ar4ik писав: пол-Украины подвязано на документообороте Медка- это типа мелочи, сети крупные прям в договоре прописывали- и что теперь? Всем всё- по цимбалах? Просто копии нельзя было снять??? Прям так срочно вылучать? Вот это и есть отношение всех этих структур к тем, за чей счёт они живут.
Ви не зрозуміли суті того, що відбулося (хоча я про це писав у великому пості трохи вище). У самому Медку та його серверах налаштовано цілий канал передачі даних та управління комп'ютерами користувачів. І цей канал буде працювати, поки працюють сервери Медка. Отже, єдиний варіант зупинити масовий несанкційований доступ - припинити діяльність їхніх серверів, принаймні поки серверне ПЗ не буде переписане із дотриманням правил безпеки. Усі ці "структури" насправді зробили вам велику послугу.
Люлик писав:я, наверное, ландыш, но не пойму зачем новые ключи, или ключи "Украины" принадлежали медку?
АЦСК "Україна" заснований власниками Медка. Це їхні "рідні" ключі.
Не знаю про доцільність вилучення серверів самого АЦСК, але оскільки їх налаштовували ті самі програмісти, то така дія досить виправдана.
ar4ik писав:ЛюдмилаВас писав:А у вас антивирусник не нашел угрозы и не удалили Медок? Или как Вы работаете?
нет, всё работает. Антивирусник не буду называть, низзя сейчас такое вслух произносить((((((((((
Просто наразі ще не всі антивіруси у курсі нашої ситуації. Я так розумію, бекдор (вірус) у Медку з'явився давно, але вони змогли якимось чином переконати розробників антивірусів, що це - така легітимна фішка програми....
koziar.ta писав:Доброе утро"""!!!если оно доброе!!!
утром не могу войти в меедок:
system.nuiireference в экземпляре обьекта не задана ссылка
кто нибудь сталкивался с этой проблемой???
Багато хто.
Ваш антивірус нарешті знайшов загрозу у файлах Медка та нейтралізував її. Тепер Медок працювати не буде, поки його розробники не "вичищать" усі вірусні модулі з програми.