лист щастя ДПІ
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 3704 рази
- Подякували: 2325 разів
Письмо такого же содержания?SevaL писав:А я позвонила в налоговую и сказала, что пока не будет официального письма с номером и подписью, ничего отвечать не буду.Прошло уже десять дней, пока молчек-письма нет!
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 3704 рази
- Подякували: 2325 разів
Нас тоже вызывали, аванс платим. Вот веселуха!SevaL писав:точно такого же - один в один. Перед этим директора вызывали по поводу оплаты налога на прибыль авансом.Он отказался. Я думала это их такой ответный ход.
- fin_o
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 796 разів
- Подякували: 699 разів
Казна пустаИр4ик писав:Нас тоже вызывали, аванс платим. Вот веселуха!SevaL писав:точно такого же - один в один. Перед этим директора вызывали по поводу оплаты налога на прибыль авансом.Он отказался. Я думала это их такой ответный ход.

-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 789 разів
- Подякували: 1308 разів
Вже три дні хочу розказати хохму та немає коли. Приходить, до мене працівник, приносить мені запит особисто йому, як фізичній особі. про надання інформації ссилаються на пункти 20 і тд. не памятаю вже які, Просять щоб надав копії договорів, первинних бухгалтерських документів і т. д. і т.п по взаємовідносинах з підприємством у якому працює. Підприємство у 2012 р. надавало безвідсотковий кредит показало за кодом 153, от ввони це баать , а чи повернув він кредит вони не бачать. Саме основне зсилаючись на ст 78 ПКУ при не надані первинних бухгалтерських документів погрожують до нього прийти з позаплановою перевіркою . Цікаво, що вони будуть у нього перевіряти. Копії договора, я йому дала. У мене ще були протоколи взаємозаліку, кредит повертався утриманням із зарплати. Але в мене була перевірка, після неї не можу їх знайти. Після нього прийшов ще один працівник з таким же запитом , копії договорів податковій мало, давайте відомості виплати зарплати, вони там навіть не знають що вимагати у людей , цікаво , коли це працівників зобовязали вести відомості?? Дурдом якийсь
-
- Гений
- Дякував (ла): 274 рази
- Подякували: 88 разів
А нам по этому поводу(код 153 в 1дф) позвонили из налоговой и попросили, чтобы наш секретарь#rolf# забрал письмо (потому что в налоговой нет столько конвертов). Так как у нас бухгалтер - и юрист, и отдел кадров, и секретарь- пришлось топать в налоговую. У инспектора, действительно, на столе лежит целая пачка этих писем. Объяснили, что в данный момент налоговая мониторит код 153. Наверное со всех сторон мониторят - как бы встречка с физ.лицами...Альона1 писав:Вже три дні хочу розказати хохму та немає коли. Приходить, до мене працівник, приносить мені запит особисто йому, як фізичній особі. про надання інформації ссилаються на пункти 20 і тд. не памятаю вже які, Просять щоб надав копії договорів, первинних бухгалтерських документів і т. д. і т.п по взаємовідносинах з підприємством у якому працює. Підприємство у 2012 р. надавало безвідсотковий кредит показало за кодом 153, от ввони це баать , а чи повернув він кредит вони не бачать. Саме основне зсилаючись на ст 78 ПКУ при не надані первинних бухгалтерських документів погрожують до нього прийти з позаплановою перевіркою . Цікаво, що вони будуть у нього перевіряти. Копії договора, я йому дала. У мене ще були протоколи взаємозаліку, кредит повертався утриманням із зарплати. Але в мене була перевірка, після неї не можу їх знайти. Після нього прийшов ще один працівник з таким же запитом , копії договорів податковій мало, давайте відомості виплати зарплати, вони там навіть не знають що вимагати у людей , цікаво , коли це працівників зобовязали вести відомості?? Дурдом якийсь
- Ин
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 5117 разів
- Подякували: 17317 разів
Теж направили нам запит по поворотній фінансовій допомозі виданої працівникові, ніяких копій не вимагали,Polly писав:А нам по этому поводу(код 153 в 1дф) позвонили из налоговой и попросили, чтобы наш секретарь#rolf# забрал письмо (потому что в налоговой нет столько конвертов). Так как у нас бухгалтер - и юрист, и отдел кадров, и секретарь- пришлось топать в налоговую. У инспектора, действительно, на столе лежит целая пачка этих писем. Объяснили, что в данный момент налоговая мониторит код 153. Наверное со всех сторон мониторят - как бы встречка с физ.лицами...Альона1 писав:Вже три дні хочу розказати хохму та немає коли. Приходить, до мене працівник, приносить мені запит особисто йому, як фізичній особі. про надання інформації ссилаються на пункти 20 і тд. не памятаю вже які, Просять щоб надав копії договорів, первинних бухгалтерських документів і т. д. і т.п по взаємовідносинах з підприємством у якому працює. Підприємство у 2012 р. надавало безвідсотковий кредит показало за кодом 153, от ввони це баать , а чи повернув він кредит вони не бачать. Саме основне зсилаючись на ст 78 ПКУ при не надані первинних бухгалтерських документів погрожують до нього прийти з позаплановою перевіркою . Цікаво, що вони будуть у нього перевіряти. Копії договора, я йому дала. У мене ще були протоколи взаємозаліку, кредит повертався утриманням із зарплати. Але в мене була перевірка, після неї не можу їх знайти. Після нього прийшов ще один працівник з таким же запитом , копії договорів податковій мало, давайте відомості виплати зарплати, вони там навіть не знають що вимагати у людей , цікаво , коли це працівників зобовязали вести відомості?? Дурдом якийсь
сказали описати умови договору і термін повернення.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 4054 рази
- Подякували: 3655 разів
Тоже вчера получили такое из другой области из налоговой по месту регистрации учредителя - сегодня буду отписываться, никаких копий прикладывать не буду, там за 3 года такая пачка будет, что на почтовых расходах разоримся#impossibl #sigh#Ин писав:Теж направили нам запит по поворотній фінансовій допомозі виданої працівникові, ніяких копій не вимагали,Polly писав:А нам по этому поводу(код 153 в 1дф) позвонили из налоговой и попросили, чтобы наш секретарь#rolf# забрал письмо (потому что в налоговой нет столько конвертов). Так как у нас бухгалтер - и юрист, и отдел кадров, и секретарь- пришлось топать в налоговую. У инспектора, действительно, на столе лежит целая пачка этих писем. Объяснили, что в данный момент налоговая мониторит код 153. Наверное со всех сторон мониторят - как бы встречка с физ.лицами...Альона1 писав:Вже три дні хочу розказати хохму та немає коли. Приходить, до мене працівник, приносить мені запит особисто йому, як фізичній особі. про надання інформації ссилаються на пункти 20 і тд. не памятаю вже які, Просять щоб надав копії договорів, первинних бухгалтерських документів і т. д. і т.п по взаємовідносинах з підприємством у якому працює. Підприємство у 2012 р. надавало безвідсотковий кредит показало за кодом 153, от ввони це баать , а чи повернув він кредит вони не бачать. Саме основне зсилаючись на ст 78 ПКУ при не надані первинних бухгалтерських документів погрожують до нього прийти з позаплановою перевіркою . Цікаво, що вони будуть у нього перевіряти. Копії договора, я йому дала. У мене ще були протоколи взаємозаліку, кредит повертався утриманням із зарплати. Але в мене була перевірка, після неї не можу їх знайти. Після нього прийшов ще один працівник з таким же запитом , копії договорів податковій мало, давайте відомості виплати зарплати, вони там навіть не знають що вимагати у людей , цікаво , коли це працівників зобовязали вести відомості?? Дурдом якийсь
сказали описати умови договору і термін повернення.