БЕСЕДКА_КУРИЛКА (переговорка, совещалка, просто что то обсуждалка!) - 3

Розмови на різні теми
Дашка
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 2944 рази
Подякували: 7631 раз

Повідомлення Дашка »

RYZYK писав:Большое спасибо за ссылочку. Буду с ними воевать. Вначале мне не хотели устанавливать счетчик, а выставляли по 17 кубов в месяц на человека. Один поход в райадминистрацию - и в ЖЭКе сказали : ставьте сами - мы все опломбируем.Так оно и было. 6 лет никаких проблем - трубы полностью пластиковые, не текут, дорисовывать кубы использованной воды неоткуда. А слесаря хотят получать денежки - вот ЖЭК и придумал для них занятие: снимать, а потом ставить счетчики на место.
А вы что собрались нормы ГТО здавать?????#g_haha# блин ...

Agatha
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 571 раз
Подякували: 805 разів

Повідомлення Agatha »

Я не можу поставити собі лічильник на воду: під час ремонту 15років тому поміняли труби на пластикові і змінили розташування ванни. Проект не узгоджували. Тепер прийшли сантехніки ( чи слюсарі) з ЖЕКу і вимагають план змін на труби, кимось-там затверджений. Щоб це все тепер зробити+купити лічильник треба +/- 2000,0 грн. А сума за воду кожен місяць нівроку: 100-120 грн. на 3-х чоловік. У нас будинок старий, ще сталінка, у когось з пенсіонерів обов'язково пару раз на рік прорве трубу. В багатьох квартирах живуть квартиранти, а вода розписується на кількість прописаних ( наприклад власник один, а здав квартиру сім"ї з 3-х чоловік). Напевно потрібно йти в ЖЕК, з кимось домовлятись.

офигевшая
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 10003 рази
Подякували: 5885 разів

Повідомлення офигевшая »

Agatha писав:Я не можу поставити собі лічильник на воду: під час ремонту 15років тому поміняли труби на пластикові і змінили розташування ванни. Проект не узгоджували. Тепер прийшли сантехніки ( чи слюсарі) з ЖЕКу і вимагають план змін на труби, кимось-там затверджений. Щоб це все тепер зробити+купити лічильник треба +/- 2000,0 грн. А сума за воду кожен місяць нівроку: 100-120 грн. на 3-х чоловік. У нас будинок старий, ще сталінка, у когось з пенсіонерів обов'язково пару раз на рік прорве трубу. В багатьох квартирах живуть квартиранти, а вода розписується на кількість прописаних ( наприклад власник один, а здав квартиру сім"ї з 3-х чоловік). Напевно потрібно йти в ЖЕК, з кимось домовлятись.
А у меня все трубы замуровали в стены, стояка нет, есть 2 трубы, выходящие из стены прямо над ванной. Я с ужасом читаю сообщение об обязательной установке счетчиков на воду для всех.........в этом году.

Nataliya 2201
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1164 рази
Подякували: 2681 раз

Повідомлення Nataliya 2201 »

Зображення

Хочу домой!!!!

Дашка
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 2944 рази
Подякували: 7631 раз

Повідомлення Дашка »

Agatha писав:Я не можу поставити собі лічильник на воду: під час ремонту 15років тому поміняли труби на пластикові і змінили розташування ванни. Проект не узгоджували. Тепер прийшли сантехніки ( чи слюсарі) з ЖЕКу і вимагають план змін на труби, кимось-там затверджений. Щоб це все тепер зробити+купити лічильник треба +/- 2000,0 грн. А сума за воду кожен місяць нівроку: 100-120 грн. на 3-х чоловік. У нас будинок старий, ще сталінка, у когось з пенсіонерів обов'язково пару раз на рік прорве трубу. В багатьох квартирах живуть квартиранти, а вода розписується на кількість прописаних ( наприклад власник один, а здав квартиру сім"ї з 3-х чоловік). Напевно потрібно йти в ЖЕК, з кимось домовлятись.
А может вызвать сантехника по обьявлению, с разрешительными документами.Пусть он и ставит, или так нильзя???

Agatha
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Agatha »

Він-то встановить, а ЖЕК не зареєструє лічильник. Треба тільки через ЖЕК.

cometa
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 2642 рази
Подякували: 1922 рази

Повідомлення cometa »

Agatha писав:Він-то встановить, а ЖЕК не зареєструє лічильник. Треба тільки через ЖЕК.
А у нас ЖЭК и не регистрирует счетчики на воду. На холодную воду регистрировал водоканал, а на гарячую- теплосеть.

Agatha
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Agatha »

У мене газова колонка. Може він не реєструє, а узгоджує. Але ЖЕК не обійти.

LyudMila76
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 7078 разів
Подякували: 1729 разів

Повідомлення LyudMila76 »

Ой, я не плачу просто істерика, Декларація про прибуток, і я не адекват, робить нову звітну#wall# , зато в статистиці 8 звітів, три години #g_witch# ,нє ну це нормально скільки можна#aggr#

Nataliya 2201
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1164 рази
Подякували: 2681 раз

Повідомлення Nataliya 2201 »

Даже техника не выдерживает работы с 04-30!!! А у Вас не то что второе, третье дыхание открылось? Пойдите попейте чаек, отвлекитесь. И все получится!
А по поводу статистики... Так она "интересная" не только по формам и содержанию отчетов, а так же и по их приему.#umbr# Я вчера в 13-20 отправила туда отчеты. Так получили они их в 21-42. Вот сейчас сижу и над підприємництвом дрожу - отправила пол часа назад. В ответ тишина.

Відповісти

Повернутись до “Розмови про різне”