Так. Я так зробила все пройшло. Ви посади не вказуєте у повідомленні тільки ПІБ і код. Для ДФС важливо знати, що такий ПІБ із таким кодом у вас приступив і все.Aj писав:Т.Е. у меня есть на данный момент только ФИО и код нового директор, приступает к своим обязанностям с 14.06. Сегодня 13.06 я заполняю повидомлення J1391102 не имея ключей на нового дира?Natalenna писав:Скажу, як людина, яка це тільки зробила. подаєте повідомлення день перед його прийняттям, підписуєте старим диром. Після того міняєте все у реєстратора, виробляєте нові ключі і підписуєте новий договір.Aj писав:Добрый день!!
Подскажите!
При смене директора как с ключами поступать???!!!!#g_cray2#
Заполнять повидомлення J1391102, в нем указывать данные нового дира. А кто подписывает??? Старый директор? И договор остается прежний или новый нужно перезаключать???!!!
Спасибо!
Заява про приєднання до Договору в електронному вигляді
- Natalenna
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 3872 рази
- Подякували: 3194 рази
Наше життя встелене граблями (с) Із творів ЗНО
Бухгалтерський облік - це мистецтво
- Natalenna
- Светоч Мысли

я міняла директора і зразу гол.буха, бо такої посади нема на підприємстві. В податковій сказали, що їм головне, щоб було повідомлення подане. може то так тільки в моєму районі, але штрафи мотивували подати.звит писав:а зачем J1391102 заяву слать если вы пишете что все равно отправляли потом договор? поменяли директора , поменяли ключи - подписали отправили новый договор
..ps : в некоторых налоговых киева после получения данных из едр о смене директора - автоматом сами в дфс разрывают договор
Я возила тоді 1опп, ледве взяли в мене.
-
Aj
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 1415 разів
- Подякували: 777 разів
А Вы наверно имеете в виду уведомление о приеме на работу?Aj писав:Т.Е. у меня есть на данный момент только ФИО и код нового директор, приступает к своим обязанностям с 14.06. Сегодня 13.06 я заполняю повидомлення J1391102 не имея ключей на нового дира?Natalenna писав:Скажу, як людина, яка це тільки зробила. подаєте повідомлення день перед його прийняттям, підписуєте старим диром. Після того міняєте все у реєстратора, виробляєте нові ключі і підписуєте новий договір.Aj писав:Добрый день!!
Подскажите!
Заполнять повидомлення J1391102, в нем указывать данные нового дира. А кто подписывает??? Старый директор? И договор остается прежний или новый нужно перезаключать???!!!
Спасибо!
- Natalenna
- Светоч Мысли

так. а ви про заяву? ой я тормоз... вибачте, Aj. #blush#Aj писав:А Вы наверно имеете в виду уведомление о приеме на работу?Aj писав:Т.Е. у меня есть на данный момент только ФИО и код нового директор, приступает к своим обязанностям с 14.06. Сегодня 13.06 я заполняю повидомлення J1391102 не имея ключей на нового дира?Natalenna писав: Скажу, як людина, яка це тільки зробила. подаєте повідомлення день перед його прийняттям, підписуєте старим диром. Після того міняєте все у реєстратора, виробляєте нові ключі і підписуєте новий договір.
-
Aj
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 1415 разів
- Подякували: 777 разів
Natalenna, БЛАГОДАРЮ!!!!Natalenna писав:так. а ви про заяву? ой я тормоз... вибачте, Aj. #blush#Aj писав:А Вы наверно имеете в виду уведомление о приеме на работу?Aj писав: Т.Е. у меня есть на данный момент только ФИО и код нового директор, приступает к своим обязанностям с 14.06. Сегодня 13.06 я заполняю повидомлення J1391102 не имея ключей на нового дира?
-
Nadiy
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 447 разів
- Подякували: 1989 разів
При зміні керівника, та якщо інформація щодо нового сертифіката керівника не внесена до системи подання документів в електронному вигляді до закінчення строку дії попередніх сертифікатів шляхом надання Повідомлення платнику необхідно переукласти договір з дотримання умов, визначених абз. 2-4 п.п. 7.1 п. 7 розділу III Інструкції.Aj писав:Добрый день!!
Подскажите!
Спасибо!
-
NATIKA
- Просвещенный

- Дякував (ла): 46 разів
- Подякували: 19 разів
Добрый день! Подскажите в течении скольки дней налоговая подписывает "повідомлення". В медке сбили с толку сказали в течении дня, уже пошел второй день, звонила на горячую линию и в свою налоговую - говорят 5 дней(
- SonataEvol
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 54 рази
- Подякували: 1445 разів
Податкова не підписує повідомлення разом з респондентом на зразок Договору. Вона просто приймає його та обробляє, як будь-який запит з ПДВ, скажімо.
5 днів - це офіційний максимальний строк підписання Договору. На повідомлення, наскільки я знаю, такого немає.
5 днів - це офіційний максимальний строк підписання Договору. На повідомлення, наскільки я знаю, такого немає.
Соната - просте та зручне подання звітності
https://sonata.biz.ua/download
Автор системи шлюзу ДПС - власниця Медка Олеся Линник:
https://buhgalter911.com/forum/viewtopic.php?p=693354#p693354
Тож, не кажіть мені про чесну конкуренцію))
https://sonata.biz.ua/download
Автор системи шлюзу ДПС - власниця Медка Олеся Линник:
https://buhgalter911.com/forum/viewtopic.php?p=693354#p693354
Тож, не кажіть мені про чесну конкуренцію))
- Valentina
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 2147 разів
- Подякували: 2217 разів
Мне 1-я квитанция пришла сразу же, а 2-я на следующий день. Отправляла ПовідомленняNATIKA писав:Буду надеятся на лучшее, но пока тишина, спасибо)