Альона1 писав:Ой дівчата це вже я збоченка. #g_haha# Викидаю вам текст де прутень гетьмана забився у ******* а бідна дівчина то все терпіла заради згоди миру і взаємопорозумііння.
ого, Марийка реально зажгла#g_haha# #g_haha# #g_haha#
Альона1 писав:Ой дівчата це вже я збоченка. #g_haha# Викидаю вам текст де прутень гетьмана забився у ******* а бідна дівчина то все терпіла заради згоди миру і взаємопорозумііння.
Так суть не в тому. Автор дає зрозуміти в загальному що зараз роблять можновладці з Україною і її народом.Наталья__1982 писав:Альона1 писав:Ой дівчата це вже я збоченка. #g_haha# Викидаю вам текст де прутень гетьмана забився у ******* а бідна дівчина то все терпіла заради згоди миру і взаємопорозумііння.
да это понятно, просто не хочется о грустном#cray#Альона1 писав:Так суть не в тому. Автор дає зрозуміти в загальному що зараз роблять можновладці з Україною і її народом.Наталья__1982 писав:Альона1 писав:Ой дівчата це вже я збоченка. #g_haha# Викидаю вам текст де прутень гетьмана забився у ******* а бідна дівчина то все терпіла заради згоди миру і взаємопорозумііння.
Повідомлення Тот самый гость »
Ну це чудо прутнем точно не назвеш.#g_haha# #g_haha# #g_haha# #g_haha#оляля писав:в продовження теми про котика в цікавій позі, останні фото:
Та же фигня. Тест не прошли. #laugh#Берса писав:А как же подложить? У меня там складки нет...
Повернутись до “Розмови про різне”