Як виправити помилку в звіті з Єдиного внеску ?

Питання по ЄСВ
Aljona
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 10 разів
Подякували: 58 разів

Повідомлення Aljona »

Если на момент исправления ошибки работник продолжает работать на вашем предприятии, то в данном случае достаточно в таблице 6 формы № Д4 за текущий месяц указать данные о застрахованном лице с правильным "отчеством", и эта информация будет считаться актуальной.

Nelli-Nelli
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 398 разів
Подякували: 906 разів

Повідомлення Nelli-Nelli »

Доброго дня. Виявила помилку у табл.6 звіту ЄСВ за попередні періоди - не вказала по зовнішнбому суміснику неповний робочий час (оплата праці менше мінімальної і доплат ЄСВ не проводилось). Розібралась, що в цьому разі необхідно подати тільки таблицю 6 і титульний лист скасовуючу, а потім початкову.
На основі зданого звіту як скасовучу створити - розібралась, а от з початковою - не допетраю як створити. Просто створити новий звіт за минулий період?
І ще ніяк не розберусь зі штрафами. Я- таки попала?#rrul#

Яков
Гигант Мысли
Гигант Мысли
Дякував (ла): 14223 рази
Подякували: 28051 раз

Повідомлення Яков »

Nelli-Nelli писав:Доброго дня. Виявила помилку у табл.6 звіту ЄСВ за попередні періоди - не вказала по зовнішнбому суміснику неповний робочий час (оплата праці менше мінімальної і доплат ЄСВ не проводилось). Розібралась, що в цьому разі необхідно подати тільки таблицю 6 і титульний лист скасовуючу, а потім початкову.
На основі зданого звіту як скасовучу створити - розібралась, а от з початковою - не допетраю як створити. Просто створити новий звіт за минулий період?
І ще ніяк не розберусь зі штрафами. Я- таки попала?#rrul#
В этой теме стр. 53: https://buhgalter911.com/yaf/yaf_postsm ... t=y#743922
Зображення

Nelli-Nelli
Светоч Мысли
Светоч Мысли

І чи не підскаже хто, чому в мене у скасовуючій виникає помилка "Підсумок по гр.17, 18, 21 .... не відповідає підсумку у формі Початкова - перепровірялась не один раз. всі цифри правильні по працівникові, який виправляється.

marina11
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 621 раз
Подякували: 1519 разів

Повідомлення marina11 »

Nelli-Nelli писав:І чи не підскаже хто, чому в мене у скасовуючій виникає помилка "Підсумок по гр.17, 18, 21 .... не відповідає підсумку у формі Початкова - перепровірялась не один раз. всі цифри правильні по працівникові, який виправляється.
А Ви за посиланням Якова "сходили"?
Тому і пише, що Ви маєте створити пакет звіту, який складається з ярлика+початкової+скасовуючої на одного працівника одночасно. А у Вас скасовуюча є а початкової немає, або вона порожня.

Nelli-Nelli
Светоч Мысли
Светоч Мысли

marina11 писав:
Nelli-Nelli писав:І чи не підскаже хто, чому в мене у скасовуючій виникає помилка "Підсумок по гр.17, 18, 21 .... не відповідає підсумку у формі Початкова - перепровірялась не один раз. всі цифри правильні по працівникові, який виправляється.
Тому і пише, що Ви маєте створити пакет звіту, який складається з ярлика+початкової+скасовуючої на одного працівника одночасно. А у Вас скасовуюча є а початкової немає, або вона порожня.
Дякую, всім. все сформувалось корректно і початкова і скасовуюча. тепер ще одне питаня залишилось. На титульному аркуші у мене стоїть Хскасовуюча, так і повинно бути?

Женёк
Мастер
Мастер
Дякував (ла): 41 раз
Подякували: 3 рази

Повідомлення Женёк »

Добрый день. Подскажите,пожалуйста,отправила отчет за апрель,а таблицу 5 забыла заполнить,как мне поступить, полный пакет таблиц опять отправить или только 5табл.додатково? Спасибо за ответ.

Tasa
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1931 раз
Подякували: 6619 разів
Контактна інформація:

Повідомлення Tasa »

Женёк писав:Добрый день. Подскажите,пожалуйста,отправила отчет за апрель,а таблицу 5 забыла заполнить,как мне поступить, полный пакет таблиц опять отправить или только 5табл.додатково? Спасибо за ответ.
Відправити ще раз весь правильний звіт з додатками - правильним буде вважатися останній поданий до граничного терміну подачі.
ЗІ вам же Яков написав це )))

marina11
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 621 раз
Подякували: 1519 разів

Повідомлення marina11 »

Nelli-Nelli писав:
marina11 писав:
Дякую, всім. все сформувалось корректно і початкова і скасовуюча. тепер ще одне питаня залишилось. На титульному аркуші у мене стоїть Хскасовуюча, так і повинно бути?
На ярлику? У моєму стоїть Х навпроти "Скасовуюча". Звіт ПФ прийняв.

Nelli-Nelli
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Доброго дня. виправляю свої минулорічні помилки у звітах з єсв. Але при відправці в програмі ел.звітності вийшло попередження-Ви дійсно бажаєте відправити звіт за минулий період? - може, десь дату потрібно поміняти вручну? Чи так і має бути?

Закрито

Повернутись до “Єдиний соціальний внесок”