ПРО "ВИДОКРЕМЛЕНИ ПИДРОЗДИЛЫ" :
Об’єднаний звіт з ЄСВ, ПДФО та ВЗ
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, яку треба ставити ознаку доходу виплаті(компенсація невикор.відп) звільненому працівнику, який звільнився у попередньому місяці?
- Яков
- Гигант Мысли

- Дякував (ла): 14235 разів
- Подякували: 28068 разів
Сроки квартальные и не предусмотрена подача звiтного за квартал ранее окончания квартала. Попробуйте квартальный отчёт сдать ранее — потом расскажете

Добрий день. Скажіть, будь ласка, в податковому розрахунку суми з КТН 2 і 3 не враховуються в рядках 1 та 2, так?
- Popen
- Гигант Мысли

- Дякував (ла): 2125 разів
- Подякували: 10413 разів
101
Добрий день, шановні бухгалтера і не тільки! Якщо жінка пішла в декрет, чи обовязково подавати довідковий обєднаний звіт? (адже, декретні нараховуються не залежно від стажу). Чи є можливість подати такий звіт в електронному кабінеті? Якщо так, то де його знайти? (бо я не знайшла). Дякую. 
- Яков
- Гигант Мысли

- Дякував (ла): 14235 разів
- Подякували: 28068 разів
Так, декретні нараховуються не залежно від стажу (100%), але для визначення середньої зар. плати і перевірки Фондом соц.страхування, Фонду могуть понадобиться сведения о доходе работника за полные месяцы, которые не включены в "звітний" за квартал. Например, если сотрудница идёт в отпуск по БиР в сентябре, то у ФСС нет сведений за июль и август...hozmag9 писав: ↑03 серпня 2021, 07:17Добрий день, шановні бухгалтера і не тільки! Якщо жінка пішла в декрет, чи обовязково подавати довідковий обєднаний звіт? (адже, декретні нараховуються не залежно від стажу). Чи є можливість подати такий звіт в електронному кабінеті? Якщо так, то де його знайти? (бо я не знайшла). Дякую.
В електронному кабінеті должна быть реализована возможность создания и подачи "звітного" як "довідкового".
1. Выбираете F05 (J05) за ІІІ квартал

2. Отмечаете нужный Вам Додаток 1

Добрий день. Скажіть, будь ласка, в податковому розрахунку суми з КТН 2 і 3 не враховуються в рядках 1 та 2, так?
Доброго дня. Питання до тих, хто мав проблему із Об'єднаним звітом за 1- к-л через те, що першим залетів підрозділ.
Здала через уточнюючий з ТН 2, бо по-іншому ніяк. Тепер в ОК-7 дані є , а в довідці про страховий стаж пусто. Можливо хтось знаєте, як це виправити, буду дуже вдячна за допомогу.
Здала через уточнюючий з ТН 2, бо по-іншому ніяк. Тепер в ОК-7 дані є , а в довідці про страховий стаж пусто. Можливо хтось знаєте, як це виправити, буду дуже вдячна за допомогу.