Ага, был тут один "работодатель" #russian#Хельга11 писав:Может,работодатели будут читать форум,поймут,что труд бухгалтера достоин хорошей зарплаты
? РАСЦЕНКИ НА УСЛУГИ БУХГАЛТЕРОВ ✔
10 000, но знаю в Одессе зп повыше на 1000-2000грн.Светлана1963 писав:Прошу оценить и мое нынешнее место работы. Предприятие на общей системе с НДС. Бухгалтер единственный-расходы 200-220 шт/мес, налоговые исходящие 200 шт, входящие 100 шт - проблема с кодами уктзед и с импортностью товара - это головная боль буха, а номенклатура большая. Все бух и кадровые документы, кроме платежек и счетов. Кадры - 5 человек. Из отчетов все более-менее обычное- НДС, ЕСВ, -1-Опт, баланс, 1-ДФ, прибыль. Одесса
У вас зп помощника. И то сейчас помощники 6000-7000грн. Для главбуха такой обьем около 20 000. А можно узнать какой город? А зарплату последние 4 года вообще не повышали. Такой уровень был актуальный при курсе 8 до 2014 года.ирина7213 писав:Бухгалтеру 6000, помощник 3500.Myami писав:А сколько вам платят за такое?ирина7213 писав:Добрый вечер, оцените стоимость услуг, есть помощник.
- ООО на общей системе + НДС, фирме третий месяц . Услуги грузовых автомобилей, экскаваторов, автокранов и.т.д. Транспорт в аренде с экипажем. Договора, калькуляции. Касса, банк, первичка, все отчеты- месячные, квартальные, годовые ,регистрация налогових накладных 20-30 штук реализация, приобретение 10-20 налоговых, кадры, зар. плата 3 чел. ГСМ, зап.части -приобретение и списание. (Путевые, сменные рапорта, отсканировать, отправить почту ,... -помощник)
-Два ФЛП единый налог+НДС Договора, калькуляции. Касса, банк, первичка, все отчеты- месячные, квартальные, годовые ,регистрация налогових накладных до 20 штук реализация, приобретение до 10 налоговых, кадры, зар. плата, больничные у каждого 5-6 рабочих. ГСМ, зап.части -приобретение и списание. РЕС, водоканал, аренда помещений.(Путевые, сменные рапорта, отсканировать, отправить почту ,... -помощник)
- ФЛП на общ. системе табак , алкоголь . Касса, банк, первичка, все отчеты - месячные, квартальные, годовые. Кадры, зар. плата, больничные - 2 рабочих. (Разноска прихода, расхода , РРО внесение товара, контроль остатков, заполнение договоров с поставщиками, наборка на акцизную декларацию - помощник)
- ФЛП 3гр. без НДС торговля пром.товарами, сдача в оренду недвижимости 250 кв. м десять договоров. Касса, банк, первичка, все отчеты - месячные, квартальные, годовые. Кадры, зар. плата, больничные - 2 рабочих. (счета на аренду недвижимости, - помощник)
- ФЛП на 2 группе продуктовый магазин Касса, банк, первичка, все отчеты - месячные, квартальные, годовые. Кадры, зар. плата, больничные - 9 рабочих.( Продажа продуктов для садика (бюджет)- помощник)
Все книги доходов расходов помощник (распечатываем с 1с и пишем)
Ну и разные письма счастья с последующими ответами , блокировки накладных - редко, и так далее.
Работаем в 1С, Медок.
-
- Знаток
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 3 рази
Доброго дня всім! Скільки можна просити за таку роботу: зробити і подати звіти з ЄСВ (по трьом ТОВ до 8 осіб на кожному), по двом ТОВ Дека по ПДВ (видаткових ПН до 50 шт і приходних до 100), а також реєстрація цих ПН до Декларації????
Дякую!!!!
Дякую!!!!
-
- Гений
- Дякував (ла): 158 разів
- Подякували: 56 разів
Доброго всім дня)))) Хочу поділитися розвитком подій дальше. Попросила 8 тис. згодилися, а через декілька днів взяли іншого бухгалтера, на повний день.(Пропонували мені на повний день, відмовилася, невчасно і не вповному обсязі платять з/п) Тепер не знаю,чи радуватися,чи засмучуватися. Але на душі не зовсім добре(((((Давидюк писав:Прошу пораду залу. Веду віддалено будівельну фірму, з червня обороти збільшилися,планують більше 20млн в рік. Вихідних податкових 5-20шт. вхідних 150-200шт.(стількиж прибуткових) в місяць. Працівників 15+ договір цпх 15.Інколи набіраю платіжку,кадри веде директор.Є лікарняні,відпусні, часто звільняються працівники.В офісі буваю раз в місяц. (видаткові скановані присилають по пошті).Платять 5 тис., думаю посити 7-8. Це реально?
- Tasa
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1931 раз
- Подякували: 6619 разів
- Контактна інформація:
Якби не було - радійте ! Толку від такої роботи не буде, а здоров"я угробите...Давидюк писав:Доброго всім дня)))) Хочу поділитися розвитком подій дальше. Попросила 8 тис. згодилися, а через декілька днів взяли іншого бухгалтера, на повний день.(Пропонували мені на повний день, відмовилася, невчасно і не вповному обсязі платять з/п) Тепер не знаю,чи радуватися,чи засмучуватися. Але на душі не зовсім добре(((((Скрытый текст
Давидюк писав:Прошу пораду залу. Веду віддалено будівельну фірму, з червня обороти збільшилися,планують більше 20млн в рік. Вихідних податкових 5-20шт. вхідних 150-200шт.(стількиж прибуткових) в місяць. Працівників 15+ договір цпх 15.Інколи набіраю платіжку,кадри веде директор.Є лікарняні,відпусні, часто звільняються працівники.В офісі буваю раз в місяц. (видаткові скановані присилають по пошті).Платять 5 тис., думаю посити 7-8. Це реально?
Це треба перетерпіть пару-трійку днів - потім стане набааагато легше ))
-
- Гений
Місяць треба все показати новому бух. А дирик на виплату жлобкуватий,(з 2014 тянеться не виплачена з/п, наверно і за ці місяці також не виплатить((((). Думаю,чи зразу кинути,вроді до такаго незвикла, але мене "кинуть" точно)))Tasa писав:Якби не було - радійте ! Толку від такої роботи не буде, а здоров"я угробите...Давидюк писав:Доброго всім дня)))) Хочу поділитися розвитком подій дальше. Попросила 8 тис. згодилися, а через декілька днів взяли іншого бухгалтера, на повний день.(Пропонували мені на повний день, відмовилася, невчасно і не вповному обсязі платять з/п) Тепер не знаю,чи радуватися,чи засмучуватися. Але на душі не зовсім добре(((((Скрытый текст
Давидюк писав:Прошу пораду залу. Веду віддалено будівельну фірму, з червня обороти збільшилися,планують більше 20млн в рік. Вихідних податкових 5-20шт. вхідних 150-200шт.(стількиж прибуткових) в місяць. Працівників 15+ договір цпх 15.Інколи набіраю платіжку,кадри веде директор.Є лікарняні,відпусні, часто звільняються працівники.В офісі буваю раз в місяц. (видаткові скановані присилають по пошті).Платять 5 тис., думаю посити 7-8. Це реально?
- Ребекка
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 7198 разів
- Подякували: 2402 рази
тим більше не треда шкодувати за такою роботою, а радіти, що здихалися. Я б передала на флешці базу 1С і медка і Adios amigos. или "утром деньги - вечером стулья"Давидюк писав:Місяць треба все показати новому бух. А дирик на виплату жлобкуватий,(з 2014 тянеться не виплачена з/п, наверно і за ці місяці також не виплатить((((). Думаю,чи зразу кинути,вроді до такаго незвикла, але мене "кинуть" точно)))Tasa писав:Якби не було - радійте ! Толку від такої роботи не буде, а здоров"я угробите...Давидюк писав:Доброго всім дня)))) Хочу поділитися розвитком подій дальше. Попросила 8 тис. згодилися, а через декілька днів взяли іншого бухгалтера, на повний день.(Пропонували мені на повний день, відмовилася, невчасно і не вповному обсязі платять з/п) Тепер не знаю,чи радуватися,чи засмучуватися. Але на душі не зовсім добре(((((Скрытый текст
- Tasa
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1931 раз
- Подякували: 6619 разів
- Контактна інформація:
Місяць треба все показати новому бух. А дирик на виплату жлобкуватий,(з 2014 тянеться не виплачена з/п, наверно і за ці місяці також не виплатить((((). Думаю,чи зразу кинути,вроді до такаго незвикла, але мене "кинуть" точно)))[/quote]Давидюк писав:Скрытый текст
Tasa писав:Якби не було - радійте ! Толку від такої роботи не буде, а здоров"я угробите...Давидюк писав:Доброго всім дня)))) Хочу поділитися розвитком подій дальше. Попросила 8 тис. згодилися, а через декілька днів взяли іншого бухгалтера, на повний день.(Пропонували мені на повний день, відмовилася, невчасно і не вповному обсязі платять з/п) Тепер не знаю,чи радуватися,чи засмучуватися. Але на душі не зовсім добре(((((Скрытый текст
Ого... Якщо такі справи - то наберіться сміливості (потренуйтесь перед зеркалом) і прямо йому все озвучте... Спочатку щоб розрахувався з боргами за минулі періоди - як мінімум...
Ви не зобов"язані місяць все показувати новому бухгалтеру, директор ваш - дуже "хитро зроблений", таких треба ставити на місце...
-
- Гений
Ого... Якщо такі справи - то наберіться сміливості (потренуйтесь перед зеркалом) і прямо йому все озвучте... Спочатку щоб розрахувався з боргами за минулі періоди - як мінімум...Tasa писав:Місяць треба все показати новому бух. А дирик на виплату жлобкуватий,(з 2014 тянеться не виплачена з/п, наверно і за ці місяці також не виплатить((((). Думаю,чи зразу кинути,вроді до такаго незвикла, але мене "кинуть" точно)))Давидюк писав:Скрытый текст
Tasa писав: Якби не було - радійте ! Толку від такої роботи не буде, а здоров"я угробите...
Ви не зобов"язані місяць все показувати новому бухгалтеру, директор ваш - дуже "хитро зроблений", таких треба ставити на місце...[/quote] Дякую за підтримку, так і наміренна себе вести, але впевнена що залишуся з 0. І щей скажуть,що некоретно себе повела(офіційно не влаштована, веду їх з 2010р.) За липень тяне нарошно з виплатою.