Електронний кабінет

Подання звітності в електронному вигляді
Oska1302
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 403 рази
Подякували: 326 разів

Повідомлення Oska1302 »

tempernice писав:Допоможіть, будь ласка, розібратися. Значить, ситуація така, юрособа на ЄП "забула" подати декларації по ЄП за 1 і 2 кв., доходи були. Я спочатку заплатила суму податку за 2 квартали з пенею, потім кинула звіти. На сьогодні, в ЕКПП просто висить переплата по пені. А де штрафи за несвоєчасне подання? Це має бути видно в електронному кабінеті платника податків? Де саме? І які мої дії тепер - дзвонити в податкову, чи краще не наражатися#smile3# Чи чекати повідомлення -рішення (вони приходять зараз?)
я б "не рыпалась". Лучше дождаться ППР и уже по нему оплатить.

Oska1302
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Oska1302 »

Ребекка писав:и как раньше жили без кабинета ;)
Ну мне без кабинета было бы вообще туго: есть новое предприятие, которое никак не может "раскачаться" и не известно "раскачается" ли вообще. Так по нему пользуюсь кабинетом#smile3# . Кстати, возник практический вопрос: надо РК на минус сделать...если в кабинете делать, то покупатель увидит этот РК?

tempernice
УченикУченик
Дякував (ла): 3 рази

Повідомлення tempernice »

А як тепер приходять ППР, звичайним листом? А електронному кабінеті я не побачу сум штрафів, я так розумію?

підрахуй
Просвещенный
Просвещенный
Дякував (ла): 67 разів
Подякували: 48 разів

Повідомлення підрахуй »

tempernice писав:А як тепер приходять ППР, звичайним листом? А електронному кабінеті я не побачу сум штрафів, я так розумію?
в мене була схожа ситуація з ЄСВ, нічого не видно в кабінеті до поки інспектор руцями там щось не зробила і я побачив, але то було тільки після ППР. Вони здебільшого дзвонять й просять зайти до них по акти та ППР.
Рік тому було працював на іншому підприємстві, так там після подання звітів принаймні нарахування по ПДФО та ВЗ відображалось, як "нарахування", у новому вже другий рік (дивлюсь в кабінеті) нічого не показує, тільки зарахування коштів, потім в кінці року списується все і все...)))

Oska1302
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Oska1302 »

підрахуй писав:
tempernice писав:А як тепер приходять ППР, звичайним листом? А електронному кабінеті я не побачу сум штрафів, я так розумію?
в мене була схожа ситуація з ЄСВ, нічого не видно в кабінеті до поки інспектор руцями там щось не зробила і я побачив, але то було тільки після ППР. Вони здебільшого дзвонять й просять зайти до них по акти та ППР.
мне за "просрочку" регистрации НН когда-то звонили тоже чтоб забрала,я попросила почтой отправить...поныла инспектор что марок, конвертов нет, но отправила. Вот когда получила ППР с актом, тогда и оплатила.

підрахуй
Просвещенный
Просвещенный
Дякував (ла): 67 разів
Подякували: 48 разів

Повідомлення підрахуй »

Oska1302 писав:
підрахуй писав:
мне за "просрочку" регистрации НН когда-то звонили тоже чтоб забрала,я попросила почтой отправить...поныла инспектор что марок, конвертов нет, но отправила. Вот когда получила ППР с актом, тогда и оплатила.
так можна якщо ви дійсно буваєте за юрид. адресою, а в більшості випадків інакше...юридична адреса чиясь квартира де нікого не буває. )

FyDD
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 2476 разів
Подякували: 759 разів

Повідомлення FyDD »

ФОП налажал с оплатой ЕСВ
Через 1,5года только в кабинете появились штрафы+пеня
И никакой бюрократии в виде ППР или звонков, вообще

evka
Гений
Гений
Дякував (ла): 115 разів
Подякували: 205 разів

Повідомлення evka »

FyDD писав:ФОП налажал с оплатой ЕСВ
Через 1,5года только в кабинете появились штрафы+пеня
И никакой бюрократии в виде ППР или звонков, вообще
Я в декабре 2017 года получила штраф+пеню за сентябрь 2015 года. Тышком-нышком. Хорошо, что просто решила пред сдачей годовой отчетности посмотреть стан розрахунков с бюджетом. А там недоимка по ЕСВ. И в разделе входящие/исходящие "телега" от гнишников. Без бюрократии тоже. Дебилы, ...(с)

svetabez
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 43 рази
Подякували: 445 разів

Повідомлення svetabez »

Кабинет у меня только не работает?

RYZYK
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 4434 рази
Подякували: 1221 раз

Повідомлення RYZYK »

svetabez писав:Кабинет у меня только не работает?
10 минут назад заходила - все было в порядке. Вышла, а вновь зайти уже не могу - ошибка 503 выскакивает

Відповісти

Повернутись до “Подання звітності в електронному вигляді”