Дякую) бо в податкову ніяк не додзвонюсяArfa писав: ↑15 червня 2022, 13:33Да, в этой строке действительно показана сумма перевищення или так называемый лимит 2. За счет этой суммы Вы можете регистрировать только НН, которые Вы не зарег. в предыдущих месяцах, при условии, что 1) в разделе 1 декларации Вы отразили НО по этим незарегистрированным НН, 2) в табл. 1.1. додатка 1 Вы отразили эти незарег. НН.Tanyuha999 писав: ↑15 червня 2022, 10:32Я новачок в ПДВ ( Підкажіть, Запит J1304001 рядок Сума податку обрахована ... Показує суму Перевищення, на яку я можу зареєструвати ПН ?
Текущие НН (а не пропущенные в предыдущие месяцы), Вы можете регистр. только за счет общего лимита. Запит по форме J/F1301206, в ответ на который приходит Витяг по форме J/F1401206 (самая верхняя строка без номера).
Реєстрація податкових накладних в ЄРПН (частина 3️⃣)
-
Tanyuha999
- Знаток
- Дякував (ла): 7 разів
- Подякували: 2 рази
-
Наталі1980
- Знаток
Т.е. за апрель мне нужно будет подать декларацию с додатком 1, потом у меня появиться лимит 2, и только потом я смогу зарегить налоговые? А потом сдать уточненку?
-
Tanyuha999
- Знаток
Привіт всім. Таке питання: 2го реєстраційного ліміту по запиту J1304001 недостатньо для реєстрації ПН за березень. За цей період також не сплачено задекларовані ПЗ. Основний ліміт мінусовий. Якщо зараз сплатити зобов'язання, вони якимось чином вплинуть на 2ий реєстраційний ліміт? Відгукніться, будь ласка, хто з цим стикався.
-
Capitoshechka
- Высший разум

- Дякував (ла): 74 рази
- Подякували: 570 разів
Я думаю, що та ситуація, яку я зараз опишу, непоодинока. І багато хто з нею зіткнувся. Тільки от цікаво - як з неї виплутатися?
Отже...
Жило-було собі ТОВ "РОГА ТА КОПИТА". Здавало звіти, реєструвало ПН (до 24.02). А потім БАЦ... всі знають що сталося з реєстрацією ПН. Йшли дні і настав день "Х", коли у ТОВ закінчилися ключі (04.05). Зробили нові. Пройшов ще деякий час і АЛІЛУЙА!!! - нарешті можна реєструвати ПН!!! Але не так сталося, як гадалося. Новими ключами, які були активовані після 04.05 неможливо зареєструвати ПН, виписані в лютому-квітні, оскільки на дату виписки ПН ці сертифікати не були актуальні.
І шо робити тепер?
І ще цікавий момент - в квітні главбух звільнився, а в травні керівник змінився
Але, навіть якщо прибрати останній момент (зміну підписантів), ситуація все одно досить цікава. Як новими ключами зареєструвати ПН за минулі періоди? Адже те, що реєстрація не була зроблена вчасно - не є виною підприємства в даному випадку
Отже...
Жило-було собі ТОВ "РОГА ТА КОПИТА". Здавало звіти, реєструвало ПН (до 24.02). А потім БАЦ... всі знають що сталося з реєстрацією ПН. Йшли дні і настав день "Х", коли у ТОВ закінчилися ключі (04.05). Зробили нові. Пройшов ще деякий час і АЛІЛУЙА!!! - нарешті можна реєструвати ПН!!! Але не так сталося, як гадалося. Новими ключами, які були активовані після 04.05 неможливо зареєструвати ПН, виписані в лютому-квітні, оскільки на дату виписки ПН ці сертифікати не були актуальні.
І шо робити тепер?
Але, навіть якщо прибрати останній момент (зміну підписантів), ситуація все одно досить цікава. Як новими ключами зареєструвати ПН за минулі періоди? Адже те, що реєстрація не була зроблена вчасно - не є виною підприємства в даному випадку
Ви, байстрюки катів осатанілих,
Не забувайте, виродки, ніде:
Народ мій є! В його волячих жилах
Козацька кров клекоче і гуде!
Не забувайте, виродки, ніде:
Народ мій є! В його волячих жилах
Козацька кров клекоче і гуде!
-
Asia Svetlova
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 835 разів
- Подякували: 697 разів
Так, 2-й ліміт збільшитьсяTanyuha999 писав: ↑16 червня 2022, 06:25Привіт всім. Таке питання: 2го реєстраційного ліміту по запиту J1304001 недостатньо для реєстрації ПН за березень. За цей період також не сплачено задекларовані ПЗ. Основний ліміт мінусовий. Якщо зараз сплатити зобов'язання, вони якимось чином вплинуть на 2ий реєстраційний ліміт? Відгукніться, будь ласка, хто з цим стикався.
Податки-це зло, неохідне, але все-таки зло, і чим менше їх у нас, тим краще. У. Черчилль 1907р
-
Аnetti
- Мастер

- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 12 разів
Доброго дня. Підкажіть по реєстраційному ліміту ДПС
Загальна сума податку за виданими платником податковими накладними, зареєстрованими в Єдиному реєстрі податкових накладних та розрахунками коригування до таких податкових накладних, зареєстрованими в Єдиному реєстрі податкових накладних
Реєстраційний ліміт ДПС
За даними користувача 24,07
В мене є ПН лютого (по ПЗ) де незрозуміло зареєстровані вони чи ні (на суму ПДВ 24,07 грн).
Тому що пише зареєстровано в ЄРНП, а в квитанції пише документ не може бути прийнятий.
Я їх показувала в додатку 1.1. На момент подання деклар-ії "очікується доставка".
Я так розумію що їх треба все ж таки зареєструвати?
Загальна сума податку за виданими платником податковими накладними, зареєстрованими в Єдиному реєстрі податкових накладних та розрахунками коригування до таких податкових накладних, зареєстрованими в Єдиному реєстрі податкових накладних
Реєстраційний ліміт ДПС
В мене є ПН лютого (по ПЗ) де незрозуміло зареєстровані вони чи ні (на суму ПДВ 24,07 грн).
Тому що пише зареєстровано в ЄРНП, а в квитанції пише документ не може бути прийнятий.
Я їх показувала в додатку 1.1. На момент подання деклар-ії "очікується доставка".
-
Tanyuha999
- Знаток
Подивіться в реєстрі операцій як відображається ця ПН. Якщо спочатку було +24,07, а потім знялася ця сума зі знаком "-", то кидайте знову на реєстрацію. І за новою формою.Аnetti писав: ↑16 червня 2022, 07:15Доброго дня. Підкажіть по реєстраційному ліміту ДПС
Реєстраційний ліміт ДПС
-
Аnetti
- Мастер

- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 12 разів
А де цей реєстр операцій можна глянути? В мене програма МЕДОК.Tanyuha999 писав: ↑16 червня 2022, 07:21Подивіться в реєстрі операцій як відображається ця ПН. Якщо спочатку було +24,07, а потім знялася ця сума зі знаком "-", то кидайте знову на реєстрацію. І за новою формою.Аnetti писав: ↑16 червня 2022, 07:15Доброго дня. Підкажіть по реєстраційному ліміту ДПС
Реєстраційний ліміт ДПС
Зараз показує в мене +24,07.
-
KIA
- Мудрец

- Дякував (ла): 476 разів
- Подякували: 54 рази
У меня ситуация немного проще - не менялся ни директор, ни бухгалтер. просто 07.03. поменялись ключи. Тоже переживала, как буду регистрировать февраль и начало марта, но все зарегистрировалось. Видимо у Вас все-таки причина в смене директора и бухгалтераCapitoshechka писав: ↑16 червня 2022, 06:36Я думаю, що та ситуація, яку я зараз опишу, непоодинока. І багато хто з нею зіткнувся. Тільки от цікаво - як з неї виплутатися?
Отже...
І шо робити тепер?
- Андрій61
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 348 разів
- Подякували: 900 разів
1. - Не правильно - МОЖНО! Главное что ПОДПИСАНТЫ НЕ МЕНЯЛИСЬ!Capitoshechka писав: ↑16 червня 2022, 06:36Я думаю, що та ситуація, яку я зараз опишу, непоодинока. І багато хто з нею зіткнувся. Тільки от цікаво - як з неї виплутатися?
Отже...
І шо робити тепер?
2. - А вот тут вся собака и порылась.. Подписанты ПОМЕНЯЛИСЬ. И теперь выход один - ПЕРЕДЕЛЫВАТЬ ВСЕ НН с 24.02 на дату 04.05.с новым директором.
There are no "state money", there are only taxpayer money.
Margaret Thatcher.
Не буває ніяких "державних грошей", бувають лиш гроші платників податків.
Маргарет Тетчер.
Margaret Thatcher.
Не буває ніяких "державних грошей", бувають лиш гроші платників податків.
Маргарет Тетчер.