Кто чем увлекается кроме нашей работы. Разговор о хобби

Розмови на різні теми
офигевшая
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 10003 рази
Подякували: 5885 разів

Повідомлення офигевшая »

Elisa писав:
оляля писав:
Люлик писав: очень красиво, но и цена кусучая
що поробиш, hand-made#cray#
Да, я согласна, цены могут быть высокими на эксклюзивные вещи.
Но, например, за что здесь 561 грн.?
http://www.livemaster.ru/item/3454577-o ... a-lugovaya
Я сама шью немного, здесь на 2 часа работы.
Переквалифицироваться, что ли? #g_crazy#
тут вопрос - продать себя!

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1061 раз
Подякували: 4945 разів

Повідомлення оляля »

офигевшая писав:
оляля писав:
офигевшая писав: Оля! А девушка "вышила" юбочку.....а я предлагала вышиванки так же украсить...... - воруют идеи!#rolf# #rolf# #rolf# Главное - чтобы ткань приваливалась!!!!
пам"ятаю ту розмову.. Чому не патентувала?????? Я тут колись пост виклала, скільки шуму було, аж тему нову створили, а ТИ...., Ех, Ти, а могла б бабки косити. А якщо серйозно - то ідея дуже цікава, і якщо врахувати, що у Валянні квіточок Ти вже суперпрофесіонал, то задумайся, мабуть, над створенням, як Ти колись сказала "великих архітектурних форм"#g_haha#
Я ж юбки не ношу......а в остальном - меня очень тормозит отсуствие хоть какого-то подобия мастерской...размахнуться негде! Мне очень понравился ценницек на ее брошь!!!! Теперь осталось научиться фотографировать!!!!#rolf# #rolf# #rolf#
королевство маловато, разгуляться негде! #g_haha# #g_haha# #g_haha#
Давай , давай, вчися, реєструйся на Ярмарке мастеров і вперед!

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ

Повідомлення оляля »

офигевшая писав:
Elisa писав:
оляля писав:що поробиш, hand-made#cray#
Да, я согласна, цены могут быть высокими на эксклюзивные вещи.
Но, например, за что здесь 561 грн.?
http://www.livemaster.ru/item/3454577-o ... a-lugovaya
Я сама шью немного, здесь на 2 часа работы.
Переквалифицироваться, что ли? #g_crazy#
тут вопрос - продать себя!
кохані, як ви думаєте: у них багато покупців? сумніваюсь!за моїми спостереженнями, краще купують дрібні речі: брошки, сережки, перстені - на них ціна нижча і ручна робота, є якийсь елемент "не такі ,як всі". я не готова викладати такі гроші за спідницю, яку дійсно можна самому за дві години, тим більше дефіциту тканин немає.
он своїм мдівчатам буду шити блузки з батисту, лежав у мене десь рік, купила бо дуже сподовся, навіть не знала на що. А зараз знайшла до нього модель

LyudMila76
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 7078 разів
Подякували: 1729 разів

Повідомлення LyudMila76 »

Оляля! Я Вами пишаюся, сама вмію шити все, в смутні 90-ті роки ходила тільки в тому що зв'язала і пошила, тепер ледача стала як брус#cray# , чи то проклята старість#swoon#

elen_maman
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 8617 разів
Подякували: 4356 разів

Повідомлення elen_maman »

LyudMila76 писав:Оляля! Я Вами пишаюся, сама вмію шити все, в смутні 90-ті роки ходила тільки в тому що зв'язала і пошила, тепер ледача стала як брус#cray# , чи то проклята старість#swoon#
какая старость??!!..это просто ...отсуствие дефицита...#g_haha#
Люблю и горжусь Донбассом!!

Любослава
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 11443 рази
Подякували: 8955 разів

Повідомлення Любослава »

оляля писав:кохані, як ви думаєте: у них багато покупців? сумніваюсь!за моїми спостереженнями, краще купують дрібні речі: брошки, сережки, перстені - на них ціна нижча і ручна робота, є якийсь елемент "не такі ,як всі". я не готова викладати такі гроші за спідницю, яку дійсно можна самому за дві години, тим більше дефіциту тканин немає.
он своїм мдівчатам буду шити блузки з батисту, лежав у мене десь рік, купила бо дуже сподовся, навіть не знала на що. А зараз знайшла до нього модель
Да, я об этом же и говорю, по-моему мнению цена тут неадекватна.
Я вот себе сшила сарафанчик веселенький, в цветочек.
Мне понравилось шить с котушечной резинкой - быстро, легко, ложится, как надо.

elen_maman
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 8617 разів
Подякували: 4356 разів

Повідомлення elen_maman »

оляля писав: ...он своїм мдівчатам буду шити блузки з батисту, лежав у мене десь рік, купила бо дуже сподовся, навіть не знала на що. А зараз знайшла до нього модель
Маладес!!..я своей тоже шила-вазяла лет до 16-ти...а щас другие потребности...#g_haha# "Ма, напиши диплом!"..а шо делать..пишу..хобби у меня такое щаз..#g_haha# #g_haha# #sigh#
Люблю и горжусь Донбассом!!

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ

Повідомлення оляля »

LyudMila76 писав:Оляля! Я Вами пишаюся, сама вмію шити все, в смутні 90-ті роки ходила тільки в тому що зв'язала і пошила, тепер ледача стала як брус#cray# , чи то проклята старість#swoon#
даруйте за делікатне питання: у Вас донечки чи внучки є?Я вже колись писала, що почала шити, коли з"явились дівчатка, тепер вони мені є моторчиком: мама, глянь яка краса, зробиш нам?а попри них і собі щось роблю.

An-na
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 4338 разів
Подякували: 7791 раз

Повідомлення An-na »

+1// Шить не умею, а вязать могу. Раньше вязала все, даже платья себе на свой не маленький рост, не говоря уже о детях. Сейчас не могу себя заставить. Начала вязать летнюю кофточку. и........... лежит не довязанная. Єх.. Лень , наверное..

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ

Повідомлення оляля »

Elisa писав:
оляля писав:кохані, як ви думаєте: у них багато покупців? сумніваюсь!за моїми спостереженнями, краще купують дрібні речі: брошки, сережки, перстені - на них ціна нижча і ручна робота, є якийсь елемент "не такі ,як всі". я не готова викладати такі гроші за спідницю, яку дійсно можна самому за дві години, тим більше дефіциту тканин немає.
Да, я об этом же и говорю, по-моему мнению цена тут неадекватна.
Я вот себе сшила сарафанчик веселенький, в цветочек.
Мне понравилось шить с котушечной резинкой - быстро, легко, ложится, как надо.
тоненька така, як шнурочок? Ви її пришиваєте зиг-загом?

Відповісти

Повернутись до “Розмови про різне”