предупредите что предел будет колебаться от такой до такой суммы, согласны ли они на такое. Либо по их документвм будете сводить для отчетов.А учет на их совести по продажамGella писав:Ну да я посижу( поночую) місяць налагоджу бухгалтерію. Настрою програму. А мені потім скажуть 100 грн. Тоді я буду жіточка не в адекваті#drinks# #drinks# #drinks# #hunter# #hunter#если народ не жадный там, возьмите месяц на усвоение и скажите что окончательную сумму сможете потом сказать, осознав всю нагрузку и к-во сделанной работы
Все вип'ю не буде чого продавати#blush#
РАСЦЕНКИ НА УСЛУГИ БУХГАЛТЕРОВ
-
- Гений
- Дякував (ла): 82 рази
- Подякували: 125 разів
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 44 рази
- Подякували: 949 разів
организация учета отдельных денег стоит, если что. Большая разница - прийти на "насиженное" место и самой все организовать.Gella писав:Ну да я посижу( поночую) місяць налагоджу бухгалтерію. Настрою програму. А мені потім скажуть 100 грн. Тоді я буду жіточка не в адекваті#drinks# #drinks# #drinks# #hunter# #hunter#если народ не жадный там, возьмите месяц на усвоение и скажите что окончательную сумму сможете потом сказать, осознав всю нагрузку и к-во сделанной работы
Все вип'ю не буде чого продавати#blush#
А ФОП кассу не ведет, это значительно легче
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1061 раз
- Подякували: 4945 разів
а чому попляшково? а як я захочу 50 грам?samann писав:у вас там один РРО в отделе на алкоголь будет, продавать будете побутылочно, а не грамами. Отдел продуктов,это ФОП на 2 группе,записи будут вестись по каждой продаже и записываться в журналGella писав:Їм потрібний бухгалтер щоб подавав звіти. Але як на мене,то як можна подати звіти не звівши все до ладу. А по касі там взагалі можна повіситись зараз такі штрафи, та ще щоб переліміту не було.#wall#
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 146 разів
- Подякували: 685 разів
Просто більшість рахують, що бухгалтером немає що працювати. Взяв скліпав і здав. Тут сидиш голову кожний день сушиш читаєш перечитуєш. То шановні бухгалтера братись за це діло чи ні? Я вже запуталась#wall#
-
- Светоч Мысли
в магазине?#smile3#оляля писав:а чому попляшково? а як я захочу 50 грам?samann писав:у вас там один РРО в отделе на алкоголь будет, продавать будете побутылочно, а не грамами. Отдел продуктов,это ФОП на 2 группе,записи будут вестись по каждой продаже и записываться в журналGella писав:Їм потрібний бухгалтер щоб подавав звіти. Але як на мене,то як можна подати звіти не звівши все до ладу. А по касі там взагалі можна повіситись зараз такі штрафи, та ще щоб переліміту не було.#wall#
-
- Акула НКУ
у будь якому випадку - рішення за Вами. уже всі плюси і мінуси обсмоктали. Як на мене - це важко, я б уже не хотіла. ( як в анекдоті : ну побивала я замужем, нічего особенного!)
-
- Светоч Мысли
Да, за пять тыс. И готовьтесь ежедневно там работатьGella писав:Просто більшість рахують, що бухгалтером немає що працювати. Взяв скліпав і здав. Тут сидиш голову кожний день сушиш читаєш перечитуєш. То шановні бухгалтера братись за це діло чи ні? Я вже запуталась#wall#
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 904 рази
- Подякували: 860 разів
Если вы ведете на общей, мое мнение, зачем#g_hospita . Текучки дофига, а они это не ценят. Разные системы - еще и читай#rtfm# . Согласна, от 5 можноGella писав:Просто більшість рахують, що бухгалтером немає що працювати. Взяв скліпав і здав. Тут сидиш голову кожний день сушиш читаєш перечитуєш. То шановні бухгалтера братись за це діло чи ні? Я вже запуталась#wall#
-
- Акула НКУ
#blush#Вика23 писав:в магазине?#smile3#оляля писав:а чому попляшково? а як я захочу 50 грам?samann писав: у вас там один РРО в отделе на алкоголь будет, продавать будете побутылочно, а не грамами. Отдел продуктов,это ФОП на 2 группе,записи будут вестись по каждой продаже и записываться в журнал