відповідно до ст.19 Конституції України, правовий порядок в Україні ґрунтується на засадах, відповідно до яких ніхто не може бути примушений робити те, що не передбачено законодавством. Органи державної влади …їх посадові особи зобов'язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України.

Альона1
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 789 разів
Подякували: 1308 разів

Повідомлення Альона1 »

Gella, скажіь , будь ласка , Ви особисто давали таку відповідь податковій, і претензій до вас не було?

На сайті Дт КТ Алеха пише

Обычно налоговая сама не любит лезть в периоды, кот. проверены (если это в обоих случаях одна и та же налоговая). А законодательно... по-моему, нет такого, чтобы нельзя было проверить еще раз... Просто после проверки и по истечении установленного срока хранения можно уничтожить доки, тогда и проверять нечего...

http://club.dtkt.com.ua/read.php?13,993644

Gella
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 146 разів
Подякували: 685 разів

Повідомлення Gella »

Я надавала копій документів і претензії були( приходилина позапланову), і не надавала ( теж приходили на позапланову). Це на вибір платника. Якщо 1-10 документів. маєте час то надавайте, а коли просять за цілий квартал! Задолбешся ксерити і всеодно прийдуть. Щодо знищення документів то їх не можна знищувати протягом 1- років після проведення податкової перевірки. Для кожного документа свій строк.

Відповісти

Повернутись до “Перевірки, штрафи”