Погортайте, там зі стрілочками)
Реєстрація податкових накладних в ЄРПН (частина 3️⃣)
-
- Гуру
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 63 рази
Не подавала декларації з ПДВ з лютого по квітень. Тепер мені потрібно здати декларації з заповненим додотком 1. розділом 1.1, а вже як приймуться то вже пускати на неєстрацію свої податкові? Бо переживаю,щоб не попасти в ризики ( не здані декларації більш ніж за два періоди) та не зависнути з реєстрацією.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 833 рази
- Подякували: 696 разів
Простите за эмоциональность, но это какой-то пипец: была закрыта регистрация НН, но открыты реестрі ДФС-и плательщиков ЄН и ПДВ, теперь, вроде, регистрация открыта, но позакрывали реестры. В основном новые покупатели сейчас, нет возможности получить(проверить) ИНН в реестре. Просто нет слов.

Податки-це зло, неохідне, але все-таки зло, і чим менше їх у нас, тим краще. У. Черчилль 1907р
-
- Профи
- Дякував (ла): 6 разів
- Подякували: 15 разів
УРАААА!!!Заработала (с) Мне только-что пришли квитанции о регистрации, отправляла в 10:00 через Медок, по новой форме, майские.
Востаннє редагувалось 27 травня 2022, 20:39 користувачем Izold, всього редагувалось 1 раз.
- Ребекка
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 7198 разів
- Подякували: 2402 рази
я відправляла через ЕК в 12:30 ПН за лютий - квитанції ще немає
вчора реєструвала податкову накладну за лютий через кабінет платника податків, стан - прийнято, але квітанція тільки 1, це норм? ЄРПН недоступний, перевірити неможливо, колеги у Вас як?
-
- Гуру
- Дякував (ла): 10 разів
- Подякували: 6 разів
а может просто пустые? я думаю подать пустыми, потом регить, а потом подать УРГребеник писав: ↑27 травня 2022, 17:01Не подавала декларації з ПДВ з лютого по квітень. Тепер мені потрібно здати декларації з заповненим додотком 1. розділом 1.1, а вже як приймуться то вже пускати на неєстрацію свої податкові? Бо переживаю,щоб не попасти в ризики ( не здані декларації більш ніж за два періоди) та не зависнути з реєстрацією.