Я в недылю ввечері відправила, думала щоб раненько у понеділок було зареєстровано ) Ага, 2 рази

І досі висять.... повторно вже відправляла - нічого...
І от працюй, як знаєш ((
Гусещипачі грьобані

Я в недылю ввечері відправила, думала щоб раненько у понеділок було зареєстровано ) Ага, 2 рази
[/spoiler]
Зареєструвались... Відправлені 19.06, зареєстровані 22.06.....
Если я правильно понял вышеизложенное, то НН так и регятся: только №1, №2 не предусмотрено...Надежда2903 писав: ↑22 червня 2022, 16:16Здравствуйте, коллеги. Регистрация НН выглядит ооочень странно, из 10 штук отправленных(через кабинет) 21.06 в 10 утра-принята только 1, квитанций по ней 2, пакет отправленный в 15-30, еще 10 штук, приняты все, НО по ним только 1 квитанция и она финальная.. Первая пачка так и висит без движений.![]()
А 2-й ліміт сформувався? Якщо так, то в якій сумі, бо сума 2-го ліміта зазвичай менша ніж сума перевищення, а реєструються такі ПН за рахунок 2-го ліміта.accounts писав: ↑23 червня 2022, 21:37Доброго вечора.
Може хто зміг вирішити питання
Подана декларация + Д1 з однією ПН,
сформована сума перевищення.
Не реєструє ПН, пише не достатній ліміт.
В СЕА ліміт +, Сума перевищення на 0.01 грн більше ПН.
Відділ адміністрування ПДВ не рекомендує подавати уточнюючу на зменшення, а після реестрації на збільшення, з причин що така схема намалює додаткову заборгованость по ПДВ.
Дуже дякую за відповідь.
Повернутись до “Податкова накладна”