Як виправити помилку в звіті з Єдиного внеску ?

Питання по ЄСВ
Оптимист1
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 117 разів
Подякували: 442 рази

Повідомлення Оптимист1 »

margadon писав:Подскажите пожалуйста, если ЕСВ за ноябрь 2017 "не прийнято, відомісті не внесено до реєстру "..Новый отчет по ЕСВ отправлять как "Звітний" или как "новий звітний"?
Как "звітний"

Ldjulia
Просвещенный
Просвещенный
Дякував (ла): 68 разів
Подякували: 18 разів

Повідомлення Ldjulia »

Вияснилось що за червень 17 звіт по ЄСВ не подавали :(
Подати зараз? чи що робити? і які світять наслідки ? суми маленьки - 1 дирик по 1 год. інвалід, але ж таки не поданий звіт....

Маруся10
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 682 рази
Подякували: 1964 рази

Повідомлення Маруся10 »

Ldjulia писав:Вияснилось що за червень 17 звіт по ЄСВ не подавали :(
Подати зараз? чи що робити? і які світять наслідки ? суми маленьки - 1 дирик по 1 год. інвалід, але ж таки не поданий звіт....
- за неподання, несвоєчасне подання, подання не за встановленою формою звітності з ЄСВ - у розмірі 10 НМДГ (170 грн.) за кожне таке неподання, несвоєчасне подання або подання не за встановленою формою;

- за ті самі дії, учинені платником єдиного внеску, до якого протягом року було застосовано штраф за таке порушення, — штраф у розмірі 60 НМДГ (1020 грн.) за кожне таке неподання, несвоєчасне подання або подання не за встановленою формою звітності, передбаченою Законом про ЄСВ.

Про затвердження Порядку формування та подання страхувальниками звіту щодо сум нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Від 14.04.2015 № 435
V. Виправлення помилок
3. Якщо страхувальником не подавався Звіт за попередній звітний період (періоди), то у поточному звітному місяці не допускається відображення сум нарахованого єдиного внеску застрахованим особам за попередній звітний період (періоди). У такому випадку страхувальник зобов'язаний подати Звіт за поточний звітний період та у разі потреби окремо за попередній період (періоди).

З А К О Н У К Р А Ї Н И Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування. Від 8 липня 2010 року N 2464-VI

11. Орган доходів і зборів застосовує до платника єдиного внеску такі штрафні санкції:

3) за донарахування територіальним органом доходів і зборів або платником своєчасно не нарахованого єдиного внеску накладається штраф у розмірі 10 відсотків зазначеної суми за
кожний повний або неповний звітний період, за який донараховано таку суму, але не більш як 50 відсотків суми донарахованого єдиного внеску;
7) за неподання, несвоєчасне подання, подання не за встановленою формою звітності, передбаченої цим Законом, органом доходів і зборів здійснюється накладення штрафу в розмірі 10
неоподатковуваних мінімумів доходів громадян за кожне таке неподання, несвоєчасне подання або подання не за встановленою формою.

Ті самі дії, вчинені платником єдиного внеску, до якого протягом року було застосовано штраф за таке порушення, -
тягнуть за собою накладення штрафу в розмірі 60 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян за кожне таке неподання, несвоєчасне подання або подання не за встановленою
формою звітності, передбаченої цим Законом.

Маруся10
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Маруся10 »

Будете платить як знайдуть

Tasa
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1931 раз
Подякували: 6619 разів
Контактна інформація:

Повідомлення Tasa »

Я внесок сплатили ? Тоді у вас вытиться переплата ?
Треба подати.
Я так року півтора назад -подала з запізненням, наче пронесло )

Ldjulia
Просвещенный
Просвещенный

Повідомлення Ldjulia »

Маруся10 писав:Будете платить як знайдуть
Дякую!
А зараз що робити? подати за червень? Єсв нарах 8 грн., то сума штрафів то не велика буде, але я не знаю як правильніше - подавати зараз чи не подавати -ось у чому питання....
мене завіряють що звіт зданий, але квитанції 2 просто забули роздрукувати...в кабінеті платника звітів не бачу (здавали і через сонату і ще через щось), але по моїй звірці з кабінетом платника різниця якраз на ці 8 грн. за червень 17р.

Маруся10
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Маруся10 »

Ldjulia писав:
Дякую!
А зараз що робити? подати за червень? Єсв нарах 8 грн., то сума штрафів то не велика буде, але я не знаю як правильніше - подавати зараз чи не подавати -ось у чому питання....
мене завіряють що звіт зданий, але квитанції 2 просто забули роздрукувати...в кабінеті платника звітів не бачу (здавали і через сонату і ще через щось), але по моїй звірці з кабінетом платника різниця якраз на ці 8 грн. за червень 17р.
подавайте конечно, меня так пронесло тоже года 2 назад, думала здохну, а ничего

Tasa
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1931 раз
Подякували: 6619 разів
Контактна інформація:

Повідомлення Tasa »

Ldjulia писав:
Дякую!
Сума дійсно мізерна... Вирішуйте самі, бо навіть коли знайдуть - все одно його потрібно буде подати, тим більше у вас інвалід...
Я б подала.

Ldjulia
Просвещенный
Просвещенный

Повідомлення Ldjulia »

Tasa писав:
Я внесок сплатили ? Тоді у вас вытиться переплата ?
Треба подати.
Я так року півтора назад -подала з запізненням, наче пронесло )
Так переплата висить...
А у звіті що зазначати : Додаткова ? звітна і нова не підійде ж так?

Яков
Гигант Мысли
Гигант Мысли
Дякував (ла): 14223 рази
Подякували: 28051 раз

Повідомлення Яков »

Ldjulia писав:А у звіті що зазначати: Додаткова? звітна і нова не підійде ж так?
"Звітна"
Зображення

Закрито

Повернутись до “Єдиний соціальний внесок”