Natalenna писав:Огромное спасибо.)Лёлька))) писав:Я десь читала, що працівник у заяві може вказати "виплату відпускних із авансом".Лёлька))) писав:
Обязательно ли выплачивать отпускные за 3 дня (если нет, то есть возможность переделать табель и приказ на отпуск на 1 день вперед, но получится, что отпускные выданы 15.10.15., а в отпуск с 16.10.15.?) Извините, что вопрос не совсем по теме.
Отчет по ЕСВ (часть-2)
-
- Просвещенный
- Дякував (ла): 53 рази
- Подякували: 9 разів
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 447 разів
- Подякували: 1989 разів
якщо роботодавець виявив помилку в розрахунку розміру понижуючого коефіцієнта, допущену у періодах, що передують звітному, він може здійснити перерахунок єдиного внеску за попередній звітний період (за умови, що понижуючий коефіцієнт в попередньому періоді, який коригується, було застосовано). Результати такого коригування відображаються в рядках 6.1.9 – 6.1.13 та/або 7.1.9 – 7.1.13 таблиці 1 додатка 4 Звіту з ЄСВ.Natalenna писав:Добрий день! Натворила я у звіті за жовтень. Застосувала коефіцієнт, а не мала на це права. Зараз хочу виправити у листопадовому звіті. У мене питання: Я заповнюю по кожному працівнику із кодом 2. Вказую зп, яка була у жовтні і вказую сума донарахованого ЄСВ у табл. 6?
-
- Ученик
- Дякував (ла): 1 раз
Підскажіть будь ласка як показати в табл 6 компенсацію мобілізованим? Наприклад, раніше я показувала компенсацію ЄСВ з типом нарахувань 3 і червним суми і звіт приймали. А зараз кажуть що вже не так треба робити. Допоможіть розібратись, якщо в когось є хоч якась інформація по даному питанню.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 252 рази
- Подякували: 1128 разів
При нарахуванні мобілізованим працівникам виплат, що компенсуються з бюджету в межах середнього заробітку мобілізованих працівників, таким особам присвоюється код категорії застрахованих осіб «48». Нарахування та утримання єдиного внеску з таких виплат не здійснюється.Buhgalter250 писав:Підскажіть будь ласка як показати в табл 6 компенсацію мобілізованим? Наприклад, раніше я показувала компенсацію ЄСВ з типом нарахувань 3 і червним суми і звіт приймали. А зараз кажуть що вже не так треба робити. Допоможіть розібратись, якщо в когось є хоч якась інформація по даному питанню.
Таке роз'яснення податківці надали в інформаційно-довідковому ресурсі "ЗІР" (категорія 301.04.01)
Якщо роботодавець нараховує мобілізованим працівникам середній заробіток, однак не подає звіти на отримання компенсаційних виплат із бюджету та, відповідно, не отримує такі компенсації, то така сума середнього заробітку, що виплачується за рахунок коштів роботодавця у складі заробітної плати, є базою нарахування та утримання ЄСВ. В таблиці 6 додатка 4 Звіту з ЄСВ вона відображається з кодом категорії застрахованих осіб «47».
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 444 рази
- Подякували: 44 рази
Подскажите сотрудник принят на работу с 10.11.15 т.е ЗП ему начислили 1002,18.меньше мин.зп., значит и начисления показываем в табл.6 меньше мин. т.е.
369,30 и удержания соответственно 36,08.так?
но когда заполняю отчет в 1С7,7 то отчет заполняется исходя из мин.зп (автомат.расчет отключен),не пойму почему так...#wall#
но когда заполняю отчет в 1С7,7 то отчет заполняется исходя из мин.зп (автомат.расчет отключен),не пойму почему так...#wall#
-
- Мастер
- Дякував (ла): 8 разів
- Подякували: 1 раз
Сотрудник уволился, сделала возврат отпускных, он ранее ходил в отпуск на 24 дня, сейчас при перерасчёте получились лишние 4 дня, вопрос - в отчёте по ЕСВ я должна как-то показать сторнирование этих отпускных, или достаточно показать зарплату одной строкой за минусом этого возврата?
-
- Светоч Мысли
дорахування до мін з/п не проводяться, якщо в звітному місяці був прийом, звільнення,Енни писав:Подскажите сотрудник принят на работу с 10.11.15 т.е ЗП ему начислили 1002,18.меньше мин.зп., значит и начисления показываем в табл.6 меньше мин. т.е.
а також лікарняні, які будуть нараховані в наст місяці і відпускні, які нараховані в минулому місяці
-
- Светоч Мысли
я показувала мінус з кодом 10 (в мене були лікарняні в період відпустки)ghjfj писав:Сотрудник уволился, сделала возврат отпускных, он ранее ходил в отпуск на 24 дня, сейчас при перерасчёте получились лишние 4 дня, вопрос - в отчёте по ЕСВ я должна как-то показать сторнирование этих отпускных, или достаточно показать зарплату одной строкой за минусом этого возврата?
-
- Светоч Мысли
показуєте місяць за який сторнуєте відпускніghjfj писав:А 11 строчку (месяц)? єто месяц в котором я начисляла те отпускніе?
це ж листопад
а начисляли ви йому, напевне, в жовтні?
чи не так?