Приобретение и сопровождение ПО M.E.doc от ГРУППЫ IT КОМПАНИЙ "ИНТЕЛЛЕКТУАЛЬНЫЙ СЕРВИС"!!!
Здравствуйте! Ігоре, прошу Вас допомогти в такому питанні: обновили М.Е.Док до останньої 26 версії і для всіх податкових накладних за січень вже застосовується нова форма податкової накладної, яка діє лише з 30 січня. але в нас ще залишились не зареєстрованими податкові накладні за 26-29 січня. як нам бути в такому випадку??? якщо я їх зареєструю за новою формою, то покупці втрачають свій податковий кредит (стаття 198 ПКУ) які можуть бути варіанти? Заздалегідь Вам вдячна!
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 252 рази
- Подякували: 1128 разів
отримано витяг
є електронна ПН - реєстраційний №, дата
а квитанції №1 немає - по окремих
??????
??????
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 164 рази
- Подякували: 904 рази
Ника_Рад писав:Здравствуйте! Ігоре, прошу Вас допомогти в такому питанні: обновили М.Е.Док до останньої 26 версії і для всіх податкових накладних за січень вже застосовується нова форма податкової накладної, яка діє лише з 30 січня. але в нас ще залишились не зареєстрованими податкові накладні за 26-29 січня. як нам бути в такому випадку??? якщо я їх зареєструю за новою формою, то покупці втрачають свій податковий кредит (стаття 198 ПКУ) які можуть бути варіанти? Заздалегідь Вам вдячна!
тут я вам затрудняюсь ответить, в принципе, бланк НН не менялся(кодировка осталась та же), просто слегка подкорректировалась. Тут всетаки лучше уточнить в налоговой, а если сильно надо, то это только ставить новый медок
-
- Светоч Мысли
svitlass писав:отримано витяг
??????
скажите вы делали запрос на импорт? если да, то те НН которые вы получали от контрогента, перезатруться на полученные из ЕРНН, так как у них приоритет выше.
Добрий день!
Ігоре, а як бути із розрахунками коригування за січень 2015 р. до податкових накладних за січень 2015 р.? в нас ПН від 31.01.15 і РК від 31.01.15. РК повинні зареєструвати ми Постачальники, але програма не дає можливості нам відправити РК одразу на реєстрацію (навіть якщо ми ставимо в налаштуваннях Реєстрація або Реєстрація-Відправити контрагенту)? Якщо відправляємо контрагенту, то він може або зареєструвати сам, або відхилити(((
Ігоре, а як бути із розрахунками коригування за січень 2015 р. до податкових накладних за січень 2015 р.? в нас ПН від 31.01.15 і РК від 31.01.15. РК повинні зареєструвати ми Постачальники, але програма не дає можливості нам відправити РК одразу на реєстрацію (навіть якщо ми ставимо в налаштуваннях Реєстрація або Реєстрація-Відправити контрагенту)? Якщо відправляємо контрагенту, то він може або зареєструвати сам, або відхилити(((
- Popen
- Гигант Мысли
- Дякував (ла): 2116 разів
- Подякували: 10410 разів
до подачи РК НН должна быть зарегена ...Ника_Рад писав:Добрий день!
ПН ми зареєструвалиPopen писав:до подачи РК НН должна быть зарегена ...Ника_Рад писав:Добрий день!
Навіть вдалось вговорити контрагента відхили РК.
Раніше після такого РК можна було спокійно відправити в ДФС і приходила квитанція про прийняття,
а зараз я отримала:
Виявлені помилки:
Невірна послідовність підписів документа Підписи документа:
- перший - печатка,
- другий - співробітник,
- Увага! Розрахунок коригування до податкової накладної з негативною сумою коригування податкового зобов'язання повинний бути підписаний двома комплектами підписів - продавця і покупця.
Відправник: Єдине вікно подання електронної звітності 'ДФС України', версія 2.2.6.2
-
- Оракул
- Дякував (ла): 16 разів
- Подякували: 142 рази
У меня Демо-версия Медок. Я не могу сформировать Додаток 4 по ЕСВ т. к. есть начисления на минимальную зарплату. В табл.1 пересчитывает так как подожено на зарплату 825,00 грн а не так как я написала на миним. зарпл. Я и галочку убрала в Правке Автоматический розрахунок. Кто - нибудь уже отправлял ЕСВ? Подскажите пожалуйста.
-
- Светоч Мысли
Larnik писав:У меня Демо-версия Медок. Я не могу сформировать Додаток 4 по ЕСВ т. к. есть начисления на минимальную зарплату. В табл.1 пересчитывает так как подожено на зарплату 825,00 грн а не так как я написала на миним. зарпл. Я и галочку убрала в Правке Автоматический розрахунок. Кто - нибудь уже отправлял ЕСВ? Подскажите пожалуйста.
откройте раздел ЕСВ-дод4, НО не открывайте таблицы! зайдите вверху меню правка и снимите галочку, заполнять 1 таблицу на основании 6й.
снимайте автоматический расчет и корректируйте как вам надо
-
- Светоч Мысли
скажу так, то что пишется на бумаге не всегда соответствует действительности, в частности в этом случае, если вы делаете ДОД2 и отправляете его на регистрацию, и вам приходит такая квитанция, то этот ДОД 2 должен регистрировать ваш контрагент.Ника_Рад писав:ПН ми зареєструвалиPopen писав:до подачи РК НН должна быть зарегена ...Ника_Рад писав:Добрий день!
Навіть вдалось вговорити контрагента відхили РК.
Раніше після такого РК можна було спокійно відправити в ДФС і приходила квитанція про прийняття,
а зараз я отримала:
Виявлені помилки:
Невірна послідовність підписів документа Підписи документа:
- перший - печатка,
- другий - співробітник,
- Увага! Розрахунок коригування до податкової накладної з негативною сумою коригування податкового зобов'язання повинний бути підписаний двома комплектами підписів - продавця і покупця.
Відправник: Єдине вікно подання електронної звітності 'ДФС України', версія 2.2.6.2
сейчас с этими корректировками ситуация очень запутанная, могу посоветовать позвонить по номеру 0800-501-007(5) шлюз налоговой, который дает кв1, и спросить у них как правильно поступить