Отчет по ЕСВ (часть-2)
Підкажіть будь-ласка. Новостворене підприємство, директор приступив до виконання обов'язків по сумісництву з 01.12.2014 року, діяльності до 21.12.2015 року на підприємстві не проводилося, відповідно не нараховували і з/п. З 21.12.2015р. розпочалася діяльнісь і нарахували за 9 днів з/п. Яку тепер дату прийняття на роботу потрібно поставити у Звіті по ЄСВ та 1ДФ. Повідомлення про прийнятого працівника у 2014 не подавали, так як тоді не потрібно було, і ніяких звітів не здавали по з/п
- Popen
- Гигант Мысли
- Дякував (ла): 2116 разів
- Подякували: 10410 разів
Может быть ещё надо проделать аналогичное и с ПФУ? Это можно сделать с помощью "картка приэднання"...Tanya2015 писав: Подскажите, почему и как быть? Спасибо.
А у меня в СОНАТе нет такой карточки, я смотрела..Popen писав:Может быть ещё надо проделать аналогичное и с ПФУ? Это можно сделать с помощью "картка приэднання"...Tanya2015 писав: Подскажите, почему и как быть? Спасибо.
Я вот думаю, может просто должно пройти время немного, подождать? Просто переживаю, срок ограничен...
Я когда эл. подпись сделала в налоговой, сертификат на сайте появился только через часов пять примерно.
- Popen
- Гигант Мысли
- Дякував (ла): 2116 разів
- Подякували: 10410 разів
Меню-Створыты-едыный внесок-договоры-KVDATanya2015 писав:А у меня в СОНАТе нет такой карточки, я смотрела..
Я вот думаю, может просто должно пройти время немного, подождать? Просто переживаю, срок ограничен...
Я когда эл. подпись сделала в налоговой, сертификат на сайте появился только через часов пять примерно.
Отправила, вот что пришло:Popen писав:Меню-Створыты-едыный внесок-договоры-KVDATanya2015 писав:А у меня в СОНАТе нет такой карточки, я смотрела..
Виникла помилка при перевірці підписів, накладених на електронний документ.
В центрі обробки електронних звітів не знайдено сертифікат для ЄДРПОУ «2.........5», серійний № «3..............0», виданий «М.......... В............. О..................».
Надішліть Картку приєднання до договору, завірену коректним набором підписів, до центру обробки електронних звітів Державної фіскальної служби України.
Пишет то же самое, что и в СОТЕ...
А скажите пожалуйста, завтра же последний день сдачи ЕСВ? Или в среду? Могу я отнести отчеты вручную и выгрузить на флешку файл из СОНАТЫ?
Підкажіть будь-ласка. Новостворене підприємство, директор приступив до виконання обов'язків по сумісництву з 01.12.2014 року, діяльності до 21.12.2015 року на підприємстві не проводилося, відповідно не нараховували і з/п. З 21.12.2015р. розпочалася діяльнісь і нарахували за 9 днів з/п. Яку тепер дату прийняття на роботу потрібно поставити у Звіті по ЄСВ та 1ДФ. Повідомлення про прийнятого працівника у 2014 не подавали, так як тоді не потрібно було, і ніяких звітів не здавали по з/п
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 475 разів
- Подякували: 70 разів
підскажіть будь-ласка як у звіті з єсв заповнити
працівниця була у відпустці (перехідна) у листопаді-грудні, у звіті за листопад я це все показала
зараз заповнюю звіт за грудень в мене по ній вибиває помилку, що потрібно донарахувати єсв до мін зарплати...,
але ж я у листопаді за грудень заповнила її й якщо додати ту суму відпустки за грудень+зарплата за грудень, то вийде більше мін з/плати
що треба зробити щоб не вибивало цю помилку?
працівниця була у відпустці (перехідна) у листопаді-грудні, у звіті за листопад я це все показала
зараз заповнюю звіт за грудень в мене по ній вибиває помилку, що потрібно донарахувати єсв до мін зарплати...,
але ж я у листопаді за грудень заповнила її й якщо додати ту суму відпустки за грудень+зарплата за грудень, то вийде більше мін з/плати
що треба зробити щоб не вибивало цю помилку?
Підприємство зареєстроване у вересні 2015 р. Діяльності до грудня не було, зарплата не нараховувалася та не виплачувалася. Директор підприємства, він же засновник, є єдиним працівником. Звітність із ЄСВ за вересень-листопад не подавали. В грудні розпочалася діяльність, йому нарахована зарплата. Як бути з таблицею 5 звітності з ЄСВ? Як показати, що директор був прийнятий на роботу у вересні за сумісництвом?