Уточнююча по ПДВ

декларація, уточнення, виправлення помилок
Inna Medvetska
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 78 разів
Подякували: 146 разів

Повідомлення Inna Medvetska »

Popen писав:
Inna Medvetska писав:Дівчатка, допоможіть заповнити додаток 2 уточнюючий: в листопаді 2012 року було занижено ПЗ на 312 грн. Але в мене є непогашений податковий кредит в р. 22 і 24 і відповідно ці рядки просто зменшилися на 312 грн. Але програма не пропускає :пише не може бути від*ємного значення. Дуже треба подати уточнення сьогодні, я вже всі журнали перечитала, а відповіді на своє питання не знайшла.
Интересный вопрос... Может быть в Д2(уточн.) должно быть указано не приращение(+/-), а то число, которое должно там быть ? Но если так рассуждать, то тогда получается, что подходы к Д2 и Д5 разнятся ???
так і я ж про те. завжди було не вірна сума з "-", вірна як завжди з "+", різниця - сума помилки, яка повинна бути рівна в Д 2 і УР. В мене вже голова обертом

Popen
Гигант Мысли
Гигант Мысли
Дякував (ла): 2116 разів
Подякували: 10410 разів

Повідомлення Popen »

Inna Medvetska писав:
Popen писав:
Inna Medvetska писав:Дівчатка, допоможіть заповнити додаток 2 уточнюючий: в листопаді 2012 року було занижено ПЗ на 312 грн. Але в мене є непогашений податковий кредит в р. 22 і 24 і відповідно ці рядки просто зменшилися на 312 грн. Але програма не пропускає :пише не може бути від*ємного значення. Дуже треба подати уточнення сьогодні, я вже всі журнали перечитала, а відповіді на своє питання не знайшла.
Интересный вопрос... Может быть в Д2(уточн.) должно быть указано не приращение(+/-), а то число, которое должно там быть ? Но если так рассуждать, то тогда получается, что подходы к Д2 и Д5 разнятся ???
так і я ж про те. завжди було не вірна сума з "-", вірна як завжди з "+", різниця - сума помилки, яка повинна бути рівна в Д 2 і УР. В мене вже голова обертом
А попробуте поставить в Д2 то, что должно бы быть там. Пройдет ли камералка УРа ?

Inna Medvetska
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Popen писав:
Inna Medvetska писав:
Popen писав: Интересный вопрос... Может быть в Д2(уточн.) должно быть указано не приращение(+/-), а то число, которое должно там быть ? Но если так рассуждать, то тогда получается, что подходы к Д2 и Д5 разнятся ???
А попробуте поставить в Д2 то, что должно бы быть там. Пройдет ли камералка УРа ?
зараз спробую

Inna Medvetska
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Inna Medvetska писав:
Popen писав:
Inna Medvetska писав: так і я ж про те. завжди було не вірна сума з "-", вірна як завжди з "+", різниця - сума помилки, яка повинна бути рівна в Д 2 і УР. В мене вже голова обертом
зараз спробую
медок пише, що все вірно тепер. Коли в д2 я просто поставила вірну суму, але де логіка тоді?

Popen
Гигант Мысли
Гигант Мысли

Повідомлення Popen »

ПроФФессионализм не обязательно должен подчиняться логике...#g_crazy#

Inna Medvetska
Светоч Мысли
Светоч Мысли

і ще питання: якщо в мене не затрогується р. 23 і 25, то мені можна дані з УР просто перенести в деку за березень уже, так УР поданий до 20 числа і за березень я не звітувала чи подавати за всі місяці УР

Inna Medvetska
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Popen писав:ПроФФессионализм не обязательно должен подчиняться логике...#g_crazy#
100 %%#wall#

Popen
Гигант Мысли
Гигант Мысли

Повідомлення Popen »

Inna Medvetska писав:і ще питання: якщо в мене не затрогується р. 23 і 25, то мені можна дані з УР просто перенести в деку за березень уже, так УР поданий до 20 числа і за березень я не звітувала чи подавати за всі місяці УР
Т.е. хотите подать "приложенный" УР? Не могу знать: никогда не подавал "приложений" и никогда не уточнял Д2 и Д3...

Inna Medvetska
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Popen писав:
Inna Medvetska писав:і ще питання: якщо в мене не затрогується р. 23 і 25, то мені можна дані з УР просто перенести в деку за березень уже, так УР поданий до 20 числа і за березень я не звітувала чи подавати за всі місяці УР
Т.е. хотите подать "приложенный" УР? Не могу знать: никогда не подавал "приложений" и никогда не уточнял Д2 и Д3...
я Д3 не використовую, бо ніколи не подаю на відшкодування. Просто тепер виходить, що в мене у всі наст. періодах, тобто грудень 2012, січень-лютий 2013 р. 22 і 24 завищений на ці 312 грн. і мені потрібно їх звідти прибрати. В журналі Нибу і податкова дає роз*яснення, що якщо р. 23 і 25 не змінюються, то дані можна переносити на наст. звітний місяць не залежно від того, який місяць корегується.

Popen
Гигант Мысли
Гигант Мысли

Повідомлення Popen »

Inna Medvetska писав:
Popen писав:
я Д3 не використовую, бо ніколи не подаю на відшкодування. Просто тепер виходить, що в мене у всі наст. періодах, тобто грудень 2012, січень-лютий 2013 р. 22 і 24 завищений на ці 312 грн. і мені потрібно їх звідти прибрати. В журналі Нибу і податкова дає роз*яснення, що якщо р. 23 і 25 не змінюються, то дані можна переносити на наст. звітний місяць не залежно від того, який місяць корегується.
Кстати, относительно Д3... Я тоже никогда не претендую на видшкодування, но Д3 обязательно подаю (прочерк в соотв. строке).

Відповісти

Повернутись до “Звітність з ПДВ”