Як виправити помилку в звіті з Єдиного внеску ?

Питання по ЄСВ
Ldjulia
Просвещенный
Просвещенный
Дякував (ла): 68 разів
Подякували: 18 разів

Повідомлення Ldjulia »

Дякую всім за швидкі відгуки!!!
Повідомила дирика про штрафні санкції - дав добро на подання звіту зараз.
Але, допоможіть мені ще трошки: у звіті що зазначати : Додаткова ? звітна чи нова не підійде ж так? Сорі за глупі питання, але за 13 років роботи - в мене таке вперше-звіти завжди своєчасно подавались. податки справно платились, а тут таке от....

Ldjulia
Просвещенный
Просвещенный
Дякував (ла): 68 разів
Подякували: 18 разів

Повідомлення Ldjulia »

Яков писав:
Ldjulia писав:А у звіті що зазначати: Додаткова? звітна і нова не підійде ж так?
"Звітна"
ДЯКУЮ!
ДЯКУЮ!
ДЯКУЮ!

Маруся10
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 682 рази
Подякували: 1964 рази

Повідомлення Маруся10 »

Ldjulia писав:Дякую всім за швидкі відгуки!!!
Повідомила дирика про штрафні санкції - дав добро на подання звіту зараз.
Але, допоможіть мені ще трошки: у звіті що зазначати : Додаткова ? звітна чи нова не підійде ж так? Сорі за глупі питання, але за 13 років роботи - в мене таке вперше-звіти завжди своєчасно подавались. податки справно платились, а тут таке от....
звытна

баффало-99
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 84 рази
Подякували: 15 разів

Повідомлення баффало-99 »

Добрый день.
В ноябре месяце не отразила переход из отпуска по беременности и родам в отпуск по уходу за ребенком сотрудницы.
1.Что мне указать в "скасовуюча", я делаю ее пустой, т.к. убирать нечего, но она ошибочная(((
2.Что мне будет за это исправление-штраф?

Яков
Гигант Мысли
Гигант Мысли
Дякував (ла): 14223 рази
Подякували: 28051 раз

Повідомлення Яков »

баффало-99 писав:Добрый день.
В ноябре месяце не отразила переход из отпуска по беременности и родам в отпуск по уходу за ребенком сотрудницы.
1.Что мне указать в "скасовуюча", я делаю ее пустой, т.к. убирать нечего, но она ошибочная(((
2.Что мне будет за это исправление-штраф?
Вы по этой сотруднице в табл. 5 за ноябрь что-то показывали, вообще заполняли табл. 5 за ноябрь?
Если нет, то у Вас будет просто "додаткова" и титульный лист.
Если что-то по ней показали, но неправильно, тогда скасовуюча (скасовуете только неправильные данные по одной, этой, сотруднице)+додаткова+титульный лист.
Штрафа не будет
Зображення

Vitamink@
Гуру
Гуру
Дякував (ла): 18 разів
Подякували: 4 рази

Повідомлення Vitamink@ »

Доброго дня, і мені підкажіть будь ласка, у звіті за вересень показала звільнення працівника з причинною інше (помер) 05.09. Помилка в тому, що помер він 22.08. А 05.09. це наказ та запис у трудовій по факту, коли дружина принесла свідоцтво про смерть. Питання: яким чином виправити звіт ЄСВ за серпень та за вересень? (в 1ДФ дата вірна 22.08)

Яков
Гигант Мысли
Гигант Мысли

Повідомлення Яков »

Vitamink@ писав:Доброго дня, і мені підкажіть будь ласка, у звіті за вересень показала звільнення працівника з причинною інше (помер) 05.09. Помилка в тому, що помер він 22.08. А 05.09. це наказ та запис у трудовій по факту, коли дружина принесла свідоцтво про смерть. Питання: яким чином виправити звіт ЄСВ за серпень та за вересень? (в 1ДФ дата вірна 22.08)
ТОЛЬКО по этому сотруднику:
За вересень: скасовуюча табл. 5 (указать 5) + титульний
За серпень: додаткова табл. 5 (указать 22)+ титульний.

Вопрос по табл. 6 за август и по табл. 6 за сентябрь: что Вы показали в начислениях и кол-ве дней в труд отношениях?
Зображення

Vitamink@
Гуру
Гуру

Повідомлення Vitamink@ »

Яков писав:
Vitamink@ писав:Доброго дня, і мені підкажіть будь ласка, у звіті за вересень показала звільнення працівника з причинною інше (помер) 05.09. Помилка в тому, що помер він 22.08. А 05.09. це наказ та запис у трудовій по факту, коли дружина принесла свідоцтво про смерть. Питання: яким чином виправити звіт ЄСВ за серпень та за вересень? (в 1ДФ дата вірна 22.08)
ТОЛЬКО по этому сотруднику:
За вересень: скасовуюча табл. 5 (указать 5) + титульний
За серпень: додаткова табл. 5 (указать 22)+ титульний.

Вопрос по табл. 6 за август и по табл. 6 за сентябрь: что Вы показали в начислениях и кол-ве дней в труд отношениях?
в Августе 31 день и компенсация за неисп.отпуск, в сентябре Дней в труд.отн. НЕТ и больничный за 4 и 5 месяц.

Vitamink@
Гуру
Гуру

Повідомлення Vitamink@ »

т.е. нужно табл. 6 тоже исправлять. Также "скасовуюча" и " додаткова"?

Яков
Гигант Мысли
Гигант Мысли

Повідомлення Яков »

Vitamink@ писав:т.е. нужно табл. 6 тоже исправлять. Также "скасовуюча" и " додаткова"?
Да: исправляете.
Перечень таблиц + скасовуюча (с данными только по этой сотруднице с кол-вом дней 31) + початкова (только по этой сотруднице, с кол-вом дней 22).
Денежные показатели в обеих таблицах одинаковые, такие же как в звитном.
Этими отчётами Вы исправите кол-во отработанных дней в труд отношениях.
Если, вдруг, поменяется сумма начислений за август, тогда укажите в отчёте за декабрь (или с типом 2,3 или "плюс", "минус") (и в отчёте 1ДФ за 3 квартал придётся тоже корректировать)
Зображення

Закрито

Повернутись до “Єдиний соціальний внесок”