Levenya писав:Девочки, а можно я немного поплачусь таки? Уже полгода как разбежалась с молодым человеком, а душа все ноет! И вроде весна, радоваться жизни нужно... А вот до сих пор не прошло. Ни боль, ни разочарование, ни даже шок #g_crazy#
Боль никогда не уходит, а только затихает и со временем просто иногда даёт о себе знать.Сдесь рецепта единого нет, каждый находит своё.
Должна как-то уйти! Ведь прощают люди... И когда прощают, боль проходит! А я видно до сих пор простить не могу... И такое чувство будто застряла в прошлом. Не живу дальше. Заикаться о внутренних переживаниях друзьям не хочется, во-первых, у них свои проблемы, во-вторых, они как на глупую посмотрят - за такое количество времени и успокоиться можно было бы... А вот не получается #g_cray2#
Он мне даже снится постоянно! Ни стыда, ни совести у человека!)) Хоть бы во сне пожалел...)))
Дозволю і собі втикнутися:Я пережила два розлучення своїх батьків: вперше тато пішов з сім"ї, коли вииявилося, що ммоя новонароджена сестра невиліковно хвора, мені було 8. Потім повернувся, мама прийняла його. Було різне, пив тато страшенно, і реанімації і лікарні і дспансери, все це я пройшла, маму шкодувала, воан після сестри просто не могла заставити себе ходити по лікарнях. Вилікували. І тато вирішив, що не пасуємо ми йому. Мені було 28. Сказати що мама була зламана - не сказати нічого. Вона більше не могла ні про що говорити. Спочатку я просто слухала, але з часом зрозуміла: мама ітльки роз"ятрює свою рану. І я тоді сказала: Хватить! про це не хочу чути! Ми посварилися, мама сказала,що я безсердечна. Мені було неймовірно важко, аел я зціпила зуби. Почала мамі скуповувати книжки Донцової, відправила до перукаря, одягла її. Через два місяці мама попросила у мене пробюачення: я не права, не можна копирсатися в старому, життя треба жити вже, а не витрачати його невідомо на що. Про тата ми вже якщо і говоримо, то це скоріше розмова двох старих подруг, про колишнього, давнього давнього, уже без болі. Йому зараз добре в іншій сім"ї, і хай так буде далі! Не люблю давати порад, але скажу: постарайтесь переключитися,1.Він не один.2.Жоден чоловік у світі не вартий наших сліз.
Може і не втему, але згадалося, може це Вам підніме настрій: Хочу мужика: красивого, високого, умного, багатого, спортиного, щедрого..... ХОТЯ БИ УВИДЕТЬ!!!!!
офигевшая писав:Блинннннн.... С этим ДР все пропустила!!!!!
Может и опоздала...
Levenya!!!! Есть психологический прием - поставить мысленно стену. Вот обидно.., но тут стена, а за стеной еле слышна обида.... И так во всем.
К сожелению ничего не бывает без труда - ни сдачи отчетности, ни вытягивания себя из депрессивного состояния. Каждый день - только собралась повспоминать, а пока постоишь стену, пока обиду туда вытолкаешь - устала, сил нет...причем ни на что!!!
Королеву в пальто не видели? Как там?
З днем народження! Щоб щастя додавалося, горе віднімалося, радість множилася, а кохання було розділеним!
Оляля, Вечірка, дякую. Величезне спасибі! За те, що знайшли час і бажання допомогти та підтримати! Я вдячна вам за відвертість та людяність. Вдячна за поради і те, що не даєте розкиснути. За те, що не жалієте, а вірите у те, що я зможу це пережити. Любі жінки, ми такі прекрасні і дивні створіння!!!#g_dance# І сильні, і мужні, і жіночні, й ніжні, й ласкаві, але й стійкі! Мабуть, у нас поєднується непоєднуване...#curtsey#
ДЯКУЮ!
Levenya писав:Оляля, Вечірка, дякую. Величезне спасибі! За те, що знайшли час і бажання допомогти та підтримати! Я вдячна вам за відвертість та людяність. Вдячна за поради і те, що не даєте розкиснути. За те, що не жалієте, а вірите у те, що я зможу це пережити. Любі жінки, ми такі прекрасні і дивні створіння!!!#g_dance# І сильні, і мужні, і жіночні, й ніжні, й ласкаві, але й стійкі! Мабуть, у нас поєднується непоєднуване...#curtsey#
ДЯКУЮ!
Скиснуть не дадим НИКОМУ! В крайнем случае у Вики кофе возьмем, покурите - попустит. Видите, как народ сегодня работал...
Levenya писав:Оляля, Вечірка, дякую. Величезне спасибі! За те, що знайшли час і бажання допомогти та підтримати! Я вдячна вам за відвертість та людяність. Вдячна за поради і те, що не даєте розкиснути. За те, що не жалієте, а вірите у те, що я зможу це пережити. Любі жінки, ми такі прекрасні і дивні створіння!!!#g_dance# І сильні, і мужні, і жіночні, й ніжні, й ласкаві, але й стійкі! Мабуть, у нас поєднується непоєднуване...#curtsey#
ДЯКУЮ!
Скиснуть не дадим НИКОМУ! В крайнем случае у Вики кофе возьмем, покурите - попустит. Видите, как народ сегодня работал...
Да-да... Я заметила#g_pinkgla
Саму "снарядом" зацепило #good#
Полгода для залечивания душевной раны от настоящего чувства - совсем маленький срок. Приготовьтесь к тому, что Вам будет больно ещё очень долго и переживайте эту боль с достоинством. А жизнь всё расставит по своим местам и Вы будете вознаграждены за пережитое.
Бюгюльмэ писав:Полгода для залечивания душевной раны от настоящего чувства - совсем маленький срок. Приготовьтесь к тому, что Вам будет больно ещё очень долго и переживайте эту боль с достоинством. А жизнь всё расставит по своим местам и Вы будете вознаграждены за пережитое.
#thank2# #thank2# #thank2#
Спасибо. Я уже получаю вознаграждение в форме вашей поддержки #kiss#
Столько людей отозвалось, дало советы и поддержало... Я не имею после этого права распускать нюни и расстраиваться. Если Вы верите, что все наладится, значит и я буду верить!