РАСЦЕНКИ НА УСЛУГИ БУХГАЛТЕРОВ

Пошта взаємодопомоги, посилання на ресурси і т.д.
Вероніка
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 8081 раз
Подякували: 6388 разів

Повідомлення Вероніка »

Найгірше те, що люди, яким і так йдеш на уступки, збиваєш ціну до мінімуму, жертвуєш особистим часом, відпочинком, сім"єю, здоров"ям взагалі до крайності нагліють.... Та прибиральницям в місяць більше платять!

Это имеет место быть. И нам надо об этом помнить всегда-всегда. И как мантру повторять. Не наступать на грабли неблагодарности.

Inna49
Гений
Гений
Дякував (ла): 393 рази
Подякували: 139 разів

Повідомлення Inna49 »

Дашка писав:Я как-то расказывала про одного жадного дядечку-вот проснулся вчера
"сделай прибыль по ЧП, деятельность не ведётся там какие-то копейки приходили, ножками сдавать и за всё 250грн"
#wall# вот пусть сам и делает!
та неееееее за 250,пусть сам в двух районах постоит в очередях в ПФУ и ГНИ, штраф ему уже впаяли в пенсионном за неуплату 34,7% (он с ноября на ЕН) да и по несчастному ООО не сдал годовой,хоть и пустой,мабуть тоже штрафанут........в ГНИ еще ДФ надо ему сдать (была аренда ФОПу).......вот и думаю,вроде и отчеты то для меня несложные,просто запарка в последний день сдавать.....если 1000 или 1500 попрошу - немного?кто как думает?

Agatha
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 571 раз
Подякували: 805 разів

Повідомлення Agatha »

Elisa писав:А наши только что приняли на работу водителя, я случайно услышала (это великая тайна), что зарплата у него будет 7000 грн.+ компенсация бензина, топлива...
Работать будет полдня.
Жаба меня давит конкретно.
#hunter# #hunter# #hunter#
Колись я працювала приблизно в таких же роботодавців. Кому-кому, а їх водім я співчувала. Хоча зарплата була ого-го. Чекати директорів під ресторанами до опівночі, поки їх "винесуть" після важливих переговорів,приїжджати під під'їзд на 9-00 ( і боже збав запізнитися), а директор вийде о 12-00 і дасть п-лей, що прогрівав машину (взимку!!!) і спалив багато бензина, возити дітей по гуртках, займатися хімчистками, супермаркетами, розрулювати коханок і жінку по часу, щоб всі були задоволені, і при цьому постійно вислуховувати, що ти ідіот. У шефа була 2 водія, так одного він так дістав, що той в пробці на Бесарабці заглушив мотор, вийшов, викинув ключі з машини і пішов додому. Шеф створив аварійну ситуацію, лазячи в годину пік на Бесарабці під машинами в пошуках ключів. #yahoo# #yahoo# #yahoo# Саме цікаве, що цьому водію на наступний день віддали трудову і виплатили з/п+ компенсацію за відпустку.

Вероніка
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 8081 раз
Подякували: 6388 разів

Повідомлення Вероніка »

Зображення[/img]

Это Вам девочки и мальчики, напоминание о том, к чему надо стремиться и как себя надо ценить!!!

Дашка
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 2944 рази
Подякували: 7631 раз

Повідомлення Дашка »

Inna49 писав:
Дашка писав:Я как-то расказывала про одного жадного дядечку-вот проснулся вчера
"сделай прибыль по ЧП, деятельность не ведётся там какие-то копейки приходили, ножками сдавать и за всё 250грн"
#wall# вот пусть сам и делает!
та неееееее за 250,пусть сам в двух районах постоит в очередях в ПФУ и ГНИ, штраф ему уже впаяли в пенсионном за неуплату 34,7% (он с ноября на ЕН) да и по несчастному ООО не сдал годовой,хоть и пустой,мабуть тоже штрафанут........в ГНИ еще ДФ надо ему сдать (была аренда ФОПу).......вот и думаю,вроде и отчеты то для меня несложные,просто запарка в последний день сдавать.....если 1000 или 1500 попрошу - немного?кто как думает?
Вторая сумма более приятна, но.....жадюги они все!!!

ArinaArina
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 7966 разів
Подякували: 5725 разів

Повідомлення ArinaArina »

Agatha писав:
Elisa писав:А наши только что приняли на работу водителя, я случайно услышала (это великая тайна), что зарплата у него будет 7000 грн.+ компенсация бензина, топлива...
Работать будет полдня.
Колись я працювала приблизно в таких же роботодавців. Кому-кому, а їх водім я співчувала. Хоча зарплата була ого-го. Чекати директорів під ресторанами до опівночі, поки їх "винесуть" після важливих переговорів,приїжджати під під'їзд на 9-00 ( і боже збав запізнитися), а директор вийде о 12-00 і дасть п-лей, що прогрівав машину (взимку!!!) і спалив багато бензина, возити дітей по гуртках, займатися хімчистками, супермаркетами, розрулювати коханок і жінку по часу, щоб всі були задоволені, і при цьому постійно вислуховувати, що ти ідіот. У шефа була 2 водія, так одного він так дістав, що той в пробці на Бесарабці заглушив мотор, вийшов, викинув ключі з машини і пішов додому. Шеф створив аварійну ситуацію, лазячи в годину пік на Бесарабці під машинами в пошуках ключів. #yahoo# #yahoo# #yahoo# Саме цікаве, що цьому водію на наступний день віддали трудову і виплатили з/п+ компенсацію за відпустку.
А еще за рулем всю ночь везти спящее начальское тело из коммандировки, а в 8.00. что б был на работе.
- как в 8.00. я ж всю ночь ехал???!!!!
- так я с тобой вместе ехал, но я же на работу выхожу!

Любослава
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 11443 рази
Подякували: 8955 разів

Повідомлення Любослава »

ArinaArina писав:
Agatha писав:
Работать будет полдня.
Кому-кому, а їх водім я співчувала. Хоча зарплата була ого-го. Чекати директорів під ресторанами до опівночі, поки їх "винесуть" після важливих переговорів,приїжджати під під'їзд на 9-00 ( і боже збав запізнитися), а директор вийде о 12-00 і дасть п-лей, що прогрівав машину (взимку!!!) і спалив багато бензина, возити дітей по гуртках, займатися хімчистками, супермаркетами, розрулювати коханок і жінку по часу, щоб всі були задоволені, і при цьому постійно вислуховувати, що ти ідіот.
А еще за рулем всю ночь везти спящее начальское тело из коммандировки, а в 8.00. что б был на работе.
- как в 8.00. я ж всю ночь ехал???!!!!
- так я с тобой вместе ехал, но я же на работу выхожу!
Так тоже бывает, но здесь не тот случай.
Это машина на развозку товара, причем - до обеда выписка документов, а после обеда он отвозит покупателям.
Товар - чистые, легкие коробки.

Нита
Мыслитель
Мыслитель
Дякував (ла): 18 разів
Подякували: 27 разів

Повідомлення Нита »

Работать будет полдня.
Мне бы мужа устроить на такую работу....

Девченки, может где-то еще будут набирать водителя???? Ну оооочень надо.....

Любослава
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 11443 рази
Подякували: 8955 разів

Повідомлення Любослава »

Нита писав:
Работать будет полдня.
Скажу, если вдруг этот не справится.

Нита
Мыслитель
Мыслитель
Дякував (ла): 18 разів
Подякували: 27 разів

Повідомлення Нита »

Elisa писав:
Нита писав:
Работать будет полдня.
Скажу, если вдруг этот не справится.
#curtsey#

Закрито

Повернутись до “Бухгалтер для Бухгалтера”