Рецепт пельмені з сьомги
Тісто звичайне, я беру один стакан води+ трохи солі (якщо не пісне то беру кефір+1 яйце)
Начинка:
300гр сьомги(сіжозаморожена)
1 цибулина величенька
В комбайні змолола+ сіль+ сік лимона+ перчик мелений по смаку. А потім ліпете хто як уміє. Варите пару хвилин. Мені смачно. Я думаю були б не погані зі щукою, судаком
Веселые рецепты.
-
- Светоч Мысли
- Повідомлень: 2373
- З нами з: 30 вересня 2011, 01:43
- Дякував (ла): 7078 разів
- Подякували: 1728 разів
-
- Светоч Мысли
- Повідомлень: 2373
- З нами з: 30 вересня 2011, 01:43
- Дякував (ла): 7078 разів
- Подякували: 1728 разів
Котлети рибні з грибною начинкою тушковані з овочами:
Брала морський язик 1шт+ 2шт нототенії+ цибулина(змолола)+ сік лимона+спеції
Рис 100гр.зварила
Розмішати фарш з рисом. Потім піджарила шампіньйони з цибулею, підсолила
Зворфувала котлети , грибну начинку положила всередину. Пожарила котлети. Потім пожарила цибулину величеньу і морквину також величеньку, не пережарить, добавила томатної пасти розведною з кип'яченою водою посолила, трохи цукру, заливки я люблю щоб було багато.
В деку виложила котлети залила заливкою положила 2 листочки лаврового листа пару горошин гіркого і духмяного перцю, в духовку на 30-40хв. Дивлячись хто як любить.
Брала морський язик 1шт+ 2шт нототенії+ цибулина(змолола)+ сік лимона+спеції
Рис 100гр.зварила
Розмішати фарш з рисом. Потім піджарила шампіньйони з цибулею, підсолила
Зворфувала котлети , грибну начинку положила всередину. Пожарила котлети. Потім пожарила цибулину величеньу і морквину також величеньку, не пережарить, добавила томатної пасти розведною з кип'яченою водою посолила, трохи цукру, заливки я люблю щоб було багато.
В деку виложила котлети залила заливкою положила 2 листочки лаврового листа пару горошин гіркого і духмяного перцю, в духовку на 30-40хв. Дивлячись хто як любить.
-
- Высший разум
- Повідомлень: 807
- З нами з: 14 серпня 2012, 05:25
- Дякував (ла): 3019 разів
- Подякували: 1572 рази
LyudMila76 писав:Котлети рибні з грибною начинкою тушковані з овочами:
А якщо без начинки, чи можна щось інше
-
- Светоч Мысли
- Повідомлень: 2304
- З нами з: 23 листопада 2010, 03:40
- Дякував (ла): 13964 рази
- Подякували: 2289 разів
Можно мне кажется и яйцо с луком в начинку, можно и без начинки. Но с грибочками всё-таки вкуснее должно бытьРижик писав:LyudMila76 писав:Котлети рибні з грибною начинкою тушковані з овочами:
А якщо без начинки, чи можна щось інше
-
- Светоч Мысли
- Повідомлень: 1866
- З нами з: 10 жовтня 2012, 06:10
- Дякував (ла): 1178 разів
- Подякували: 1391 раз
Упрощенный вариант рыбных котлеток. Делала в лихие 90-е:
1 стакан риса отварить (не рассыпчато) + банка любой рыбы в масле (со всей жидкостью) + порезанный, обжаренный лук + 1 яйцо
посолить, поперчить, сформировать котлетки (небольшие), в сухари и обжарить.
1 стакан риса отварить (не рассыпчато) + банка любой рыбы в масле (со всей жидкостью) + порезанный, обжаренный лук + 1 яйцо
посолить, поперчить, сформировать котлетки (небольшие), в сухари и обжарить.
-
- Светоч Мысли
- Повідомлень: 2439
- З нами з: 17 січня 2010, 05:54
- Дякував (ла): 224 рази
- Подякували: 1085 разів
Коли в лихі 90ті народ готував хто що міг, і на питання "Як ви ще робили? Дайте рецепт" відповідь була одна "Якщо я скажу з чого я це робила ви цього їсти не будете"
А ці котлетки і справді смачні, самі такі готували#rolf# #rolf#
А ці котлетки і справді смачні, самі такі готували#rolf# #rolf#
-
- Светоч Мысли
- Повідомлень: 1866
- З нами з: 10 жовтня 2012, 06:10
- Дякував (ла): 1178 разів
- Подякували: 1391 раз
Что правда, то правда. Но выкладывать рецепт котлет из вареной колбасы я не буду.IN_NOCHKA писав:Коли в лихі 90ті народ готував хто що міг, і на питання "Як ви ще робили? Дайте рецепт" відповідь була одна "Якщо я скажу з чого я це робила ви цього їсти не будете"
#rolf# #rolf#
А еще вспомнились всякие - разные блюда из соевых полуфабрикатов.
Меня понесло: а лук - перо перезревший, когда он уже толстенький, обжаривала на масле, получалось как грибочки
-
- Светоч Мысли
- Повідомлень: 1288
- З нами з: 11 серпня 2011, 05:54
- Дякував (ла): 1275 разів
- Подякували: 1787 разів
Я делала котлеты из вареной колбасы, ниче, ели и за ушами лящало!!!fishka+ писав:Что правда, то правда. Но выкладывать рецепт котлет из вареной колбасы я не буду.IN_NOCHKA писав:Коли в лихі 90ті народ готував хто що міг, і на питання "Як ви ще робили? Дайте рецепт" відповідь була одна "Якщо я скажу з чого я це робила ви цього їсти не будете"
#rolf# #rolf#
А еще вспомнились всякие - разные блюда из соевых полуфабрикатов.
Меня понесло: а лук - перо перезревший, когда он уже толстенький, обжаривала на масле, получалось как грибочки
-
- Светоч Мысли
- Повідомлень: 4773
- З нами з: 19 квітня 2011, 05:55
- Дякував (ла): 876 разів
- Подякували: 3172 рази
Как страшный сон вспоминаю то время...#impossibl Люди делали жаркое из вареной колбасы...Тушили ее с луком и картошкой...#swoon#fishka+ писав:Что правда, то правда. Но выкладывать рецепт котлет из вареной колбасы я не буду.IN_NOCHKA писав:Коли в лихі 90ті народ готував хто що міг, і на питання "Як ви ще робили? Дайте рецепт" відповідь була одна "Якщо я скажу з чого я це робила ви цього їсти не будете"
#rolf# #rolf#
А еще вспомнились всякие - разные блюда из соевых полуфабрикатов.
Меня понесло: а лук - перо перезревший, когда он уже толстенький, обжаривала на масле, получалось как грибочки
-
- Акула НКУ
- Повідомлень: 7904
- З нами з: 03 листопада 2011, 03:49
- Дякував (ла): 2170 разів
- Подякували: 4361 раз
Так то ж была КОЛБАСА!!!
Пол нынешней з/платы отдала бы за то, чтобы вспомнить вкус "застойной" колбасы и сосисок....#sigh#
Пол нынешней з/платы отдала бы за то, чтобы вспомнить вкус "застойной" колбасы и сосисок....#sigh#