Снимаю по их "просьбе", иначе будет никчем, значит еще и ВР сторнируют. У них уже все доказано по этому контрагенту (проверено). Рекомендуют не доводить дело до проверки. Я так понимаю, что если я сама, добровольно себе снимаю нал.кредит, то пени не будет? Или как? И платить ли мне живыми деньгами, или сумма спишется из-за наличия на сегоднчшний день минуса по НДС в стр.24. Но он возник позднее. Как быть?
якщо зробите УР як самост - то залежно, як вийде рез-т
якщо вийде до сплати, то вам треба буде сплатити і осе платіж і пеню і штраф
якщо ж давати як дод до деки /при умові що є р.24/, то зменшується р.24 + штраф
т.е. получается, что УР в составе мартовской - свернется НДС? И уплатить только штраф, а пеню ненужно? А не подскажете, где об этом можно почитать. О такой схеме?
для мене самий кращий порядок заповнення - почати заповнювати доки. зробіть УР, як самост док - подивіться результат
ну і як дод до деки
Добрый день! Поскажите, а кто-нибудь сдавал уточненку по Додатку 3 "Розрахунок питомої ваги вартості сільськогосподарських товарів..." к спецдеклорации по НДС? Я вместо 2013г везде автоматом втулила 2012г. Это можно исправить как-то?
Прошу допомогу ,ще такої ситуації ніхто немав напевно. Робила уточн. 04.2012р. за 03.2012р. сьогодні прийшлось забрати ще одну ПН зі свого под.кредиту за 03.2012р. і замітила механічну помилку.При перенесенні суми податкового кредиту з попереднього періоду недонабрала одну цифру наприклад- кол.А 28888 я набрала 2888 на початок періоду тоді відняла різницю що забирала /5грн/ і мала набрати в кол.Б 28885я набирала 2885 як тепер бути....#g_cray# допоможіть прошу...
INn писав:Прошу допомогу ,ще такої ситуації ніхто немав напевно. Робила уточн. 04.2012р. за 03.2012р. сьогодні прийшлось забрати ще одну ПН зі свого под.кредиту за 03.2012р. і замітила механічну помилку.При перенесенні суми податкового кредиту з попереднього періоду недонабрала одну цифру наприклад- кол.А 28888 я набрала 2888 на початок періоду тоді відняла різницю що забирала /5грн/ і мала набрати в кол.Б 28885я набирала 2885 як тепер бути....#g_cray# допоможіть прошу...