БЕСЕДКА_КУРИЛКА (переговорка, совещалка, просто что то обсуждалка!)
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1215 разів
- Подякували: 1826 разів
ой девочки сижу работаю в поте лица #g_haha# ... тут мои хлопцы - оделись и спрашивают ты идёшь с нами в магазин - говорю да (кишеня 50 метров от нас) хочу мороженого, а они мне нет мы в дальний магазин типа прогуляться . в общем не пошла - говорю если бы предложили в обувной магазин прогуляться я бы быстро побежала, а за едой и так далеко - ну его ..... к монахам (я кабаски уже наелась)#g_haha# #g_haha#
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 1458 разів
- Подякували: 1168 разів

Доброго и ласкового вечера...
- Tasa
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1931 раз
- Подякували: 6619 разів
- Контактна інформація:
І в мене будуть пасочки-в суботу;-), а сьогодні - всiм гарної ночі!:)
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1061 раз
- Подякували: 4945 разів
На Страсну П'ятницю Обтяжені, засмучені, невтішні, Прийдіть! Переступіть лишень поріг! Ми всі на цьому світі такі грішні, Прийдіть і поклоніться аж до ніг. Дивіться: о, які болючі рани... Як плаче нині серце і душа. Як сумно, як жалобно нині в храмі Весь світ прийшов оплакати Христа. Не лаврами – колючим терням вкрили. Ясне чоло і золоте Його волосся, І на хресті вмирати залишили, Пробивши наскрізь руки й ноги босі. Струмками крові ллється із розп 'яття. Велика жертва Сина і Отця. За всіх нас, мої сестри, мої браття, За всіх, з початку світу й до кінця.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 2984 рази
- Подякували: 2357 разів
Не , девочки , я - только ручками , что касаемо теста , особенно дрожжевого , я техники не признаю ... Нет , на бисквит миксер использую , конечно , но дрожжевое - исключительно ручками . #blush# #g_haha#
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1061 раз
- Подякували: 4945 разів
умнічка! а я не маю сили вимішувати, та годину, та щоб тісто від рук відставало. От спочатку дрелькою, а потім хвилин 20 руками
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 2984 рази
- Подякували: 2357 разів
Ну ... это кому как удобней , конечно ... Я , видите ли , у бабушки своей училась - она была женщина старой формации , талантливая в этом плане , пироги такие пекла - мечта поэта ... И потом , я тесто как-то руками чувствую - хватит ли муки , достаточно ли вымесила ... миксеру же не расскажешь ... Впрочем , повторяюсь , кому как удобней , дело вкуса .оляля писав:умнічка! а я не маю сили вимішувати, та годину, та щоб тісто від рук відставало. От спочатку дрелькою, а потім хвилин 20 руками
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 789 разів
- Подякували: 1308 разів
Шановні, форумчани, вітаю вас з наступаючим святом !!!! Їду до батьків і не буду мати змоги вас привітати. Бажаю здоров'я вам , вашим родинам, коханим, діткам, батькам, сестрам, братам, дідусям, бабусям. Бажаю всім зустрітися на таке величне свято у колі родини. Не забуваайте про них. Пам'ятайте, що Вони це те все найдорожче що було,є і буде у вашому житті. Не цураймося!!! Признаваймося!!!!!! Щастя Вам , радості , добробуту, достатку , віри, надії на краще і великої любові. Нехай щастить вам у всьому і усюди.#kiss#
Ваша Альона.
Ваша Альона.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 997 разів
- Подякували: 1247 разів
Взаимно, всех с наступающим праздником!!!!!!! #kiss# #kiss# #kiss# #kiss# #kiss# #kiss# Любите и будьте любимы.