? РАСЦЕНКИ НА УСЛУГИ БУХГАЛТЕРОВ ✔

Пошта взаємодопомоги, посилання на ресурси і т.д.
Tasa
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1931 раз
Подякували: 6619 разів
Контактна інформація:

Повідомлення Tasa »

Давидюк писав:Дякую за підтримку, так і наміренна себе вести, але впевнена що залишуся з 0. І щей скажуть,що некоретно себе повела(офіційно не влаштована, веду їх з 2010р.) За липень тяне нарошно з виплатою.
Викиньте ці думки з голови !!! Ви праві - і вас не має турбувати, що вони там скажуть, тим більше при такому розкладі.
Ви нічим їм не зобов"язані - і це має бути головним, крапка!

Давидюк
Гений
Гений
Дякував (ла): 158 разів
Подякували: 56 разів

Повідомлення Давидюк »

Tasa писав:
Давидюк писав:Дякую за підтримку, так і наміренна себе вести, але впевнена що залишуся з 0. І щей скажуть,що некоретно себе повела(офіційно не влаштована, веду їх з 2010р.) За липень тяне нарошно з виплатою.
Викиньте ці думки з голови !!! Ви праві - і вас не має турбувати, що вони там скажуть, тим більше при такому розкладі.
Не сплю вже 4 ніч)))

Симпа
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1948 разів
Подякували: 570 разів

Повідомлення Симпа »

Давидюк писав:
Tasa писав:
Не сплю вже 4 ніч)))
Пожалуйста, успокойтесь.Подумайте о себе и том, что Вы очень нужны свои близким и родным. И действительно, заставте рассплатиться за долги перед Вами.Удачи Вам и терпения,выдержки.Цените себя.Вы - бесценны.

Давидюк
Гений
Гений

Повідомлення Давидюк »

Симпа писав:
Давидюк писав:
Tasa писав: Викиньте ці думки з голови !!! Ви праві - і вас не має турбувати, що вони там скажуть, тим більше при такому розкладі.
Не сплю вже 4 ніч)))
Пожалуйста, успокойтесь.Подумайте о себе и том, что Вы очень нужны свои близким и родным. И действительно, заставте рассплатиться за долги перед Вами.Удачи Вам и терпения,выдержки.Цените себя.Вы - бесценны.
Всім дякую за підтримку)

marina11
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 621 раз
Подякували: 1519 разів

Повідомлення marina11 »

Давидюк писав:
Tasa писав:
Не сплю вже 4 ніч)))
Було б через що (кого)... Якщо хочете "зберегти обличчя" особисто для себе - відпрацюйте законні 14 днів і попрощайтеся. Ви неоформлені, з Вас навіть цього вимагати не мають права. А у такого роботодавця, навіть якщо Ви абсолютно все робитимете правильно і виконаєте в се, що від Вас вимагатимуть - знайдуть мільйон нових претензій і Ви все рівно будете погана і поводитиметеся некоректно.

Давидюк
Гений
Гений

Повідомлення Давидюк »

Ребекка писав:
Давидюк писав:
Tasa писав: Якби не було - радійте ! Толку від такої роботи не буде, а здоров"я угробите...
Це треба перетерпіть пару-трійку днів - потім стане набааагато легше ))
Місяць треба все показати новому бух. А дирик на виплату жлобкуватий,(з 2014 тянеться не виплачена з/п, наверно і за ці місяці також не виплатить((((). Думаю,чи зразу кинути,вроді до такаго незвикла, але мене "кинуть" точно)))
тим більше не треда шкодувати за такою роботою, а радіти, що здихалися. Я б передала на флешці базу 1С і медка і Adios amigos. или "утром деньги - вечером стулья"
База у них на комп., я захожу віддалено.

@lenka
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 9 разів

Повідомлення @lenka »

Давидюк писав:
Ребекка писав:
Давидюк писав: Місяць треба все показати новому бух. А дирик на виплату жлобкуватий,(з 2014 тянеться не виплачена з/п, наверно і за ці місяці також не виплатить((((). Думаю,чи зразу кинути,вроді до такаго незвикла, але мене "кинуть" точно)))
тим більше не треда шкодувати за такою роботою, а радіти, що здихалися. Я б передала на флешці базу 1С і медка і Adios amigos. или "утром деньги - вечером стулья"
База у них на комп., я захожу віддалено.
Месяц показывать? Это в честь чего это? Взяли бухгалтера - отдали все дела и все, тем более Вы не оформлены у них. Вообще можно встать и уйти спокойно, денег все равно не даст.

Aaniska
Просвещенный
Просвещенный
Дякував (ла): 441 раз
Подякували: 129 разів

Повідомлення Aaniska »

подтверждаю! я последние 3 места работы принимала предприятие без передачи. Точнее это было или встреча в течении полчаса или около 5 небольших телефонных звонков и дальше сама... уходила так же)))

Myami
Гений
Гений
Подякували: 304 рази

Повідомлення Myami »

Давидюк писав:
Tasa писав:
Давидюк писав:
Скрытый текст
Місяць треба все показати новому бух. А дирик на виплату жлобкуватий,(з 2014 тянеться не виплачена з/п, наверно і за ці місяці також не виплатить((((). Думаю,чи зразу кинути,вроді до такаго незвикла, але мене "кинуть" точно)))
Ого... Якщо такі справи - то наберіться сміливості (потренуйтесь перед зеркалом) і прямо йому все озвучте... Спочатку щоб розрахувався з боргами за минулі періоди - як мінімум...
Ви не зобов"язані місяць все показувати новому бухгалтеру, директор ваш - дуже "хитро зроблений", таких треба ставити на місце...
Дякую за підтримку, так і наміренна себе вести, але впевнена що залишуся з 0. І щей скажуть,що некоретно себе повела(офіційно не влаштована, веду їх з 2010р.) За липень тяне нарошно з виплатою.[/quote]
Судя по вашим словам дирик у вас полное г.... Поступите с ними также, вы не оформлены, просто развернитесь и уйдите, молча, без слов. Только, если вы на 100% уверены что он кинет.

Давидюк
Гений
Гений

Повідомлення Давидюк »

Myami писав:
Давидюк писав:
Tasa писав: Місяць треба все показати новому бух. А дирик на виплату жлобкуватий,(з 2014 тянеться не виплачена з/п, наверно і за ці місяці також не виплатить((((). Думаю,чи зразу кинути,вроді до такаго незвикла, але мене "кинуть" точно)))
Ого... Якщо такі справи - то наберіться сміливості (потренуйтесь перед зеркалом) і прямо йому все озвучте... Спочатку щоб розрахувався з боргами за минулі періоди - як мінімум...
Ви не зобов"язані місяць все показувати новому бухгалтеру, директор ваш - дуже "хитро зроблений", таких треба ставити на місце...
Дякую за підтримку, так і наміренна себе вести, але впевнена що залишуся з 0. І щей скажуть,що некоретно себе повела(офіційно не влаштована, веду їх з 2010р.) За липень тяне нарошно з виплатою.
Судя по вашим словам дирик у вас полное г.... Поступите с ними также, вы не оформлены, просто развернитесь и уйдите, молча, без слов. Только, если вы на 100% уверены что он кинет.[/quote] Ціна питання-50шт)))))

Відповісти

Повернутись до “Бухгалтер для Бухгалтера”