РАСЦЕНКИ НА УСЛУГИ БУХГАЛТЕРОВ

Пошта взаємодопомоги, посилання на ресурси і т.д.
samann
Гений
Гений
Дякував (ла): 82 рази
Подякували: 125 разів

Повідомлення samann »

Gella писав:
если народ не жадный там, возьмите месяц на усвоение и скажите что окончательную сумму сможете потом сказать, осознав всю нагрузку и к-во сделанной работы
Ну да я посижу( поночую) місяць налагоджу бухгалтерію. Настрою програму. А мені потім скажуть 100 грн. Тоді я буду жіточка не в адекваті#drinks# #drinks# #drinks# #hunter# #hunter#

Все вип'ю не буде чого продавати#blush#
предупредите что предел будет колебаться от такой до такой суммы, согласны ли они на такое. Либо по их документвм будете сводить для отчетов.А учет на их совести по продажам

Вика23
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 44 рази
Подякували: 949 разів

Повідомлення Вика23 »

Gella писав:
если народ не жадный там, возьмите месяц на усвоение и скажите что окончательную сумму сможете потом сказать, осознав всю нагрузку и к-во сделанной работы
Ну да я посижу( поночую) місяць налагоджу бухгалтерію. Настрою програму. А мені потім скажуть 100 грн. Тоді я буду жіточка не в адекваті#drinks# #drinks# #drinks# #hunter# #hunter#

Все вип'ю не буде чого продавати#blush#
организация учета отдельных денег стоит, если что. Большая разница - прийти на "насиженное" место и самой все организовать.
А ФОП кассу не ведет, это значительно легче

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1061 раз
Подякували: 4945 разів

Повідомлення оляля »

samann писав:
Gella писав:Їм потрібний бухгалтер щоб подавав звіти. Але як на мене,то як можна подати звіти не звівши все до ладу. А по касі там взагалі можна повіситись зараз такі штрафи, та ще щоб переліміту не було.#wall#
у вас там один РРО в отделе на алкоголь будет, продавать будете побутылочно, а не грамами. Отдел продуктов,это ФОП на 2 группе,записи будут вестись по каждой продаже и записываться в журнал
а чому попляшково? а як я захочу 50 грам?

Gella
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 146 разів
Подякували: 685 разів

Повідомлення Gella »

Просто більшість рахують, що бухгалтером немає що працювати. Взяв скліпав і здав. Тут сидиш голову кожний день сушиш читаєш перечитуєш. То шановні бухгалтера братись за це діло чи ні? Я вже запуталась#wall#

Вика23
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Вика23 »

оляля писав:
samann писав:
Gella писав:Їм потрібний бухгалтер щоб подавав звіти. Але як на мене,то як можна подати звіти не звівши все до ладу. А по касі там взагалі можна повіситись зараз такі штрафи, та ще щоб переліміту не було.#wall#
у вас там один РРО в отделе на алкоголь будет, продавать будете побутылочно, а не грамами. Отдел продуктов,это ФОП на 2 группе,записи будут вестись по каждой продаже и записываться в журнал
в магазине?#smile3#

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ

Повідомлення оляля »

у будь якому випадку - рішення за Вами. уже всі плюси і мінуси обсмоктали. Як на мене - це важко, я б уже не хотіла. ( як в анекдоті : ну побивала я замужем, нічего особенного!)

Вика23
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Вика23 »

Gella писав:Просто більшість рахують, що бухгалтером немає що працювати. Взяв скліпав і здав. Тут сидиш голову кожний день сушиш читаєш перечитуєш. То шановні бухгалтера братись за це діло чи ні? Я вже запуталась#wall#
Да, за пять тыс. И готовьтесь ежедневно там работать

ORXIDEA
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 904 рази
Подякували: 860 разів

Повідомлення ORXIDEA »

Gella писав:Просто більшість рахують, що бухгалтером немає що працювати. Взяв скліпав і здав. Тут сидиш голову кожний день сушиш читаєш перечитуєш. То шановні бухгалтера братись за це діло чи ні? Я вже запуталась#wall#
Если вы ведете на общей, мое мнение, зачем#g_hospita . Текучки дофига, а они это не ценят. Разные системы - еще и читай#rtfm# . Согласна, от 5 можно

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ

Повідомлення оляля »

Вика23 писав:
оляля писав:
samann писав: у вас там один РРО в отделе на алкоголь будет, продавать будете побутылочно, а не грамами. Отдел продуктов,это ФОП на 2 группе,записи будут вестись по каждой продаже и записываться в журнал
в магазине?#smile3#
#blush#

Вика23
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Вика23 »

оляля писав:
Вика23 писав:
оляля писав:а чому попляшково? а як я захочу 50 грам?
в магазине?#smile3#
#blush#
#g_blum#

Закрито

Повернутись до “Бухгалтер для Бухгалтера”