а вечер удался...судя по размеру шрифта #laugh#офигевшая писав:Я ту по дороге в сад....
СПАСИБО огромное всем, кто поздравил!!! Спасибо за пожелания и шашлык!!!! Я вас всех уже люблю!!!!
СТЕНА ПЛАЧА (природа плача, радости или горести, значения не имеют)
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 2984 рази
- Подякували: 2357 разів
Поздравляю с днем рожденья , желаю счастья в личной жизни , Пух .#drinks# #russian#офигевшая писав:Я ту по дороге в сад....
СПАСИБО огромное всем, кто поздравил!!! Спасибо за пожелания и шашлык!!!! Я вас всех уже люблю!!!!
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 10003 рази
- Подякували: 5885 разів
И тебе Пух - не хворать!!!Королева в пальто писав:Поздравляю с днем рожденья , желаю счастья в личной жизни , Пух .#drinks# #russian#офигевшая писав:Я ту по дороге в сад....
Рада, что с родственничками разрулилось! По себе знаю - они даны нам в наказание!!!!!
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 1458 разів
- Подякували: 1168 разів
В воспитание характера и набор опыта, я бы сказала...#g_crazy#офигевшая писав:И тебе Пух - не хворать!!!Королева в пальто писав:Поздравляю с днем рожденья , желаю счастья в личной жизни , Пух .#drinks# #russian#офигевшая писав:Я ту по дороге в сад....
Рада, что с родственничками разрулилось! По себе знаю - они даны нам в наказание!!!!!
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 2984 рази
- Подякували: 2357 разів
Насчет ника - хорошая идея !... "Пух" - в этом что-то есть ...#g_haha# Я подумаю ...офигевшая писав:И тебе Пух - не хворать!!!Королева в пальто писав:Поздравляю с днем рожденья , желаю счастья в личной жизни , Пух .#drinks# #russian#офигевшая писав:Я ту по дороге в сад....
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 789 разів
- Подякували: 1308 разів
Оля в тому то і справа Що у мене був мужик і красивий , і високий , і розумний, і мудрий , і багатий, і спортивний, і щедрий, і в додачу не курив , а горілки не то що не пив він не зна її смаку і запаху навіть. #cray# #cray# #cray# #cray# Правда був з вусами , я вуса не люблю, то він їх збрив за ради мене , всі були в шоці від його вчинку. Таке буває тільки в кіно. Кого тепер шукати , таких немає , Чим планку підняти.#g_cray# #g_cray# #g_cray# #g_cray# #g_cray# #g_cray#ОЛЯЛЯ пише Може і не втему, але згадалося, може це Вам підніме настрій: Хочу мужика: красивого, високого, умного, багатого, спортиного, щедрого..... ХОТЯ БИ УВИДЕТЬ!!!!!
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1061 раз
- Подякували: 4945 разів
Альона, даруйте за нескромне питання, якщо не хочете - не відповідайте: а чому був?
-
- Светоч Мысли
Бо вже немає!!!!!#g_cray# #g_cray# #g_cray# #g_cray# Живий але просто не порозумілись чи що, я й сама толком не можу розібратись.оляля писав:Альона, даруйте за нескромне питання, якщо не хочете - не відповідайте: а чому був?
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1061 раз
- Подякували: 4945 разів
Вибачте, якщо завдала вам болю. Співчуваю#g_cray# #g_cray# #g_cray# Напевно, після такого на інших і дивитися не хочеться.....
-
- Светоч Мысли
Отож , не хочеться взагалі ні на кого дивитися. І нікого до себе навіть не підпускаю. Хоча в нього теж були свої не доліки , як у кожної людини, але це не рахується.оляля писав:Вибачте, якщо завдала вам болю. Співчуваю#g_cray# #g_cray# #g_cray# Напевно, після такого на інших і дивитися не хочеться.....